Bilutleie Quebec

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Quebec på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Quebec

  1. Hjem
  2. Bilutleie Canada
  3. Quebec
EasyTerra Bilutleie Quebec er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Quebec

Bilutleie Quebec
Bilutleie Quebec

Innledning

Quebec by er hovedstaden i den fransktalende canadiske provinsen Quebec. Det er den eneste nordamerikanske byen med bymuren. Byen består av to deler: den eldste delen er den nedre byen langs elvebredden; høyt på Cape Diamond ligger nyere øvre byen. Vieux-Québec er oppført som et UNESCO World Heritage Side. Byen har en umiskjennelig fransk karakter.

Befolkning

500.000 mennesker bor i selve byen, men hele urbane området i Quebec og omegn har ca 750 000 innbyggere.

Beliggenhet

Quebec ligger på nordsiden av St. Lawrence River, i sørøst av Canada. Nord for byen ligger de Laurentian Fjeller. Byen har et kontinentalt klima med varme somre og strenge vintre.

Økonomi

Den provinsielle regjeringen er den største arbeidsgiveren i Quebec City. Mange er også ansatt i helsevesenet. Den private sektoren består i hovedsak av papirproduksjon, mat, kjemikalier og elektro teknologi.

Flyplasser

Quebec flyplass ligger på den vestlige utkanten av byen. Flyplassen blir offisielt kalt Jean Lesage Internasjonale Lufthavn. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra sentrum følger du Boulevard Charest. Flyplassen kan også nås fra den vestlige ringveien Autoroute Henry IV. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Quebec har et omfattende buss-nettverk. Det er så omfattende at det kan være vanskelig å avgjøre hvilken buss (SES) for å ta for å nå et bestemt mål. Derfor er den offentlige busselskapet har opprettet et nettsted, Trajecto, som tillater deg å kartlegge den mest effektive ruten.

Det er også skyttelbusser, Metrobus, til ulike forsteder.

Trafikk og parkering

I det gamle sentrum gatene er smale og ofte enveiskjørte gater. Det kan være vanskelig å finne veien rundt med leiebil. Parkeringsplasser er også mangelvare. Det er best å parkere leiebil i ett av de parkeringshus rundt sentrum, og utforske den gamle byen til fots. Utenfor det historiske sentrum en leiebil er et ideelt transportmiddel for å utforske Quebec og omgivelser.

Hoteller

Quebec har en stor tilførsel av overnatting. Det er både budsjett rom og mellomtone og luksuriøse hoteller. Den mest luksuriøse hotellet i byen skiller seg mest: Le Château Frontenac som ligger høyt på Cape Diamond og er bygget som et slott. Det sier seg selv at hotellet tilbyr en fantastisk utsikt, men du betaler for dette.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Quebec, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Quebec

EasyTerra Bilutleie Quebec sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Quebec, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.