Bilutleie Patras

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Patras på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Patras

 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Patras
EasyTerra Bilutleie Patras er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Patras

Innledning

Patras er et gammelt gresk port med en rik historie. Allerede i romertiden var det et viktig oppgjør. Byen er kjent for den årlige karnevalet, som er frodig og fargerikt. Graven av Apostelen Andreas er også en attraksjon.

Befolkning

Byen har 225.000 innbyggere.

Beliggenhet

Patras ligger lengst nord på Peloponnes ved foten av Mount Panachaikon og 215 kilometer vest for den greske hovedstaden Athen. Byen er knyttet til Antirrio på det greske fastlandet via en bro. Patras består av en høyere ligger gamlebyen og en moderne del langs Gulf av Patras. Ikke langt fra sentrum ligger den sump av Agyia, med over nitti arter av fugler.

Økonomi

Patras er en viktig havn. Via havnen mange greske produkter leveres til Italia og andre europeiske land. Etter vanskelige økonomiske tider på nittitallet, er Patras nå blomstrer, ikke minst på grunn av tilstedeværelsen av et universitet og en Institute of Technology. Patras er nå et senter for teknologi-og IT-selskaper. Turisme spiller også en viktig rolle i økonomien. Det er hovedsakelig grekere som besøker byen.

Flyplasser

Patras Lufthavn ligger fire mil vest for byen. Det er virkelig en militær flyplass, men brukes også for sivil luftfart i sommermånedene. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra Patras følger du motorveien E55, som går langs kysten for meste. Ruten til Araxos Lufthavn er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Det er to busselskaper utnytte byen linjer i Patras: det kommunale buss selskap og det private selskapet KTEL. Uansett, busser kjøre uregelmessig og vanligvis ikke på tider angitt av planen på bussholdeplassen.

Trafikk og parkering

Patras er en travel by og trafikk kan være kaotisk. To beltways har blitt konstruert nylig å lindre trafikken i sentrum. Andre steder i og rundt Patras arbeid også gjort for å forbedre infrastrukturen. I sentrum må du betale for gateparkering. Ofte er det også en parkeringsplass grense, vanligvis av to timer. Studer retninger og skilt godt!

Hoteller

I og rundt Patras det er en god tilførsel av overnatting. I selve byen de fleste hoteller er konsentrert i sentrum. Det finnes også hoteller langs strendene i nærheten, som nær Psathopirgos, øst for byen. Patras er ikke en topp turistmål, men mange grekere liker å tilbringe noen dager her i sommermånedene. Det anbefales da å bestille hotellrom på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Patras, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Patras

EasyTerra Bilutleie Patras sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Hellas, men i en annen by enn Patras, klikk deg frem til Bilutleie Hellas-siden, der du kan velge byen i Hellas der du vil leie en bil.