• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Dubai international Airport - T1

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Dubai international Airport - T1 på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Dubai international Airport - T1

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Dubai international Airport - T1

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Dubai international Airport - T1

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Utvalg av utleiere etter Dubai international Airport - T1

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Dubai international Airport - T1. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3785)
  Fra kr 288 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Fra kr 297 / dag
 • Sixt

  7.9 (2872)
  Fra kr 473 / dag
 • Hertz

  7.9 (6092)
  Fra kr 343 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4780)
  Fra kr 285 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2948)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.6 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.4 (7227)
  Fra kr 269 / dag
 • Avis

  7.2 (5291)
  Fra kr 308 / dag
 • Alamo

  7.2 (7822)
  Fra kr 244 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3424)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  6.9 (8915)
  Ingen priser tilgjengelig
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Fra kr 1428 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Fra kr 317 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5043)
  Fra kr 217 / dag
 • Payless Car Rental

  6.4 (449)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Dubai international Airport - T1

Dubai international Airport - T1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1) er juni den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1) er juli den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1) er juli den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1) er juli den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Februar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er juni den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er juni den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er august den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er august den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Februar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er april den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er juni den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er mars den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1) er juni den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Dubai international Airport - T1 - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Dubai international Airport - T1), er juni den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Dubai international Airport - T1

Andre utleiesteder i Dubai

I tillegg til Dubai international Airport - T1 i Dubai sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Dubai:

Stedsinformasjon for Dubai international Airport - T1

Dubai Internasjonale Lufthavn i et nøtteskall

Dubai Internasjonale Lufthavn ligger fire kilometer sørøst for Dubai-byen. Dubai er en del av De forente arabiske emirater. Dubai Lufthavn er et av de travleste flyplassene i Midt-Østen med mer enn 38 millioner passasjerer per år. Flyplassen har fire terminaler, en for last og tre for passasjerer. Terminalene 1 og 3 er koblet til. Det er en skyttel buss til terminal 2.

Det er en god undergrunnsbanen forbindelse fra flyplassen til Dubai. Videre er flyplassen lett tilgjengelig med buss og bil. Det er et hotell på flyplassen hvis du ønsker å overnatte.

Det finnes et bredt utvalg av butikker og restauranter, og det er et forretningssenter med alle slags fasiliteter. Det er også en VIP-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe passasjerer raskt og luksuriøst på flyplassen. Alle terminalene har banker, vekslingskontorer og minibanker. Videre er det lekeplasser for barn, en lege service, flere bønnerom og alle slags trenings fasiliteter.

I luftfarts industrien Dubai Internasjonale Lufthavn er indikert med forkortelsene DXB (IATA-kode) og OMDB (ICAO flyplasskode).

Link til den offisielle webside til Dubai Internasjonale Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  United Arab Emirates dirham
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Språk
  Arabic
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Alamo
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Budget
 • addCarRental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Payless Car Rental