• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Santo Domingo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santo Domingo på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Santo Domingo

EasyTerra Bilutleie Santo Domingo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Santo Domingo

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Santo Domingo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Santo Domingo

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Santo Domingo. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • National Car Rental

  8.8 (384)
  Fra kr 518 / dag
 • Alamo

  8.5 (7920)
  Fra kr 430 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 823 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Fra kr 545 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.3 (7341)
  Fra kr 505 / dag
 • Budget

  7.2 (9014)
  Fra kr 490 / dag
 • Thrifty

  6.7 (4903)
  Fra kr 451 / dag
 • Goldcar

  6.3 (5112)
  Fra kr 311 / dag
 • InterRent

  6 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.8 (1712)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 444 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Santo Domingo?

Santo Domingo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Santo Domingo) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Santo Domingo) er august den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Santo Domingo), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Santo Domingo) er august den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Santo Domingo) er august den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo), er august den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo), er august den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Santo Domingo), er august den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo), er august den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo), er august den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Santo Domingo

Hvis du er ute etter en leiebil i Den dominikanske republikk, men i en annen by enn Santo Domingo, klikk deg frem til Bilutleie Den dominikanske republikk-siden, der du kan velge byen i Den dominikanske republikk der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Santo Domingo

EasyTerra Bilutleie Santo Domingo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Av Independencia 354
Corner of Av Independencia & Av Máximo Gómez

Lokal informasjon for Santo Domingo

Innledning

Santo Domingo er hovedstaden i Den dominikanske republikks. Det er den eldste byen grunnlagt av europeere i "New World". Santo Domingo ble grunnlagt av Bartholomew Columbus, bror av den berømte oppdagelsesreisende, i 1496. Byen har dermed en rik fortid og som er vist ved den gamle, koloniale bygninger i sentrum.

Befolkning

Byen har over to millioner innbyggere.

Beliggenhet

Santo Domingo ligger på den sørlige kysten av Den dominikanske republikk, ved munningen av Ozama River. Den gamle Ciudad Colonial ligger på vestsiden av elva, med rett ved vannet i Fortaleza Ozama.

Økonomi

Ved å opprette fri-handel soner og å fremme turismen i landet, har den dominikanske republikk opplevde en sunn økonomisk vekst de siste årene. Den utmerkede infrastruktur for telekommunikasjon var en av faktorene som bidrar til veksten. Santo Domingo er den økonomiske hjertet av Den dominikanske republikk, men forskjeller i inntektene er store. Noen distrikter utstråle rikdom, mens Santo Domingo har også trist slummen.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen i Santo Domingo er Las Américas Internasjonale Lufthavn. Flyplassen ligger femten kilometer øst for byen og er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger rett utenfor motorveien DR-3, i nærheten av Punta Caucedo. Veien til flyplassen er tydelig skiltet

La Isabela Lufthavn er en mindre flyplass i hovedsak behandling innenlands og charterfly. Flyplassen ligger like nord for byen og kan nås med leiebil via Las Americas Expressway.

Offentlig transport

Santo Domingo har rimelig offentlig buss transport, men de fleste innbyggerne foretrekker mer uformelle måter transport i byen: motoconchos (motorsykkel taxi), guaguas (minivans) og Carros publicos (drosjer bærer flere passasjerer). Byen har også en helt ny metro linje, fra Villa Mella via universitetet til Centro de los Heroes. En annen linje er under bygging.

Trafikk og parkering

Santo Domingo er en travel by og trafikk kan være kaotisk, fordi de fleste driverne ikke er plaget av det offisielle trafikkreglene. Finne en parkeringsplass på gaten i sentrum av byen er ikke lett heller. Det er også tryggere å parkere bilen din i en av parkeringshus i og rundt sentrum. Veiene i hovedstaden er generelt av rimelig god kvalitet, men dette er ikke tilfelle for innlandet veiene. Se opp for sprekker og hull i veiene!

Hoteller

Santo Domingo har en stor tilførsel av overnatting. I den gamle delen av byen finner du mange billige hoteller og gjestehus, men det er også en stor tilførsel av luksuriøse og mellomtone hotell. Det er også mange muligheter for å leie en leilighet. Vi anbefaler booking overnatting i Santo Domingo i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Santo Domingo, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Dominican peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 • Goldcar
 • InterRent
 • Hertz
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Den dominikanske republikk
 3. Bilutleie Santo Domingo