Bilutleie Santo Domingo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santo Domingo på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Bilutleie Santo Domingo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santo Domingo på dine vegne.

Book before 25 February 2019 and pick up your rental by Sunday 7 April 2019
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Santo Domingo

  1. Hjem
  2. Bilutleie Den dominikanske republikk
  3. Santo Domingo
EasyTerra Bilutleie Santo Domingo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Santo Domingo

Innledning

Santo Domingo er hovedstaden i Den dominikanske republikks. Det er den eldste byen grunnlagt av europeere i "New World". Santo Domingo ble grunnlagt av Bartholomew Columbus, bror av den berømte oppdagelsesreisende, i 1496. Byen har dermed en rik fortid og som er vist ved den gamle, koloniale bygninger i sentrum.

Befolkning

Byen har over to millioner innbyggere.

Beliggenhet

Santo Domingo ligger på den sørlige kysten av Den dominikanske republikk, ved munningen av Ozama River. Den gamle Ciudad Colonial ligger på vestsiden av elva, med rett ved vannet i Fortaleza Ozama.

Økonomi

Ved å opprette fri-handel soner og å fremme turismen i landet, har den dominikanske republikk opplevde en sunn økonomisk vekst de siste årene. Den utmerkede infrastruktur for telekommunikasjon var en av faktorene som bidrar til veksten. Santo Domingo er den økonomiske hjertet av Den dominikanske republikk, men forskjeller i inntektene er store. Noen distrikter utstråle rikdom, mens Santo Domingo har også trist slummen.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen i Santo Domingo er Las Américas Internasjonale Lufthavn. Flyplassen ligger femten kilometer øst for byen og er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger rett utenfor motorveien DR-3, i nærheten av Punta Caucedo. Veien til flyplassen er tydelig skiltet

La Isabela Lufthavn er en mindre flyplass i hovedsak behandling innenlands og charterfly. Flyplassen ligger like nord for byen og kan nås med leiebil via Las Americas Expressway.

Offentlig transport

Santo Domingo har rimelig offentlig buss transport, men de fleste innbyggerne foretrekker mer uformelle måter transport i byen: motoconchos (motorsykkel taxi), guaguas (minivans) og Carros publicos (drosjer bærer flere passasjerer). Byen har også en helt ny metro linje, fra Villa Mella via universitetet til Centro de los Heroes. En annen linje er under bygging.

Trafikk og parkering

Santo Domingo er en travel by og trafikk kan være kaotisk, fordi de fleste driverne ikke er plaget av det offisielle trafikkreglene. Finne en parkeringsplass på gaten i sentrum av byen er ikke lett heller. Det er også tryggere å parkere bilen din i en av parkeringshus i og rundt sentrum. Veiene i hovedstaden er generelt av rimelig god kvalitet, men dette er ikke tilfelle for innlandet veiene. Se opp for sprekker og hull i veiene!

Hoteller

Santo Domingo har en stor tilførsel av overnatting. I den gamle delen av byen finner du mange billige hoteller og gjestehus, men det er også en stor tilførsel av luksuriøse og mellomtone hotell. Det er også mange muligheter for å leie en leilighet. Vi anbefaler booking overnatting i Santo Domingo i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Santo Domingo, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Santo Domingo

EasyTerra Bilutleie Santo Domingo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Den dominikanske republikk, men i en annen by enn Santo Domingo, klikk deg frem til Bilutleie Den dominikanske republikk-siden, der du kan velge byen i Den dominikanske republikk der du vil leie en bil.