Bilutleie Bergerac

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bergerac på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bergerac

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Bergerac

EasyTerra Bilutleie Bergerac er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Bergerac

Innledning

Den atmosfæriske byen av Bergerac er lokalisert på Dordogne elv, som er også navnet av departementet. I den gammel halv timbered huser, hyggelig liten butikker og restauranter ha blitt etablert, og du blir forbløffet av den enorme mengden av vakker blomster i byen. Ingen, det er ikke noen stor kirke eller gammel borg som du kan beundre, men du blir behagelig overrasket av den avslappete atmosfæren og vennligheten av beboerne.

Befolkning

Mer enn 26.000 folk lever i Bergerac.

Beliggenhet

Bergerac ligger i departementet Dordogne, som er del av regionen Aquitaine i sørvest av Frankrike. Hovedsakelig ligger by nord av Dordogne elv, som stiger i Massif Sentralen og smelter sammen med Garonne til nord av Bordeaux.

Økonomi

Byen ligger i en vin region og vinproduksjon er derfor en av de mest viktige aktivitetene. Øst av Bergerac ligger vin regionen Pécharmant, hvor full-bodied rød vin er laget, og sør av by løgnene Monbazillac, hvor søt hvit kommer viner fra. Dessuten er Bergerac tradisjonelt et midtpunkt for handel i tobakk. 

Flyplasser

Aéroport de Bergerac-Roumanière ligger ca 5 kilometer sørøst av byen, like ved siden av Ruten Nationale 21. Budsjettflyselskaper vedlikeholder forbindelser med mange destinasjoner i Storbritannia og Ireland, men det er også flykter til og fra ParisBrussel og Amsterdam. Med din leiebil kan du lett nå Bordeaux fra flyplassen: følg N21 og da D936. 

Offentlig transport

Det er tre bussledninger i Bergerac. I løpet av dagen kjører bussene regulært, men færre busser kjører i løpet av aftener og helger.

Trafikk og parkering

De lille, smale gatene i det midtpunktet av Bergerac er best undersøkt til fots. Du vil ikke ha noen vanskelighet å finne en parkerende flekk utenfor midtpunktet for din leiebil. Bergerac er en utmerket startpunkt å undersøke Dordogne. Derfor er en leiebil nødvendig.

Hoteller

I og omkring Bergerac du vil ikke ha noen vanskeligheter å finne bolig. Det er enkel internater, hoteller i middelklassen, og leirplasser. Dessuten omkring byen, er adskillige sjarmerende hus og farmer for leie. På Bergerac Turist webside (se under), vil finne du mer opplysninger om mulighetene.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Bergerac, vi Google og følgende kildene:

Bilutleiesteder i Bergerac

EasyTerra Bilutleie Bergerac sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Bergerac, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.