• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Santo Domingo Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Santo Domingo Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Santo Domingo Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Santo Domingo Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Santo Domingo Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Utvalg av utleiere etter Santo Domingo Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Santo Domingo Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Enterprise

  8.7 (1693)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Fra kr 539 / dag
 • Alamo

  8.4 (7818)
  Fra kr 469 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.9 (6088)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Fra kr 567 / dag
 • Avis

  7.6 (5290)
  Fra kr 363 / dag
 • Payless Car Rental

  7.5 (449)
  Fra kr 673 / dag
 • Europcar

  7.4 (7224)
  Fra kr 578 / dag
 • Budget

  7.3 (8911)
  Fra kr 328 / dag
 • Thrifty

  6.7 (4777)
  Fra kr 434 / dag
 • Goldcar

  6.3 (5042)
  Fra kr 281 / dag
 • InterRent

  6.2 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Fra kr 387 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Santo Domingo Lufthavn

Santo Domingo Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn) er august den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn) er august den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn) er august den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mars er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn), er august den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn), er august den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn), er august den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn), er august den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Santo Domingo Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Santo Domingo Lufthavn), er august den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Santo Domingo Lufthavn

Stedsinformasjon for Santo Domingo Lufthavn

Las Americas Lufthavn i et nøtteskall

Las Americas Lufthavn er flyplass i Santo DomingoDen dominikanske republikk hovedstad. Flyplassen er ikke den travleste i landet. Det ville være Punta Cana Internasjonale Lufthavn, inngangsporten til turist strendene på østkysten.

Flyplassen ligger 20 kilometer sørøst for Santo Domingo sentrum. Det er ingen togforbindelse med flyplassen, men det er en (uberegnelig) regelmessig buss mellom flyplassen og hovedstaden, denne ruten er også betjent av minibusser. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil via en motorvei.

I avgangshallen på nivå 2 av terminalen er det å spise og drikke og et matmarked tilgjengelig for alle på nivå 3. Det er en VIP lounge, men for omfattende business fasiliteter, som møte og konferanserom, må du slå til business hoteller i Santo Domingo sentrum. Andre fasiliteter på Las Americas Lufthavn inkluderer banker, vekslekontorer, minibanker og postkontor.

I luftfarts industrien Las Americas Lufthavn indikeres av forkortelser SDQ (IATA flyplass kode) and MDSD (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Las Americas Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Dominican peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • NÜ Car Rentals
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 • Goldcar
 • InterRent
 • ACE Rent A Car