• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Bastia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bastia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bastia

EasyTerra Bilutleie Bastia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Bastia

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Bastia

Bilutleie tilbud i Bastia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Bastia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Bastia

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Bastia. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Europcar

  8.5 (7334)
  Fra kr 335 / dag
 • Alamo

  8.3 (7915)
  Fra kr 315 / dag
 • Sixt

  7.9 (2937)
  Fra kr 316 / dag
 • Budget

  7.9 (9008)
  Fra kr 314 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Fra kr 316 / dag
 • Hertz

  7.3 (6171)
  Fra kr 238 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.7 (4896)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.8 (1709)
  Fra kr 328 / dag
 • ADA

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rent a car

  8.9 (25)
  Ingen priser tilgjengelig
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Bastia?

Bastia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Bastia) er desember den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Bastia) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Bastia), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Bastia) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Bastia) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Bastia), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Bastia), er april den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Bastia), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Bastia), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Bastia), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Bastia), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Bastia), er september den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bastia - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Bastia) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Bastia

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Bastia, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Bastia

EasyTerra Bilutleie Bastia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

3 Rue Chanoine Leschi
Immueble Le Novelty

Lokal informasjon for Bastia

Innledning

Bastia ble grunnlagt i 1380 av Genova, som på det tidspunktet var en mektig bystat. Navnet stammer fra "Bastille", festningen som ble bygget på en ås for å beskytte byen. Frem til slutten av det 18. århundre var Bastia hovedstaden i Korsika. Det var en atmosfærisk by med den klassiske stilen til kirken San Giovanni Battiste og det gamle sentrum Terra Vechhia med små, smale og krokete gater og stier.

Befolkning

Byen har nesten 40.000 innbyggere.

Beliggenhet

Bastia ligger nordøst på øya Korsika på Middelhavet, nord for byen er det en vid halvøy som strekker seg til Cap Corse, det nordligste punktet på øya. Bastia har strender av småstein, lengre sør finnes vakre sandstrender.

Økonomi

Siden grunnleggelsen i 1862 er havnen betydningsfull for den lokale økonomien, det er ikke bare en viktig fiskehavn, men årlig reiser 2,5 millioner mennesker med ferger som kommer og går derfra. Bastia betjener flere passasjerer enn Marseille eller Nice. Videre er havnen viktig for eksport av korsikansk vin, selv om dette har delvis blitt overtatt av flytrafikk. Bastias gamle havn er nå en båthavn.

Turisme er av nokså stor betydning. Ikke bare selve Bastia har stor appell, men også naturen og strendene i områdene rundt tiltrekker mange turister.

Selv om Bastia er økonomisk sentrum på Korsika, har byen høy arbeidsledighet, det er beregnet at 20% av den yrkesaktive befolkningen er arbeidsledig.

Flyplasser

Bastia Poretta Lufthavn ligger 20 kilometer sør for byen, langs hovedvei N193, det er flyforbindelse med byer i Frankrike, andre europeiske land og også Marokko.

Offentlig transport

Det er veldig bra bussforbindelser til andre steder på Korsika, de går fra busstasjonen som ligger ved siden av togstasjonen.

Det finnes togforbindelse med Corte, Ajaccio, Calvi og Ponte Leccia.

Trafikk og parkering

Gamlebyen Bastia er best å utforske til fots, men en leiebil er spesielt egnet til å kjøre rundt i området. Ved Citadel (festningen) er det en stor underjordisk parkeringshus.

Korsika har hovedveier, men mer som riksveier. Ta i betraktning at øya er fjellendt og veiene er krokete. Avstandene kan se korte ut på kartet, men i virkeligheten tar det lengre tid å kjøre enn du tror. For å gi deg et eksempel, når du skal kjøre fra Bastia til Ajaccio må du regne med minst 2,5 timer.

Hoteller

Det er mange tilbud på hoteller i Bastia, generelt sett er de ganske enkle, det finnes ikke fire eller femstjerners hoteller. Om sommeren anbefaler vi å bestille overnatting god tid på forhånd.

Det er flere campingplasser i nærheten av byen.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Bastia, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Europcar
 • Alamo
 • Sixt
 • Budget
 • Avis
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Enterprise
 • ADA
 • Keddy By Europcar
 • Rent a car
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Bastia