• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Malta

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Malta på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 20% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 4. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Malta

EasyTerra Bilutleie Malta er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Malta

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Malta

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Når bestille en leiebil i Malta

Bilutleiesteder i Malta

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene på destinasjonene under

Bilutleie Malta

Lokal informasjon for Malta

Malta oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 28 hentesteder i Malta. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Øya Malta former en mikrostat i den Middelhavskyst. Hovedstaden er Valletta. Denne byen har nær til ti tusen beboere. Det er ikke den største byen imidlertid. Dette er Birkirkara. Alle byer på Malta er små. Valletta er en meget vakker by. Den sene middelalderske senteren har stille intakt bymurer og er del av den UNESCO Verdenen Arven Listen siden 1980.

Utenom Valletta er det mange andre praktfulle flekker på Malta. Øya er en turist tiltrekning og grunn god grund. Historie har tydelig forlatt dets merker. Det er megalittisk templer på øyene Malta og Gozo, er andre øya av republikken gitt dets størrelse. Av historisk interesse er faktumet som Springerne av Malta fikk deres navn fra de Romerske Katolske springerne som ble på den øya. Det forblir av deres bygger enda kan bli beundret.

Bortsett fra disse meget interessante historiske strukturene er det tradisjonelle land livet på øyene verd en visitt. Fra Malta er det ferjer til Gozo og Comino. Disse to øyene er også bebodd. De andre fem øyene som er del av den republikken er ubebodde.

Historie

Den stille håndgripelige historien av Malta drar tilbake til en tid før de pyramidene av Egypt og Stonehenge i Storbritannia ble bygd. Forblir fra Bronsen Alderen kan bli funnet på Malta også mens på Gozo. Megalittisk templene, at stille posisjon ble bygd fra omkring 3500 til 2500 F.Kr.

På grunn av ankomsten av fønikisk Malta laget dets inngang inn i historiene bøkene. I løpet av en av Punic kriger erobret Romerne Malta. Til tilbakegangen av det Romerske Riket forble Malta under Romersk regel. Fønikisk som blir derivert fra overrekker Lebanon. Omkring 1200 F.Kr koloniserte de flere Middelhavet regioner. Dette er hvordan de havnet på Malta.

Ytterligere ble notert Malta i Evangeliet som gir til St. Lucas. I det, beskriver han apostelen som Paul er skibbrudden på øya. Til i dag St. Paul er beskytteren av Malta. Det blir sagt at hans skip som blir strandet på kysten nær den aktuelle by St. Paul's Bay.

Til tross for evangelisasjon av Paul ble erobret Malta og Islamiser ved Arabesk i året 870. I 1127 ankom Vikingene på øya og overtok Malta. Beboerne forvandlet tilbake til Kristendom i løpet av den perioden. Da Rekkefølgen av Helgen John tok Malta inn i deres eiendom i 1530, var befolkningen hovedsakelig Kristelig. Fra da på springerne av denne rekkefølgen ble også kalt "Knights of Malta". I Valletta, Mdina, Rabat og på Gozo, bygde de deres festninger.

I 1800 erobret Britiske øya. For ett hundre og femti år det ville forbli en koloni av Storbritannia. Engelsk er enda det andre offisielle språket av øya.

I løpet av Verdenkrig II fant Beleiringen av Malta sted. Fra April 1941 til juni de Britiske troppene og Tysk Luftwaffe battled omkring øya. Noensinne da Tysk hadde overfalt Nord Afrika, hadde Malta vært på deres forsynings rute og hadde blitt meget strategisk til dem på grunn av dette. Til slutt måtte slå Tysk en hurtig tilbaketrekning. George Korsmedalje ble gitt til det Maltesiske folket på grunn av motet som de hadde vist seg i løpet av dette slaget. Æren ble gjort til dem ved den Britiske Kongen.

Til 1964 forble øya en koloni av det Britiske Samveldet. Etterpå forble dronningen av Britannia hodet av staten for enda et ti år. Da 1974 Malta er en republikk og har dets egen President. 

Samfunn og kultur

Omkring 400.000 folk lever på Malta. Denne mengden er relativt høy å taing det tilgjengelige landet inn i konto. Dette lager Malta en av de mest tette beboerne landene av verdenen. Mer enn halvdel av de Maltesiske befolkning livene i hovedstaden Valletta, eller i Sliema. Øya Malta er den kulturelle, kommersielle og administrative senteren av den republikken. Besøkende av Gozo vil finne et samfunn som er mer spesialisert i fiskeri, turisme og hendig håndverker. Beboerne av Gozo besetter seg også med landbruk. Tredje øya, Comino, er bare tynt bebodd.

Malta har to offisielle språk. Disse er Maltesisk og Engelsk. Det Maltesiske språk deriverer fra en Arabisk dialekt med sterke innflytelser fra Italiensk, Engelsk og Fransk språk. 

Nesten er all folk av Malta Romersk Katolikk. Dette er også statsreligion. En femte av befolkningen er aktiv i bevegelser, grupper og foreninger av kirken. Jesuittene, Fransiskaner og Dominicans som all har deres rekkefølger som blir etablert på Malta.

Den Maltesiske kulturen har et sterkt Middelhavet karakter, skjønt Britiske innflytelser er også aktuelle på grunn av den ene hundre og femti år stilling.

Kulturelt sett, Malta har interessant historisk forblir. Megalittisk Templene former et kompleks av sju templer, utbredelse omkring øyene Malta og Gozo. Mellom 3600 og 2600 F.Kr som disse bygger ble reist. De er arkitektoniske mesterstykker i Betraktning epoken som de konstruert ble i. 

Hovedstaden Valletta ble bygd av Rekkefølgen av St. John. Knighthood fikk dets navn "Knights of Malta" fra øya. Hovedstaden ble kalt etter Grandmaster av korsfarerne Jean de la Valette. I byen senteren er det enda forskjellig av springerens hovedkvarteret, eller "auberges", bevarte i all deres prakt.

Til slutt er Hal Saflieni Hypogeum et undergrunns kompleks bygd mellom 4000 og 2500 F.Kr. Hypogeum tjenedde som sannsynlig en begravelses grunn og et tempel. Dette komplekset er også på UNESCO Verdenen Arven Listen.

Politisk situasjon

Malta er en Parlaments Republikk, delt inn i 68 distrikter. Den President er hodet av staten. Da 2004 Eddie Fenech Adami holder denne posisjonen. Det fyller på minister er lederen av myndigheten. Lawrence Gonzi har vært fyller på minister siden 2004. Alle fem år er det valg. Huset av Varamenn består av 65 medlemmer. De velger Presidenten, hvis rolle er hovedsakelig seremoniell.

Det er to hovedselskaper på Malta. Nasjonalisten Selskapet er et Kristelig demokratisk selskap. Den annen er Malta Arbeidet Selskapet. Dette er et sosialt demokratisk selskap.

Økonomi

Av gammel, har vært mange Maltesiske folkfiskere eller bønder. Det har alltid vært mye handler med utenlandske land også. Nå til dags er fiskeri økonomisk ikke viktig mer. Betydningen av aquakultur stiger. Denne muligheten den fisken, er skalldyr kunstig beholdt i vasker og er dyrket for handel. Økonomien av Malta er hovedsakelig avhengig av handel, turisme og bankvirksomhet. Malta er en populær turist destinasjon. Da 1987 som antallet turister som besøker Malta har økt betydelig.

Stjernelegeme er hovedkilden av inntekten som direkte kan bli derivert fra natur. Utenom denne industrien er basert på produksjon av elektronikk og medisin.

I 2004 forbandt øya den Europeiske Unionen. Tidlig i 2008 den Maltesiske Liren ble byttet for Euro.

Geografi og klima

Øya teller 316 kvadratkilometere. Fra hverandre form hovedstaden, øyene Gozo, Comino, Manoel Island, Cominotto, Fifla, Fungus Rock og St. Paul øyer er del av republikken. Bare Malta, Gozo og Comino er bebodd. 

Malta ligger 93 kilometer sør av Sicilia og nesten 290 kilometer nord av Afrika.

Det er ikke mange naturlige vannressurser på Malta. Derfor er øyas naturen hovedsakelig kupert med liten flora. En av karakteristikkene av øya er den mange bukter langs kyst. Strandene er nesten all Rocky. På senteren av øya er det en dal som en vei kjører gjennom. Uansett når det er tung nedbør, vender veien inn i en brølende elv.

Maltas klima er Middelhavet. Sommeren er lang, tørr og varm. Den gjennomsnittlige temperaturen mellom April og oktober ligger omkring 26 grad Celsius. I løpet av denne sesongen blåser Sirocco ofte. Vinden bærer sand og støv fra ørkenen. Vinter er aldri virkelig kalde. I vinter er det vanligvis noe nedbør.

Trafikk og infrastruktur

Førere blir anbefalt å ta hensyn til faktumet som folk kjører til venstre på Malta. Maksimumet farten på øya er 65 km/t. Bilen er den mest bekvemme muligheten av transport. Det gir du anledningen å besøke de mer fjerne områdene av øya.

På Malta og Gozo buss transport er utmerket.

Ferjer forbinder Gozo og Malta. Reisen tar ca tjue minutter.

Tilnærmet åtte kilometere sydlig vest av Valletta løgner Malta Internasjonale Lufthavn fra her flykter drar til mest Europeiske byer og også til Nord Afrika.

Mat og drikke

Maltesisk folk har ikke kostbar frokoster. Omkring tolv klokke setter sult inn og dette er tiden når folk er start å lage deres måte til bakeriet. Beboerne av Malta er søte tenner. De som foretrekker noe salt kan prøve hobz biz-zeyt. Dette er en brun rulle som blir fylt med tunfisk, tapenade, tørket tomater, kapers og basilikum. Pastizzi er også hyggelige matbiter laget fra puff bakervare og fylt med ricotta og moset erter.

Skjønt Maltesisk folk som blir brukt om å spise ved middagstid, i våre dager de har middag omkring klokken åtte om kvelden. Det Maltesiske kjøkkenet ha blitt influert av det Sicilianske kjøkkenet og Arabisk verden. Det Engelske kjøkkenet har også forlatt det merker.

Soppa ta'l-arma er en god grønnsaksuppe. Det er også visst som "widow's soup". Typisk Maltesisk skåler har fisk eller kanin i dem. Selv spagetti er forberedt med en saus av kaninen. I Høst er den mest populære skålen fenkata : stekt kanin med poteter, løker og erter, stewed i rød vin. Enda en spesialitet av øya er bragioli. Dette er en krydret kjøttskål med olivener.

Mange av skålene inneholder fisk. Etter all, Malta er en øy. Når det er fisk i overflod, lager Malteseren aljotta, en fiskesuppe. Lampouki kake er en fiskterte som er spist mye. Blekksprut blir brukt om å lage stews og sauser for forskjellig pastas.

Besøkende av Malta blir ofte forbauset av det deilige brødet av øya. Det er også en overflod av fruktene på Malta. Meloner, figer, ferskener, aprikoser og sitrus frukter smaker spesielt god her.

Det Maltesiske klimaet er utmerket for druer. Maltesisk vin kan bli anbefalt på middag. Typisk ikke-alkoholisk drikker av Malta er kinnie og krest. Første drikken smaker bitter og er laget fra urter og appelsiner. Krest smaker meget liknende til kinnie og er også en karbonatisk drikk.

Tidssone

På Malta tiden er GMT/UTC +1. I løpet av sommer er klokken vendt frem en time, i vinter det er vendt tilbake.

Bolig

Turisme er en av hovedkildene av inntekten på Malta. En kan finne mer enn nok sted å bruke natten på Øyene av Malta, Gozo og Comino.

Malta tilbud beskytter i luksuriøs i tillegg til budsjetthoteller. Ranking av hotellene blir gjort av et fem stjerne klassifikasjonssystem.

Spesielt i byene av Valletta, Sliema, Rabat, Msida og St. Paul bukt som det er også mange internater og gjestehus.

Nå til dags er en meget populær form av boligen farmen. På Malta men spesielt på Gozo, er det forskjellige våningshus som byr et sted å bruke natten.

Det er også ligger i teltsteder på øya. Disse blir klassifisert av det før nevnt stjernesystem.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Malta, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  English, Maltese
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Smart Rent
 • addCarRental
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • First Car
 • Avis
 • wheego
 • Carwiz rent a car
 • Green Motion
 • Sixt
 • Hertz
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Europcar
 • Sicily by Car
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Thrifty
 • Goldcar
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • OK Mobility
 1. Hjem
 2. Bilutleie Malta