Bilutleie Shannon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Shannon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Shannon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Irland
 3. Bilutleie Shannon
EasyTerra Bilutleie Shannon er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Shannon

Bilutleie Shannon
Bilutleie Shannon

Innledning

Byen Shannon er unik fordi den ble til ganske sent: etter andre verdenskrig. Til tross for å være moderne ligger denne byen på et fjert sted vest i Irland. Noen få kilometer fra byen finner du den verdenskjente flyplassen, et industrielt senter og et vakkert landskap. Mange har Shannon som en base for å komme til et av disse tre stedene. Shannon tilbyr god shopping og restauranter.

Befolkning

Shannon ble bygget etter andre verdenskrig på det som den gang var myr. Byen ble beregnet til å huse tusenvis av arbeidstakere på Shannon Lufthavn, industriene og støttetjenester. Byen vokste ikke så raskt som man forventet, blant annet fordi mange valgte heller å bo i de vakre landsbyene i nærheten. For øyeblikket har Shannon rundt 9,000 innbyggere.

Beliggenhet

Shannon ligger vest i Irland. En enorm landtunge beskytter Shannon mot Atlanterhavets vrede. Shannon har samme navn som elven Shannon, som opprinner i det sentrale Irland, renner gjennom byen Limerick og munner ut i Shannon, hvor byen ligger.

Økonomi

Shannons økonomi er kun i liten grad avhengig av turismen. Turistene som er der bruker byen kun som en "dør" til de fantastiske landskapsområdet, vakre landsbyer og andre irske byer i nærheten. Økonomien er mer avhengig av industriene i nabobyene.

Mange internasjonale selskaper ligger i industriområdene rundt byen og disse skaper arbeidsplasser. Blant annet, Shannon Aerospace, Molex, Intel og Avocent befinner seg rundt Shannon. Den internasjonale flyplassen gir også mange arbeidsplasser, som selskapen som starter opp på grunn av flyplassen og industriene. Eksempler er hoteller, restauranter, finansielle tjenester, byggefirma, osv.

Grunnen til at det er så mye aktivitet i Shannon er at her er det billig arbeidskraft og lav skatt for forretningsvirksomhet. Dette gjelder også hele Irland.

Flyplasser

Shannon har en verdensberømt flyplass, som ligger få kilometer utenfor byen sentrum. Shannon Lufthavn prosesserer flyreiser fra Irland, Europa og andre deler av verden, spesielt Amerika. Det finnes også lavprisoperatører som bruker flyplassen.

Offentlig transport

Fra Shannon Lufthavn går busser til alle store byer i Irland. Det finnes ingen togforbindelser fra Shannon Lufthavn. Den nærmeste jernbaneforbindelsen er i Limerick, som ligger ca. 18 kilometer øst for flyplassen. Dette betyr at det ikke er togstasjoner i Shannon. Det er heller ikke bybusser, byen er for liten til det. Det finnes likevel lokale og regionale bussforbindelser.

Trafikk og Parkering

Først av alt er det viktig å huske at man kjører på venstre side i Irland. Bilene i Irland har rattet på høyre side, som betyr at girkassen er på venstre side. Maks fartsgrense på bebodde steder er 48 kilometer (30 miles), på landlige områder 96 km/t (60 miles), og på motorveiene er fartsgrensen 112 kilometer i timen (70 miles). Bilene parkerer på venstre siden av veien. I Shannon vil du sannsynligvis ikke ha problemer med kjøring og parkering. Byen er ganske enkelt for liten til det.

Hoteller

I og rundt Shannon er det hoteller i alle prisklasser. Hotellene blir hovedsakelig brukt av forretningsfolk. Det er også noen turister som overnatter én natt og reiser videre neste dag for å utforske vakte Irland. Dersom du du har en viss preferanse med hensyn til kostnader, luksus eller beliggenhet, anbefaler vi at du bestiller på forhånd. Dersom du ikke har noen preferanser er det ikke nødvendig å bestille på forhånd, med mindre det er en (forretnings) begivenhet.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Shannon, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Irish Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Shannon

EasyTerra Bilutleie Shannon sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Irland, men i en annen by enn Shannon, klikk deg frem til Bilutleie Irland-siden, der du kan velge byen i Irland der du vil leie en bil.