• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Bergerac

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bergerac på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bergerac

EasyTerra Bilutleie Bergerac er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Bergerac

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Bergerac

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Bergerac

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Bergerac. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.6 (5289)
  Fra kr 615 / dag
 • Europcar

  8.4 (7221)
  Fra kr 361 / dag
 • Alamo

  8.3 (7817)
  Fra kr 238 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (3783)
  Fra kr 387 / dag
 • Sixt

  8.1 (2870)
  Fra kr 394 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.8 (1691)
  Fra kr 238 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4776)
  Fra kr 336 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (380)
  Fra kr 340 / dag
 • Hertz

  7.4 (6087)
  Fra kr 318 / dag
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Bergerac?

Bergerac – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Bergerac) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Bergerac) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Bergerac), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Bergerac) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Bergerac) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Bergerac), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Bergerac), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Bergerac), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Bergerac), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Bergerac), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Bergerac), er mars den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Bergerac), er april den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Bergerac) er juli den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bergerac - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Bergerac), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Bergerac

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Bergerac, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Bergerac

EasyTerra Bilutleie Bergerac sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Bergerac

Innledning

Den atmosfæriske byen av Bergerac er lokalisert på Dordogne elv, som er også navnet av departementet. I den gammel halv timbered huser, hyggelig liten butikker og restauranter ha blitt etablert, og du blir forbløffet av den enorme mengden av vakker blomster i byen. Ingen, det er ikke noen stor kirke eller gammel borg som du kan beundre, men du blir behagelig overrasket av den avslappete atmosfæren og vennligheten av beboerne.

Befolkning

Mer enn 26.000 folk lever i Bergerac.

Beliggenhet

Bergerac ligger i departementet Dordogne, som er del av regionen Aquitaine i sørvest av Frankrike. Hovedsakelig ligger by nord av Dordogne elv, som stiger i Massif Sentralen og smelter sammen med Garonne til nord av Bordeaux.

Økonomi

Byen ligger i en vin region og vinproduksjon er derfor en av de mest viktige aktivitetene. Øst av Bergerac ligger vin regionen Pécharmant, hvor full-bodied rød vin er laget, og sør av by løgnene Monbazillac, hvor søt hvit kommer viner fra. Dessuten er Bergerac tradisjonelt et midtpunkt for handel i tobakk. 

Flyplasser

Aéroport de Bergerac-Roumanière ligger ca 5 kilometer sørøst av byen, like ved siden av Ruten Nationale 21. Budsjettflyselskaper vedlikeholder forbindelser med mange destinasjoner i Storbritannia og Ireland, men det er også flykter til og fra ParisBrussel og Amsterdam. Med din leiebil kan du lett nå Bordeaux fra flyplassen: følg N21 og da D936. 

Offentlig transport

Det er tre bussledninger i Bergerac. I løpet av dagen kjører bussene regulært, men færre busser kjører i løpet av aftener og helger.

Trafikk og parkering

De lille, smale gatene i det midtpunktet av Bergerac er best undersøkt til fots. Du vil ikke ha noen vanskelighet å finne en parkerende flekk utenfor midtpunktet for din leiebil. Bergerac er en utmerket startpunkt å undersøke Dordogne. Derfor er en leiebil nødvendig.

Hoteller

I og omkring Bergerac du vil ikke ha noen vanskeligheter å finne bolig. Det er enkel internater, hoteller i middelklassen, og leirplasser. Dessuten omkring byen, er adskillige sjarmerende hus og farmer for leie. På Bergerac Turist webside (se under), vil finne du mer opplysninger om mulighetene.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Bergerac, vi Google og følgende kildene:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Europcar
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Hertz
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Bergerac