• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Frederikshavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Frederikshavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Frederikshavn

EasyTerra Bilutleie Frederikshavn er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Frederikshavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Frederikshavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  7.8 (8221)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  8.1 (6965)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Frederikshavn

Hvis du er ute etter en leiebil i Danmark, men i en annen by enn Frederikshavn, klikk deg frem til Bilutleie Danmark-siden, der du kan velge byen i Danmark der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Frederikshavn

EasyTerra Bilutleie Frederikshavn sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

5a Havnepladsen

Lokal informasjon for Frederikshavn

Innledning

Den danske byen Frederikshavn har et gammelt sentrum fullt av fargerike fiskehus som blir kalt Fiskerlyngen. Det finnes også strender i nærområdet (inkludert Danmarks eneste palmestrand), og Frederikshavn har en av landets største fotgjengersoner der du handle mye.

Befolkning

Byen har ca. 25 000 innbyggere.

Beliggenhet

Frederikshavn ligger nord på Danmarks østkyst, på Kattegat, sundet som skiller det danske fastlandet fra Sverige. Landskapet like nord og sør for byen er flatt, men kjører du vestover vil du krysse åsene i Jylland.

Økonomi

Byen har en viktig fergehavn med forbindelser til Norge og Sverige. Fiske og fiskeforedling utgjør også viktige inntektskilder. I Danmark er "frederikshavner" betegnelsen på en spesiell, velsmakende rødspette. Den danske marinen har også en base her. Strendene tiltrekker mange turister hvert år. Frederikshavn har profilert seg selv som en økoby; i 2015 skal hele byen utelukkende forsynes med fornybar energi. Byen ønsker på denne måten å demonstrere mulighetene for (dansk) energiteknologi.

Flyplasser

Den nærmeste internasjonale flyplassen er Aalborg Lufthavn, mer enn 65 kilometer sørvest for Frederikshavn. Aalborg Lufthavn kan lett nås med leiebil via motorveien E-45.

Offentlig Transport

Frederikshavn har glimrende offentlig bybuss-transport. Det er også forbindelser fra busstasjonen foran jernbanestasjonen til for eksempel Skagen, Sæby, Øster Vrå, Sindal og Hirtshals.

Trafikk og Parkering

Frederikshavn er ikke en travel by, og du vil ikke ha vanskeligheter med å finne veien rundt i en leiebil. Det er også tilstrekkelig med parkeringsfasiliteter. Ladeplassene på de kommunale parkeringsplassene der du kan lade batteriene til elektriske biler er en kuriositet i Frederikshavn. Det er ikke obligatorisk å kjøre en bil som går på fornybar energi (se Økonomi) i Frederikshavn, da det er vanskelig å få tak i fornybar energi i resten av Danmark.

Hoteller

Frederikshavn tilbyr et akseptabelt utvalg av overnattingssteder, hovedsakelig i lavpris- og mellomklassen. De fleste hotellene ligger langs strendene. Det finnes også campingplasser i nærheten av Frederikshavn.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Frederikshavn anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Danish krone
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Hertz
 1. Hjem
 2. Bilutleie Danmark
 3. Bilutleie Frederikshavn