Bilutleie Ancona

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ancona på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Bilutleie Ancona

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ancona på dine vegne.

Book before 25 February 2019 and pick up your rental by Sunday 7 April 2019
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ancona

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Ancona
EasyTerra Bilutleie Ancona er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Ancona

Bilutleie Ancona
Bilutleie Ancona

Innledning

Ancona er hovedstaden i den italienske regionen Marche, og en viktig havneby. Selv om det gamle sentrum har blitt skadet sterkt under andre verdenskrig, er det fortsatt mange interessante bygninger i Ancona, som er verdt et besøk. Først av alt, det er den imponerende katedralen på toppen av Colle Guasco. Nær havnen er Buen av Trajan, som er inngangen til en gangsti på kaia. I nærheten av Ancona finner du vakre strender og feriesteder. Den offentlige strender (Spiaggia Libera) vanligvis er ikke veldig rent, og derfor anbefales det å besøke en strand som du betaler en inngangsbillett. Videre fra Ancona kan du lage fine turer med leiebil. For eksempel kjøring på den gamle romerske Via Flaminia gjennom åser og fjell, eller besøke Verdicchio vindistriktet.

Innbyggere

Byen har mer enn 100,000 innbyggere.

Beliggenhet

Ancona ligger på Italia østkyst ved Adriaterhavet. Byen ligger på skråningene av Colle Astagno og Colle Guasco, tilhører odden av Monte Conero. Kystbyen Rimini er nesten hundre kilometer nordvest for Ancona.

Økonomi

Havnebyen er den lokale økonomien motor. Det er et utgangspunkt for mange Adriaterhavet ferje, og det er også en base av den italienske marinen. Deler av havna er forbeholdt fiskefartøyer. Videre har husholdningenes produsenten Indesit sitt hovedkvarter nær Ancona og regionen Marche er skofabrikk Tod's base. Regionen trekker hovedsakelig italienske turister, men mer og malm utlendinger er å oppdage byen og dens omgivelser sjarm.

Flyplasser

Byens flyplass ligger ni kilometer øst for Ancona, i Falconara Marittima. Ancona Falconara Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil: ta motorveien A14 eller motorvei SS16. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

Ancona har utmerkede offentlig transport, som drives av Conerobus. Busser er moderne og kjøres på tid. Videre, det er gode bussforbindelser til andre steder i regionen, men på søndag tidsplanen er svært begrenset.

Trafikk og parkering

En leiebil er en perfekt transportmiddel for å utforske området, men Ancona gamle sentrum er bedre besøkt av foten. Det finnes flere store parkeringsplasser i og rundt dette senteret: Degli Archi (i nærheten av jernbanestasjonen), Cialdini (på via Cialdini), Stamira (piazza Pertini) og Traiano (nær havnen). Ancona er på motorvei A14, dette betyr at du enkelt kan nå andre steder. Det er mye morsomt å utforske innlandet med leiebil, for eksempel fjellene i Appenninene.

Hoteller

Ancona har et bredt utvalg av overnattingssteder. Fra enkle bed & breakfast til sommerhus og feriesteder. De fleste av hotellene er på strendene. Det er også mange stemningsfulle gårder tilgjengelig for leie for feriegjester. Hvis du ønsker å besøke Ancona i juli eller august, anbefaler vi bestiller overnatting på forhånd. Utenfor disse månedene, på hoteller og feriesteder som regel ikke vil være fullbooket. Mange hoteller er stengt fra oktober til april.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Ancona, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Ancona

EasyTerra Bilutleie Ancona sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Ancona, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.