• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Aix-en-Provence

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Aix-en-Provence på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Aix-en-Provence

EasyTerra Bilutleie Aix-en-Provence er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Aix-en-Provence

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Aix-en-Provence

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Aix-en-Provence

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Aix-en-Provence. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Thrifty

  8 (4903)
  Fra kr 246 / dag
 • Sixt

  8 (2941)
  Fra kr 444 / dag
 • Enterprise

  8 (1712)
  Fra kr 456 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3864)
  Fra kr 398 / dag
 • Alamo

  7.7 (7920)
  Fra kr 400 / dag
 • Europcar

  7.6 (7341)
  Fra kr 427 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2997)
  Fra kr 402 / dag
 • Avis

  7.5 (5359)
  Fra kr 400 / dag
 • Budget

  7.4 (9014)
  Fra kr 435 / dag
 • Hertz

  7.3 (6177)
  Fra kr 364 / dag
 • National Car Rental

  7.3 (384)
  Fra kr 596 / dag
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Fra kr 320 / dag
 • ADA

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3477)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen priser tilgjengelig
 • AbsoluteCar

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rent a car

  8.7 (25)
  Fra kr 442 / dag
 • Travel Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar Key'n Go

  8.4 (14)
  Fra kr 408 / dag
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Aix-en-Provence?

Aix-en-Provence – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Aix-en-Provence), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Aix-en-Provence) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er mars den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Aix-en-Provence - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Aix-en-Provence), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Aix-en-Provence

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Aix-en-Provence, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Aix-en-Provence

EasyTerra Bilutleie Aix-en-Provence sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

1 Av. Henri Mouret
16 Bd de la République
400 Av. du Camp de Menthe
5 Rue Camille Caire
55 Bd de la République

Lokal informasjon for Aix-en-Provence

Innledning

Aix-en-provence er en atmosfærisk by med mange historisk bygger og interessant museer. I det Historiske Museet lærer du mer om opphavet og veksten av byen, og Tapijten museum (Le Musée de Tapisseries) har en vid og vakker innsamling av tapetene. Dessuten er Aix fødestedet av maler Paul Cézanne. Hans studio er nå et museum. Å gåing gjennom Aux-en-Provence som du kan se hvorfor det også har kalt byen av tusen fontener. Det mest vakkere er La fontaine d’eau chaude (bygde i 1734 og matet ved en varm fjær) og La fontaine du Roi René (dediserte til konge René som introduserte muscadine inn i regionen). 

Befolkning

Byen har nesten 150.000 beboere. 

Beliggenhet

Aix-en-provence er lokalisert i sør av Frankrike, 30 kilometer nord av Marseille. Til øst av byen ligger en ås, Montagne Sainte-Victoire, som er skildret i mange av Pauls Cézannes malinger.

Økonomi

Turisme er av stor betydning for Aix-en-Provence. Byen seg og også vingårdene omkring Aix trekk mange besøkende pr. år. Unntar for vin regionen produserer olivenolje og sjokolade. Sør av byen høyteknologiske selskaper er plassert. Dessuten er Aix berømt for de søte som ha blitt laget der, som er visst som callisons.

Flyplasser

Den internasjonale flyplassen av Aix-en-Provence ligger 25 kilometersørvest av byen. Med en leiebil vil det ta deg omtrent 20 minutter å få fra flyplassen til Aix, via D9.

Offentlig Transport

Aix-en-provence har god offentlig busstjenester. Busser kjører ofte, også til steder nær byen og til TGV stasjon, som er lokalisert mellom Aix og Marseille.  

Trafikk og parkering

Det gammel midtpunktet av Aix-en-Provinsen er hovedsakelig en fotgjengersone. Du kan lett parkere din leiebil i en av undergrunnen eller ovenfor grunn som parkerer garasjer og videre undersøker byen til fots. Dessuten blir Aix omgitt av riksveier, så du behagelig kan besøke tiltrekninger i området med en bil. For eksempel besøk de gammel byene Cadanet og Lourmarin, eller kjør ved siden av Côte d’azur.

Hoteller

Det er en god rekkevidde av boligene i Aix-en-Provence. Fra et ungdominternat og enkel boarding huser, til utmerkete hoteller. Du kan også leie en leilighet, mer opplysninger om webside av Aix-en-Provence Turisme (se under). Det er også mange leierplasser i byen området.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Aix-en-Provence, vi Google og de følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Thrifty
 • Sixt
 • Enterprise
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • National Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • ADA
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • AbsoluteCar
 • Rent a car
 • Travel Car
 • Goldcar Key'n Go
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Aix-en-Provence