• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Barcelona Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Barcelona Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Barcelona Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Barcelona Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Barcelona Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Barcelona Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Barcelona Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.9 (7915)
  Fra kr 281 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.6 (14)
  Fra kr 217 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1709)
  Fra kr 305 / dag
 • Nizacars

  8.2 (353)
  Fra kr 161 / dag
 • Sixt

  7.9 (2937)
  Fra kr 276 / dag
 • Flizzr

  8 (271)
  Fra kr 250 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Fra kr 618 / dag
 • Europcar

  7.7 (7334)
  Fra kr 250 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Fra kr 235 / dag
 • Avis

  7.7 (5354)
  Fra kr 243 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Fra kr 215 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.4 (3862)
  Fra kr 229 / dag
 • Thrifty

  7.6 (4896)
  Fra kr 245 / dag
 • Drivalia

  7.4 (225)
  Fra kr 113 / dag
 • Centauro

  6.8 (4518)
  Fra kr 163 / dag
 • Record Rent a Car

  6.7 (1386)
  Fra kr 86 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3472)
  Fra kr 88 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.3 (2995)
  Fra kr 214 / dag
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Fra kr 573 / dag
 • Goldcar

  6.1 (5111)
  Fra kr 140 / dag
 • OK Mobility

  Ingen vurderinger
  Fra kr 79 / dag
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • CITROEN

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Barcelona Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Barcelona Lufthavn), er mai den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Barcelona Lufthavn

Andre utleiesteder i Barcelona

I tillegg til Barcelona Lufthavn i Barcelona sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Barcelona:

Stedsinformasjon for Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn i et nøtteskall

Barcelona Lufthavn ligger 12 kilometer sør vest for den katalanske hovedstaden. Det er den andre travleste flyplassen i Spania, etter Madrid. Flyplassen prosesserer mer enn 24 millioner passasjerer i året. Det populære navnet til flyplassen er "L'Aeroport del Prat". Flyplassen har tre terminaler som er forbundet med hverandre via fotgjenger broer.

Flyplassen har en utmerket jernbaneforbindelse til Barcelona, med tog som går hver halv time. Det er ikke hoteller ved flyplassen, men det er noen hoteller i området.

Det er mange butikker og restauranter. Flyplassen har et konferanserom med forskjellige ferdigheter, og det er en VIP-Lounge bak tollen i hver terminal.

Andre ferdigheter er: banker, pengevekslingskontorer, minibanker og en 24 timer åpen legevakt, lekeplass for barn, WiFi for trådløs internett, og det er et utstillingsrom hvor det organiseres utstillinger.

I luftfarts industrien er Barcelona Lufthavn indikert med forkortelsene BCN (IATA-kode) og LEBL (ICAO-kode).

Link til den offisielle nettsiden til Barcelona Lufthavn

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Goldcar Key'n Go
 • Enterprise
 • Nizacars
 • Sixt
 • Flizzr
 • Leasys
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Drivalia
 • Centauro
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • InterRent
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • National Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • ACE Rent A Car
 • CITROEN