• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Heraklion

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Heraklion på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Heraklion

EasyTerra Bilutleie Heraklion er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Heraklion

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Heraklion

Bilutleie tilbud i Heraklion

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Heraklion

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Bilutleiefirmaer i Heraklion

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Heraklion. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Fra kr 173 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (361)
  Fra kr 202 / dag
 • Volta4u

  8.2 (23)
  Fra kr 157 / dag
 • Budget

  8.2 (8821)
  Fra kr 104 / dag
 • Sixt

  7.9 (2823)
  Fra kr 98 / dag
 • Europcar

  7.9 (7123)
  Fra kr 106 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Payless Car Rental

  7.8 (431)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.8 (4740)
  Fra kr 155 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3748)
  Fra kr 139 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2919)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  7.7 (7746)
  Fra kr 105 / dag
 • Hertz

  7.6 (6033)
  Fra kr 173 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1687)
  Fra kr 109 / dag
 • Yours Carrental

  7.6 (1)
  Fra kr 77 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1692)
  Fra kr 98 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (390)
  Fra kr 73 / dag
 • Centauro

  7.4 (4378)
  Fra kr 53 / dag
 • Avis

  7.4 (5233)
  Fra kr 128 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1062)
  Fra kr 104 / dag
 • Drive Hellas

  7.2 (234)
  Fra kr 94 / dag
 • addCarRental

  7.2 (92)
  Ingen priser tilgjengelig
 • OK Rent a car

  7.1 (899)
  Fra kr 78 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.8 (747)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.7 (4996)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  6.6 (5929)
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  6.5 (445)
  Fra kr 74 / dag
 • Abbycar

  6.4 (539)
  Fra kr 102 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3410)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Global Rent a Car

  5.9 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • WHEEGO

  Ingen vurderinger
  Fra kr 87 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Heraklion?

Heraklion – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Heraklion) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Heraklion) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Heraklion), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Heraklion) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Heraklion) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Heraklion), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Heraklion), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Heraklion), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Heraklion), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Heraklion), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Heraklion), er februar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Heraklion), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Heraklion), er januar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Heraklion - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Heraklion) er mars den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Heraklion

Hvis du er ute etter en leiebil i Hellas, men i en annen by enn Heraklion, klikk deg frem til Bilutleie Hellas-siden, der du kan velge byen i Hellas der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Heraklion

EasyTerra Bilutleie Heraklion sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Industrial Area

Lokal informasjon for Heraklion

Innledning

Heraklion er hovedstaden i den greske øya Kreta. For de fleste turister får de sitt første inntrykk av øya her. I og rundt byen er det fortsatt mange ting som minner om fortiden. I selve byen, for eksempel, er det befestninger som ble bygget av venetianerne. Litt lengre sør i byen ligger palasskomplekset Knossos, hvor legende kongen Minos hadde sine hovedkvarter. Kunstgjenstander som har blitt oppdaget befinner seg i byens arkeologiske museum.

Befolkning

Heraklion har omtrent 150,000 innbyggere, som gjør den til den femte største byen i Hellas.

Beliggenhet

Heraklion lohher sentralt i øyas nordkyst, i Middelhavet, 100 kilometer vest for det greske fastlandet 300 kilometer nord for Libya.

Økonomi

Byen er Kretas kommersielle senter. Havnen spiller en viktig rolle i forbindelse med eksport av varer som oliven, olivenolje, sitrusfrukt, tomater og ost. Buens industri består hovedsakelig av fabrikker som behandler eller pakker disse produktene. Jordbruk og buskap var de viktigste inntektskildene frem til turismen vokste på 1970-tallet. I dag er turisme hovedinntektskilden. Kreta tiltrekker 2 millioner turister i året, og de fleste ankommer først Heraklion.

Flyplasser

Fem kilometer øst for Heraklion ligger den viktigste internasjonale flyplassen på Kreta, Nikos Kazantzakis. Dette er en hektisk flyplass, som prosesserer mange charter reiser, spesielt iløpet av sommeren. Det går vanlige flyginger til andre greske øyer og det greske fastlandet. Transavia har direkte flyforbindelser til Amsterdam. Veien som fører til flyplassen kalles Karou gaten.
Kretas andre internasjonale flyplass Daskalogiannis ligger i nærheten av Chania, 140 kilometer vest for Heraklion.

Offentlig transport

Det finnes to busstasjoner. Fra stasjon A (motsatt side av havnen) går lokalbusser og bussene som går til palasskomplekset Knossos og til flyplassen, også til nordkysten og til steder vest i Kreta. Disse bussene går titt og ofte og presist. For andre destinasjoner må du gå til stasjon B, som ligger på vestsiden av byens sentrum, i nærheten av den gamle bymuren.

I tillegg er det ferjeforbindelser til de andre greske øyene og det greske fastlandet, men også til, for eksempel (Haifa (Israel) og Aleksandria (Egypt).

Trafikk og Parkering

Folk i Hellas har en annen kjøremåte enn man vanligvis er vant til. Noen ganger virker det som at trafikklys og veiskilt bare er satt opp for dekorative formål, snarere enn å indikere hva som er og ikke er tillatt. Husk dette! For eksempel: et grønt lys betyr ikke at det aldri vil komme trafikk imot deg fra alle kanter. I enveiskjørte gater kan du oppleve å støte på biler som kjører i feil retning.

Mange veier er ikke blitt vedlikeholdt på mange år, dette betyr at de kan være upålitelige til og med i tørre værforhold. Videre, det er mulig du støter på saue- og geiteflokker. Den grunnleggende regelen når du kjører på Kreta er: alltid forvent det uventede. På veie utenfor byene og bygdene er fartsgrensen 90 km/t.

Heraklions sentrum er ganske liten. La bilen stå ved hotellet eller på en av parkeringsplassene i området rundt den gamle bymuren og fortsett til fots. Dersom du velger å ta bilen til sentrum: det finnes parkeringsplasser nær den gamle havnen og ved El Greko parken.

Hoteller

Det finnes mange hoteller i Heraklion. I høysesongen anbefaler vi sterkt at du bestiller på forhånd. I lavsesongen vil du kunne finne hotell når du ankommer byen. Det finnes også leiligheter til leie, både for korte og lange opphold.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Heraklion, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Volta4u
 • Budget
 • Sixt
 • Europcar
 • ACE Rent A Car
 • Payless Car Rental
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Hertz
 • Enterprise
 • Yours Carrental
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Centauro
 • Avis
 • Drive On Holidays
 • Drive Hellas
 • addCarRental
 • OK Rent a car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • InterRent
 • SurPrice car rentals
 • Abbycar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • WHEEGO
 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Heraklion