• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Dubai

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Dubai på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Dubai

EasyTerra Bilutleie Dubai er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Dubai

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Dubai

Bilutleie tilbud i Dubai

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Dubai

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Dubai

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Dubai. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3862)
  Fra kr 253 / dag
 • Enterprise

  8 (1709)
  Fra kr 348 / dag
 • Sixt

  8.2 (2937)
  Fra kr 570 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4896)
  Fra kr 244 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Fra kr 286 / dag
 • Europcar

  7.1 (7334)
  Fra kr 249 / dag
 • National Car Rental

  7.1 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.1 (9008)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.2 (5354)
  Fra kr 277 / dag
 • Alamo

  6.9 (7915)
  Fra kr 277 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Fra kr 502 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5111)
  Fra kr 170 / dag
 • Payless Car Rental

  6.5 (456)
  Ingen priser tilgjengelig
 • addCarRental

  6.5 (95)
  Fra kr 1217 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3472)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7 (1711)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Dubai?

Dubai – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Dubai) er juni den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Dubai) er juli den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Dubai), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Dubai) er juli den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Dubai) er juli den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Dubai), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Dubai), er juni den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Dubai), er august den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Dubai), er august den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Dubai), er april den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Dubai), er juni den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Dubai), er mars den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Dubai) er juni den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Dubai), er juni den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Dubai

Hvis du er ute etter en leiebil i De forente arabiske emirater, men i en annen by enn Dubai, klikk deg frem til Bilutleie De forente arabiske emirater-siden, der du kan velge byen i De forente arabiske emirater der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Dubai

EasyTerra Bilutleie Dubai sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

27 30 St
751 Sheikh Zayed Rd
84 Sheikh Zayed Rd
Arenco Towers - Media City
Dubai Production City - City Centre Meaisem
Jebel Ali Free Zone
Jebel Ali Freezone
Jumeira Al Qasr Hotel
Motor City - Up Town Motor City
OSR Mall, DIP
Riyadh Street, Sheikh Rashid Road
Sheikh Zayed Road
Sheikh Zayed Road, Gate Village Difc, U.A.E
The Cascades Building Ground
The Walk, Jumeirah Beach Residence
Umm Ramool
West Marina Beach Dubai Marina
Motor City, Spinneys Market 2

Lokal informasjon for Dubai

Innledning

Dubai er en av de sju De forente arabiske emirater. I nylige år har det vokst enormt som en turist destinasjon, spesielt for korte fridager, å handle, se den moderne arkitekturen i Dubai by, tur gjennom ørkenen, eller enkelt akkurat å slappe av på stranden.

Befolkning

Dubai har om en og en halv millionbeboere. Forholdet mellom menn og kvinner er meget ujevne: tilnærmett 1 million menn og en halve million kvinner. Dette er på grunn av de store mengdene utenlandske arbeiderne på landet. Disse er for de mest delmennene fra Pakistaner, India og Bangladesh, hovedsakelig i konstruksjonsarbeid.

Beliggenhet

Emiratene er plassert i øst av Arabisk Halvøya på den Persiske Golfen. Dubai grenser Abu Dhabi og emiratet Sharjah. Exclave Hatta grenser Oman. Dubai by ligger direkte på den Persiske Golfen ved munnen av Khor Dubai, en saltvannelv som kjører diagonalt gjennom byen. Dubai har et område av mer enn 4000 km².

Økonomi

Opprinnelig ble økonomien av Dubai basert spesielt på oljene inntektene. Men fordi Dubais olje rikdom er ikke meget stor, styrte det enda en kurs. Konstruksjonen av skyskrapere og annen moderne bygger skuespill en hovedrolle i den lokale økonomien. Dessuten lever emiratene av handel, og er et viktig midtpunkt for økonomiske tjenester. Turisme har også økt dramatisk: i 2000 landet ble besøkt av 3 millionturister, og i 2010, er 10 millionturister å bli ventet.

Flyplasser

Dubai internasjonale Lufthavn ligger bare 4 kilometere fra byen midtpunktet. Med en leiebil kan du nå flyplassen via riksveien D-89 (kalte også Al Maktoum vei, Flyplass vei, eller Al Khawaneej vei). I 2010 vil en ny flyplass åpne, Al Maktoum internasjonale Lufthavn, 35 kilometer sørvest av Dubai by. Dette vil være den største flyplassen i verdenen og bare brukt ved utenlandske selskaper. Dubais nasjonal flyselskap, Emirater, fortsetter på Dubai internasjonale Lufthavn.

Offentlig transport

Dubai har et utmerket nettverk av bussene. Det er også et natt bussnettverk: mellom de viktige stansene, kjører en buss hver halv time. Det er også en undergrunnsbaneledning. Til slutt av 2010, blir andre undergrunnsbanen ledningen ventet til å starte til å drive, og et tredje og fjerde er planlagt. En hyggelig tur er med abra (en ferje over elven), selv om det er bare å se den skjønne sikten av byen.

Trafikk og parkering

Skjønt Dubai investerte enorme mengder i konstruksjonen av (høy) måter, ikke holder utvidelsen av veiene på i skritt med veksten av trafikken. Det blir ikke anbefalt å dra ut i løpet av iltimer med din leiebil: trafikken på veiene omkring Dubai byposisjoner enda. Dessuten er det fire plasseringer i Dubai som krever en veiavgift. Dette skjer automatisk. Når returnere din leiebil, er ladet avgiften mengden til deg.

Hoteller

Med den voksende betydningen av turismen er det et stort utvalg av hotellene i Dubai. Noen er ekstravagant luksuriøse (det best kjente og mest dyre eksempelet er Burj al-Arab) men du kan finne billigere og ennå god hotellrom. Virkelige budsjetthoteller er ikke funnet i Dubai.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Dubai, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  United Arab Emirates dirham
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Språk
  Arabic
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Sixt
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Budget
 • Avis
 • Alamo
 • InterRent
 • Goldcar
 • Payless Car Rental
 • addCarRental
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion