• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Kairo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Kairo på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Kairo

EasyTerra Bilutleie Kairo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Kairo

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Kairo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Kairo

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Kairo. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.2 (5354)
  Fra kr 284 / dag
 • Enterprise

  8 (1709)
  Fra kr 347 / dag
 • Budget

  8 (9008)
  Fra kr 301 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Fra kr 237 / dag
 • Alamo

  7.6 (7915)
  Fra kr 309 / dag
 • Europcar

  7.6 (7334)
  Fra kr 285 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.6 (2937)
  Fra kr 412 / dag
 • Thrifty

  7.3 (4896)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Fra kr 241 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Fra kr 254 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Kairo?

Kairo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Kairo) er september den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Kairo) er mars den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Kairo), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Kairo) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Kairo) er mars den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Kairo), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Kairo), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Kairo), er desember den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Kairo), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Kairo), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kairo - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Kairo), er desember den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Kairo

Hvis du er ute etter en leiebil i Egypt, men i en annen by enn Kairo, klikk deg frem til Bilutleie Egypt-siden, der du kan velge byen i Egypt der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Kairo

EasyTerra Bilutleie Kairo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Kairo

Innledning

Kairo er en av de største byene i Afrika og Midtøsten. Den egyptiske hovedstaden er hjem til en enorm samling av arkeologiske skatter i Det egyptiske museet, og pyramidene vest for byen er også en turistattraksjon. Kairo er også en base for turer sørover til andre pyramider og templer fra faraoenes tid.

Befolkning

Selve byen nesten 7 millioner innbyggere, men det urbane området strekker seg ut over et stort område. Over 16 millioner mennesker bor i hele hovedstadsområdet.

Beliggenhet

Kairo ligger ved Nilen i den nordlige delen av landet, kjent som Nedre Egypt. Middelhavet ligger 135 kilometer nord for byen; Suezkanalen renner 120 kilometer øst for Kairo. Like nord for Egypts hovedstad grener Nilen ut i flere elver: det omfattende Nildeltaet.

Økonomi

Kairo er det økonomiske, kommersielle, kulturelle, sosiale og politiske sentrumet av Egypt. To tredeler av nasjonalinntekten kommer herfra. Turisme er en viktig pilar i økonomien. Landet tjener også penger på våpeneksport, salg av olje og prosessering av klær og mat. Det var og er mye byggevirksomhet i Kairo. Denne eksplosjonen av byggevirksomhet har falt ut av takt med offentlige tjenester som vann og elektrisitet. Det er hele nabolag der disse grunnleggende fasilitetene knapt finnes.

Flyplasser

Flyplassen i den egyptiske hovedstaden, Kairo Internasjonale Lufthavn, ligger 22 kilometer nordøst for sentrum. Byggingen av en ny bomvei har gjort det enkelt å nå flyplassen med leiebil fra ringveien rundt Kairo. Veien til flyplassen er skiltet.

Offentlig Transport

Kairo har et omfattende nettverk av busser, men de er ofte fulle, og destinasjonene er heller ikke alltid klare. Taxier er et bedre alternativ. Det finnes to typer taxi: Svart/hvit taxi uten et taksameter der du må forhandle frem en pris med sjåføren (seriøs forhandling), og de gule taxiene som har et taksameter. Det er også T-baner (to linjer), men med unntak av det gamle Kairo (også koptiske Kairo) er det få turiststeder av interesse langs ruten.

Trafikk og Parkering

Å kjøre bil i Kairo er ikke noe for dem som ikke er vant til kaos, da dette er adjektivet som best beskriver trafikken i den egyptiske hovedstaden: et virvar av biler, busser, motorsykler og andre transportmidler med sjåfører som hverken bryr seg om trafikkskilt eller -regler. Merkelig nok er ikke parkering et stort problem: Egypterne velger simpelthen å dobbelt- eller trippelparkere og la dørene stå ulåst. Det er alltid uoffisielle parkeringsvakter i nærheten som ikke bare passer på bilene, men som flytter dem hvis det er nødvendig.

Hoteller

Kairo har et enormt utvalg av overnattingssteder. I sentrum finner du for det meste mange lavprishoteller, noen av tvilsom kvalitet. Luksushoteller er å finne ved Nilen på Zamalek-øya og i distriktet Garden City, sør for sentrum. De siste årene har det kommet mange hoteller i mellomklassen i Midan Ramses (omkring stasjonen med samme navn).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Kairo anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Egyptian pound
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • Alamo
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Autounion Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Egypt
 3. Bilutleie Kairo