• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Heraklion Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Heraklion Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Heraklion Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Heraklion Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Heraklion Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Utvalg av utleiere etter Heraklion Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Heraklion Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Fra kr 196 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (380)
  Fra kr 276 / dag
 • Volta4u

  8.1 (23)
  Fra kr 167 / dag
 • Budget

  8.1 (8915)
  Fra kr 198 / dag
 • Sixt

  7.9 (2872)
  Fra kr 224 / dag
 • Europcar

  7.9 (7227)
  Fra kr 170 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Payless Car Rental

  7.8 (449)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.7 (4780)
  Fra kr 209 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3785)
  Fra kr 215 / dag
 • Alamo

  7.7 (7822)
  Fra kr 155 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Fra kr 191 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Fra kr 102 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1694)
  Fra kr 104 / dag
 • Hertz

  7.6 (6092)
  Fra kr 241 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.6 (396)
  Fra kr 93 / dag
 • Centauro

  7.5 (4409)
  Fra kr 96 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1078)
  Fra kr 129 / dag
 • Avis

  7.4 (5291)
  Fra kr 177 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Drive Hellas

  7.1 (234)
  Fra kr 103 / dag
 • OK Rent a car

  7.1 (905)
  Fra kr 112 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.8 (747)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.7 (5043)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  6.5 (447)
  Fra kr 94 / dag
 • Abbycar

  6.4 (539)
  Fra kr 75 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3424)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Global Rent a Car

  5.8 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • WHEEGO

  Ingen vurderinger
  Fra kr 119 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Heraklion Lufthavn

Heraklion Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn) er desember den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Heraklion Lufthavn) er mars den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Heraklion Lufthavn

Stedsinformasjon for Heraklion Lufthavn

Heraklion Lufthavn i et nøtteskall

Flyplassen i Heraklion på Kreta øya blir offisielt kalt "Nikos Kazantzakis", oppkalt etter en forfatter og filosof. Årlig bruker 5 millioner mennesker denne flyplassen. Terminalbygningen er ganske liten, og som resultat av dette er flyplassen veldig hektisk under høysesongen. Ofte må folk som skal reise vente utenfor noen ganger i lang tid. fordi flygingene på denne flyplassen er ofte forsinket. Derfor arbeides det med å utbygge flyplassen, men det vil gå år før dette arbeidet er ferdig. Flyplassen blir også brukt av luftforsvaret, derfor er det ikke lov å ta bilder.

Flyplassen, som ligger på utkanten av Heraklion, er lett ankommelig med buss eller bil. Det er ikke hoteller ved flyplassen.

Det er begrenset med butikker og spise og drikke steder. Det er ingen restauranter og det er fem kaffeer med høye priser. Det er ikke mulig å leie kontor eller møterom på flyplassen, det er heller ikke andre fasiliteter. Det finnes en bank og noen minibanker.

I luftfartsindustrien er Heraklion Lufthavn indikert med forkortelsene HER (IATA-kode) og LGIR (ICAO-kode).

Link til Heraklion Lufthavn offisielle webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Budget
 • Sixt
 • Europcar
 • ACE Rent A Car
 • Payless Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Enterprise
 • Yours Carrental
 • Green Motion
 • Hertz
 • Carwiz rent a car
 • Centauro
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • addCarRental
 • Drive Hellas
 • OK Rent a car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • WHEEGO