• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Korfu

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Korfu på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Korfu

EasyTerra Bilutleie Korfu er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Korfu

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Korfu

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Korfu

Korfu – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Korfu) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. September er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Korfu) er mars den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil September er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Korfu), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Korfu) er mars den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Korfu) er mars den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Korfu), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Korfu), er mars den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Korfu), er mars den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Korfu), er mars den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Korfu), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Korfu), er mars den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Korfu), er april den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Korfu - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Korfu) er mars den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiesteder i Korfu

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene fra stedene som er oppført nedenfor

Lokal informasjon for Korfu

Innledning

På gresk er øyen Korfu kjent som Kérkyra. Historisk sett er det en veldig interessant øy, som, på grunn av sin strategiske beliggenhet, har vært gjenstand fo mye strid. Under Andre verdenskrig ble mange skader påført av tyske bombefly. Om vinteren er det relativt mye nedbør, som gjør at Korfu er en veldig grønn øy. I tillegg er det mange sand og grus strender, krystallklart venn og naturskjønne landsbyer. I nor er det et høyt fjell, Pandokrator (906 meter).

Befolkning

Denne øya har et innbyggertall på 115,000, en tredjedel bor i byen med samme navn som øya. Deler av befolkningen er utlendinger, spesielt briter med en gresk ektefelle. Det er også en gruppe nederlendere på Korfu, som har grunnlagt en nederlandsk skole. Hovedstaden ligger på østkysten.

Beliggenhet

Korfu ligger i det Joniske hav, utenfor vestkysten av det greske fastlandet og delvis av den albanske kysten. Den er 62 kilometer lang og 28 kilometer bred. Det er den nordligste av de joniske øyene, også inkludert Zakynthos og Kefalonia. Rundt Korfu finnes også flere små øyer, for det meste ikke større enn noen berg.

Økonomi

Korfu har vært en populær feriedestinasjon i en lang tid. Rike italienere og andre europeere besøkte øya allerede i starten av forrige århundre, blant dem den tyske keiseren Wilhelm II. Så det er ikke en øy som bare har fått besøkende etter fremveksten av masseturismen. Årlig blir øyen besøkt av millioner av utlendinger. Dette betyr at turisme er en viktig inntektskilde, som gir levebrød til mer enn halvparten av den arbeidende befolkningen.

Opprinnelig var dyrking av oliven øyas største økonomiske aktivitet. Øya har mange oliventrær. Mange mennesker som arbeider i turistbransjen om sommeren er aktive i olivendyrkingen om vinteren. Mesteparten av oliven blir behandlet og gjort til olivenolje. I tillegg er det appelsin og sitronplantasjer, og selvfølgelig mange vingårder. Fiske er også et (beskjedent) innskudd for lokaløkonomien.

Flyplasser

Den internasjonale flyplassen i Korfu (Ioannis Kapodistrias) ligger tre kilomeer sør for hovedstaden. Det er innenlandske flygninger til Athens og Thessaloniki på det greske fastlandet. Iløpet av sommeren er det mange charterflygninger.

Offentlig transport

Korfu by´s busstasjon legger på Platia y Theotoki, også kjent som San Rocco. De blå bussene er en slags bybusser som bare betjener Korfu by og nærmiljøet. Like i nærheten er det en annen busstasjon, hvor det går gønne busser til andre destinasjoner, som Sidari, Ipsos, Kavos og Palaiokastritsa.

Øyen har mange ferjeforbindelser. De små, tradisjonelle ferjene går fra den gamle havnen (Paleo Limani) til øya Paxos og til Igoumenitsa på fastlandet.
Nye ferjer, blant annet den raske svevebåten (Flying Dolphins), går fra den nye havnen (Nea Limani), til steder på det greske fastlandet og destinasjoner i Italia (Venezia, Ancona, Bari, Brindisi) og Albanië (Sarande).

Trafikk og Parkering

Det er to hovedveier på øya, GR-24 (fra Korfu by til Palaiokastritsa i nord-vest) og GR-25 (fra hovedstaden til Lefkimi i sør-øst). Disse veiene er i god stand. Hvis noen vil kjøre forbi deg er det meningen at du skal holde deg på høyre siden. Personen som ønsker å kjøre forbi vil gi signaler til deg ved å tute og/eller blinke med frontlyktene.

I tillegg til hovedveiene er det bare små og for det meste grusveier. Kjør forsiktig, småstein kan skade understellet på leiebilen din. I landsbyene og i hovedstaden kan trafikken være ganske travel. I noen landsbyer er det trafikklys for å hindre at trafikken blir stående stille. Noen ganger kan det ta tid før det blir grønt lys igjen.

Unntatt i Korfu by, er parkering ganske enkelt overalt på øya. Noen ganger kan du til og med parkere bilen på stranda!

Hoteller

Som en typisk turistøy har Korfu plenti av hoteller. Høysesongen er fra april til oktober. I disse månedene er det nødvendig å bestille hotell på forhånd. Om vinteren er det ikke like nødvendig, men vi anbefaler det likevel dersom du ønsker et bestemt hotell. De fleste feriestedene og bungalow parkene ligger nord-øst på øya. Sør-vest, rundt Kavos, er ungdommenes teritorium.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Korfu, vi foreslår Google (Korfu eller Corfu), og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Autounion Car Rental
 • Yours Carrental
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Alamo
 • Budget
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Hertz
 • Volta4u
 • Drive Hellas
 • Carwiz rent a car
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Centauro
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Drive On Holidays
 • Avis
 • Abbycar
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • WHEEGO
 • ACE Rent A Car
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • InterRent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Hellas
 3. Bilutleie Korfu