• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Canada

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Canada på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Canada

EasyTerra Bilutleie Canada er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Canada

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Canada

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Canada

Canada – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Canada) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Canada) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Canada), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Canada) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Canada) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Canada), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Canada), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Canada), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Canada), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Canada), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Canada), er mai den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Canada - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Canada) er mars den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i Canada

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene på destinasjonene under

Abbotsford, BC Ajax, ON Bagotville Banff Barrie, ON Bathurst Baywood-Los Osos Belleville, ON Blainville Brampton, ON Brossard, QC Burlington Burnaby Calgary Campbell River Canmore, AB Carleton Place, ON Castlegar Charlottetown Chicoutimi, QC Chilliwack, BC Comox Cookstown Courtenay, BC Cranbrook Dartmouth, NS Deer Lake Delta, BC Don Mills Dorval Drummondville, QC Duncan, BC Edmonton Embrun Etobicoke Fredericton Gander Gaspé Gatineau, QC Grande Prairie Greenfield-Park, QC Guelph, ON Halifax Hamilton Happy Valley-Goose Bay Havre-Saint-Pierre Jasper Joliette, QC Kamloops Kanata Kelowna Kingston Kitchener Lake Louise Langley Lasalle, QC Laval Lethbridge Lloydminster London Longueuil, QC Markham, ON Matane Medicine Hat, AB Mississauga Moncton Mont Joli Mont-Laurier, QC Mont-Tremblant, QC Montreal Nanaimo Nelson, BC New Glasgow New Richmond, QC Newmarket, ON Niagara Falls, ON Nisku North Bay North Sydney, NS North Vancouver, BC North York Oakville, ON Orleans Oshawa, ON Ottawa Parksville, BC Peace River Pembroke Penticton Peterborough Pickering, ON Port Alberni, BC Port Hardy Prince Albert Prince George Prince Rupert, BC Quebec Quesnel Red Deer, AB Regina Richmond Hill, ON Richmond, BC Richmond, QC Rimouski Rivière-du-Loup Saint John, NB Saint-Hyacinthe, QC Saint-Leonard, QC Sarnia Saskatoon Scarborough Sept-Îles Sherbrooke, QC Sherwood Park Sillery, QC Smithers St. John's, NF Stephenville Sudbury Surrey Sydney, NS Terrace Thompson Thornhill Thunder Bay Timmins Toronto Truro Vancouver Vernon Victoria Wabush Waterloo Whistler Whitehorse Williams Lake Windsor Winnipeg
Bilutleie Canada

Lokal informasjon for Canada

Canada oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 262 hentesteder i Canada. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Dette landet i det nordlige Nord-Amerika er kjent for sitt vakre og variert natur. Niagarafallene er verdens største og mest kjente fossefall. Canada har også mange elver, ferskvannskulder, isbreer og praktfulle fjell. Kanskje den mest kjente fjellkjeden i Canada er "Rocky Mountains". Denne fjellkjeden dekker et areal på over 4800 km. De nasjonale og provinsielle parkene i Canada er også verdt et besøk, og i vest finnes spektakulære sandete strender omringet av tykke regnskoger.

Historie

Opprinnelig er Canada Eskimoenes (Inuittene) og Indianernes land. Mange Indianerstammer var jegere og bodde i de endeløse præriene. Indianerne som levde av jordbruk bodde i det som i dag er kjent som Sør Ontario. De var de første som kom i kontakt med Europeiske oppdagere. Noen fire hundre år siden kom Engelskmennene og Franskmennene til Canada og etablerte seg i forskjellige deler av landet. Siden den tiden har innvandrere fra hele verden kommet til Canada. Spesielt iløpet av årene etter Andre Verdenskrig flyttet mange Nederlandske innvandrere til Canada. Som resultat av dette har Canada en variert historie. De forskjellige befolkningsgruppene levde adskilt og utviklet seg uavhengig.

Samfunn og Kultur

Canada er et land med mange innvandrere. De fleste kanadiere er faktisk innvandrere. Mange av dem kom opprinnelig fra Europa, iløpet av årene har også Asiater flyttet til Canada. Bare en liten prosent av kanadiere (omtrent 4%) hører til de opprinnelige innbyggerne. Takket være innvandrerne er Canada kjent som et multikulturelt samfunn.

Canada er et tospråklig land: de snakker både Engelsk og Fransk. I provinsen Québec er Fransk det offisielle språket, som er unntaket. Utenfor Québec er det noen få mennesker som betrakter Fransk som sitt morsmål. Mer enn halvparten av Kanadenserne (omtrent 63%) betrakter Engelsk som sitt morsmål.

Canada har ikke en offisiell religion. Rundt halvparten av Kanadiere er Romersk Katolske, og det finnes også Protestantiske grupper og ikke religiøse mennesker.

Politisk situasjon

Canada er et parlamentarisk monarki. Hode over monarkiet er dronning Elizabeth II. Det er bare siden 1982 at det Britiske parlamentet ikke lengre har politisk innflytelse i Canada. Canada er ikke helt selvstendig. Canada har ti provinser og tre territorium. Slik som i Nederland blir den provinsiale regjering valgt demokratisk. Det samme gjelder den nasjonale regjering. Partiet med flest stemmer danner regjeringen. Siden Februar, 2006, sitter de Konservative i regjeringen. Stephen Harper er statsminister.

Økonomi

Det er ikke bare med tanke på overflatestørrelsen at Canada er et av de største land i verden. Det er også en av verdens største økonomi. Levestanden er høy og befolkningen er høyt utdannet. Canadas økonomi er fokusert først og fremst på eksport. Det er en betydelig stor etterspørsel etter Kanadiske produkter og tjenester. De fleste jobber i tjenestesektoren. Mange er også aktive innen industri og landbruk. Canada har fått fart på økonomien gjennom samarbeid med USA, og eksport til sitt store naboland er stort. Videre vokser eksporten til Europa, Asia og resten av verden fremdeles.

Canadas valuta er den Kanadiske dollar. Hver dollar er verdt omtrent 0,72 euro cent.

Geografi og Klima

Med en overflate på nærmere ti millioner kvadratkilometer og en nordlig kystlinje på nesten 24,000 kilometer Canada er det største landet i den Vestlige halvkule. Landet grenser til Atlanterhavet, Stillehavet og Nordishavet. I midt Canada finner vi vide prærier.

Canadas befolkning er ikke jevnt fordelt utover landet. De nordligste områdene er minst befolket, og de fleste kanadiere bor i en linje langs den sørlige grensen. Canadas hovedstad er Ottawa, en by med mer enn en million innbyggere.

Canada er et land med svært varierende klima. I de fleste månedene, i nordlige deler av landet overstiger ikke temperaturen null Celsiusgrader. Spesielt nordligre vintrer kan være ekstremt kalde. Temperaturene kan falle ned i forbløffende 40 Celsiusgrader. En god vinterfrakk er langt ifra en overdreven luksus! Heldigvis er det også deler av Canada med mer behagelige temperaturer. Spesielt i sør kan sommeren være varme og fuktige. De varmeste områdene i Canada er Sør-Ontario og Britisk Columbia.

Trafikk og Infrastruktur

Det er unødvendig å si det, enorme avstander er enklere å krysse via fly. Det finnes mange flyselskap til å transportere alle reisende til de forskjellige deler av landet så bekvemt som mulig. Canadas travleste flyplass er Toronto Pearson Internasjonale Lufthavn nær Toronto, men også Montreal Lufthavn og Vancouver Lufthavn spiller en viktig rolle når det gjelder prosessering av internasjonale flyginger til og fra Canada.

Andre muligheter å reise rundt i Canada på er tog eller buss. Flere jernbanelinjer krysser vakre naturstrekninger, tillater dermed passasjerene å nyte landet mer enn hvis man reiser med fly. Å reise med tog er omtrent like dyrt som å reise med fly, men gir deg et mye bedre overblikk på Canadas forbløffende landområder. I tillegg er det mange busselskap som tar seg av regional transport. Store avstander kan rekkes med "Greyhound" buss. Busser tilbyr relativt billige reiser.

Til slutt, bil er veldig passende for å reise rundt i Canada. Canada har mange vakre naturområder som ikke er enkelt å komme til med tog eller buss. Bilen gir deg frihet og mulighet til å kjøre av hovedveiene. Dette betyr at bil gir deg den beste reiseopplevelsen i Canadas fantastiske natur.

Mat og drikke

Canadas kjøkken er like variert som landets natur og klima. Takket være mange forskjellige kulturer finnes et mangfoldig tilbud på matretter.  I de kystligne områdene pleier fokuset å være fisk, mens i innlandet er kjøtt en uunnværlig ingrediens. Av de mange fiskeartene som finnes i Canada, er ofte laks favoritten på mange restauranter. Laks er vanligvis vilter og grilles (noen ganger på kull). Videre er det Europeisk påvirkning i de store hovedbyene. For dem som liker Fransk kjøkken, så tilbyr Quebec et variert antall skikket restauranter.

Aldersgrensen for å kjøpe og drikke alkohol er 18, som betyr at den er høyere enn i Nederland. I noen provinser er det til og med ett år eldre.

Tidssoner

Canada er delt inn i flere tidssoner. Grunnet størrelsen på landet er det ikke mindre enn seks tidssoner. Fra Øst til Vest er disse Newfoundland-tid, Atlantic-tid, Eastern-tid, Central-tid, Mountain-tid og Pacific-tid. Tidsforskjellene varierer fra 3.5 timer tidligere (Newfoundland) til åtte timer tidligere (Pacific) sammenlignet med Greenwhich Mean Time (GMT).

Innkvartering

Du vill ikke måtte bekymre deg for passende innkvarteringer i Canada. Det finnes hoteller i alle prisklasser, bungalower og feriesentre. Det er også plent ungdomsherberger og campingplasser, som gjør det mulig å tilbringe natten til en rimelig pris. I tillegg kan du velge et mer landlig opphold på en bondegård, hvor du kan oppleve Canada innenlands.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Canada, vi Google og anbefaler følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Hertz
 • Discount
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Fox Rent A Car
 • ACE Rent A Car
 • Rent a car
 • Mex Rent a Car
 • Economy Rent a Car
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • ADA
 • NÜ Car Rentals
 • Island Car Rentals
 • Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada