• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Quebec

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Quebec på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Quebec

EasyTerra Bilutleie Quebec er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Quebec

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Quebec

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Kabriolet
SUV

Bilutleiefirmaer i Quebec

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Quebec. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.3 (8933)
  Fra kr 748 / dag
 • National Car Rental

  8 (413)
  Fra kr 754 / dag
 • Hertz

  8 (7039)
  Fra kr 507 / dag
 • Discount

  7.8 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9830)
  Fra kr 651 / dag
 • Avis

  7.3 (6130)
  Fra kr 533 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (4491)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.9 (5640)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.6 (2013)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Quebec?

Bilutleiefirmaer i og rundt Quebec

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Quebec, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Quebec

EasyTerra Bilutleie Quebec sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

44 Cote Du Palais

Lokal informasjon for Quebec

Innledning

Quebec by er hovedstaden i den fransktalende canadiske provinsen Quebec. Det er den eneste nordamerikanske byen med bymuren. Byen består av to deler: den eldste delen er den nedre byen langs elvebredden; høyt på Cape Diamond ligger nyere øvre byen. Vieux-Québec er oppført som et UNESCO World Heritage Side. Byen har en umiskjennelig fransk karakter.

Befolkning

500.000 mennesker bor i selve byen, men hele urbane området i Quebec og omegn har ca 750 000 innbyggere.

Beliggenhet

Quebec ligger på nordsiden av St. Lawrence River, i sørøst av Canada. Nord for byen ligger de Laurentian Fjeller. Byen har et kontinentalt klima med varme somre og strenge vintre.

Økonomi

Den provinsielle regjeringen er den største arbeidsgiveren i Quebec City. Mange er også ansatt i helsevesenet. Den private sektoren består i hovedsak av papirproduksjon, mat, kjemikalier og elektro teknologi.

Flyplasser

Quebec flyplass ligger på den vestlige utkanten av byen. Flyplassen blir offisielt kalt Jean Lesage Internasjonale Lufthavn. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum følger du Boulevard Charest. Flyplassen kan også nås fra den vestlige ringveien Autoroute Henry IV. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Quebec har et omfattende buss-nettverk. Det er så omfattende at det kan være vanskelig å avgjøre hvilken buss (SES) for å ta for å nå et bestemt mål. Derfor er den offentlige busselskapet har opprettet et nettsted, Trajecto, som tillater deg å kartlegge den mest effektive ruten.

Det er også skyttelbusser, Metrobus, til ulike forsteder.

Trafikk og parkering

I det gamle sentrum gatene er smale og ofte enveiskjørte gater. Det kan være vanskelig å finne veien rundt med leiebil. Parkeringsplasser er også mangelvare. Det er best å parkere leiebil i ett av de parkeringshus rundt sentrum, og utforske den gamle byen til fots. Utenfor det historiske sentrum en leiebil er et ideelt transportmiddel for å utforske Quebec og omgivelser.

Hoteller

Quebec har en stor tilførsel av overnatting. Det er både budsjett rom og mellomtone og luksuriøse hoteller. Den mest luksuriøse hotellet i byen skiller seg mest: Le Château Frontenac som ligger høyt på Cape Diamond og er bygget som et slott. Det sier seg selv at hotellet tilbyr en fantastisk utsikt, men du betaler for dette.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Quebec, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Discount
 • Budget
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Quebec