• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Agen Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Agen Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 20% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 4. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Agen Jernbanestasjon

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Utvalg av utleiere etter Agen Jernbanestasjon

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Agen Jernbanestasjon. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.7 (6080)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8.3 (8279)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  8.7 (3438)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rent a car

  8.2 (33)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiested Agen Jernbanestasjon

Andre utleiesteder i Agen

I tillegg til Agen Jernbanestasjon i Agen sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Agen:

Stedsinformasjon for Agen Jernbanestasjon

Generell informasjon

Agen Jernbanestasjon ligger i nærheten av den franske byens historiske sentrum mellom den høyre elvebredden av Garonne og Canal latéral à la Garonne. Den ekstraordinære bygningen ble innviet i 1856. Stasjonen ligger ved TGV-linjen Paris Montparnasse - Toulouse Matabiau, som stopper ved stasjonen 4 ganger om dagen med TGV Atlantique. Stasjonen ligger også ved TVG-linjen Lille Europe - Toulouse Matabiau. Utenom lyntog går det også intercity-tog og lokaltog.

Transport

Stasjonen tilbyr mange muligheter for videre reise. Foretrekker du å bo i nærområdet? Busser og taxier er tilgjengelige på torget. Diagonalt fra togstasjonen på Boulevard Sylvain Dumon i Agen, kan du leie en bil. Agen ligger omtrent halvveis mellom Bordeaux og Toulouse i det sørlige Frankrike i departementet Lot-et-Garonne. Byen ligger i nærheten av motorveien A62 and veien N21 fra Limoges til Lourdes.

Tjenester

Det er en informasjonsskranke i gjennomgangsområdet, men det er begrensede åpningstider på søndager og mandager. Utenom reiseinformasjon og et hittegodskontor, er det en spesiell tjeneste for mindre mobile turister. Stasjonen har også en AED tilgjengelig. I tillegg er det toaletter, fotokiosker for passbilder og fotokopieringsmaskiner.

Restauranter

I gjennomgangsområdet vil du finne en bufferestaurant. Her kan  du sitte og nyte et måltid eller en drink, men restauranten har også et gatekjøkken. Restauranten er åpen fra 06.00 til 23.00.

Butikker

Stasjonen har en Relay-kiosk. Denne internasjonale kjeden tilbyr et bredt utvalg av magasiner, aviser bøker osv.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Europcar
 • Sixt
 • Rent a car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Agen
 4. Agen Jernbanestasjon