Bilutleie Como

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Como på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Como

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Como

EasyTerra Bilutleie Como er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Como

Innledning

Como ble grunnlagt av romerne og var fødestedet til Alessandro Volta, oppfinneren av batteriet hvis navn er forbundet med enheten for elektrisk spenning. Romerne hadde allerede lovprist de vakre omgivelsene: ikke bare den fantastiske innsjøen, men også de imponerende fjellene omkring byen.

Befolkning

Byen har ca. 90 000 innbyggere.

Beliggenhet

Como ligger på sørspissen av den langstrakte innsjøen Como i det nordlige Italia. Byens vestlige forsteder grenser til Sveits. Milano ligger 40 kilometer sør for Como.

Økonomi

Frem til 1980-tallet var Como berømt for blondene som ble produsert der. Denne industrien har praktisk talt forsvunnet på grunn av konkurransen fra Kina. Mange innbyggere i Como tjener pengene sine i Milano. Turisme er en viktig inntektskilde for Como.

Flyplasser

De to flyplassene i Milano, Malpensa og Linate, er de nærmeste flyplassene. De kan nås på rundt en time med leiebil via Autostradaen. Malpensa er muligens det beste valget hvis du ikke vil krysse den travle trafikken rundt Milano fra denne flyplassen.

Offentlig Transport

Como har god offentlig transport. Bybussene kjører kun innenfor byens grenser; forstadsbussene kjører også til forstedene. De såkalte C-linjene knytter Como til flere destinasjoner omkring byen, deriblant Milano. Det er også en fløybane (Funicolare) til landsbyen Brunate, 715 meter over havet, og det er flere fergeforbindelser til steder rundt innsjøen Como.

Trafikk og Parkering

Alle som noensinne har vært i Italia vet at italienerne kjører fort og ganske aggressivt. Så snart du har blitt vant til kjørestilen deres, vil du ikke ha problemer med å finne veien rundt i Como og nærområdene. Å finne en gratis parkeringsplass i sentrum kan være vanskelig, men det er ikke like ille som i de travleste turiststedene rundt Como-innsjøen. Det er flere parkeringshus; veien til parkeringshusene er tydelig skiltet. Vær klar over at enkelte veier rundt Como-innsjøen er ekstremt smale.

Hoteller

Como har et godt utvalg av overnattingssteder, fra enkle gjestehus (Albergo) til luksuriøse hoteller. De fleste av dem er å finne i sentrum, like ved innsjøen, og i Cemobbio, like nord for Como på den andre siden av elven Breggia. Det er selvfølgelig også feriesteder og campingplasser langs hele Como-innsjøen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Como anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Como

EasyTerra Bilutleie Como sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Como, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.