Bilutleie Lamezia Terme

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Lamezia Terme på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Lamezia Terme

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Bilutleie Lamezia Terme
EasyTerra Bilutleie Lamezia Terme er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Lamezia Terme

Bilutleie Lamezia Terme
Bilutleie Lamezia Terme

Innledning

Lamezia Terme er en by i den italienske regionen Calabria. Kommuneadministrasjonen ble dannet i 1968 ved sammenslåing av tre kommuner, av disse er Nicastro den største. Byen ligger i nærheten av Tyrrenhavet. Kysten har vakre sandstrender. Man finner også rester fra (eldgammel) romertiden og grekerne i området.

Befolkning

Byen har nesten 75.000 innbyggere.

Beliggenhet

Lamezia Terme ligger sentralt i Calabria, den sydligste provinsen som representerer tåspissen på Italias "støvel". Tyrrenhavet er vest for byen og vel over 70 kilometer ifra ligger det Joniske hav. Reggio di Calabria ligger 135 kilometer sør (i enden av tåspissen på Italias støvel).

Økonomi

Landbruk spiller en viktig rolle i økonomien. Oliven blir dyrket i store mengder og blir delvis brukt til produksjon av førsteklasses oliven olje. Druer blir også dyrket (til vin produksjon), også fiken og sitrus frukter, vingårdene er generelt sett små og mellomstore. Lamezia er berømt for sine tørre viner, preget av de lokale druene Nerello Mascales.

Flyplasser

Femten kilometer sørvest for byen ligger Lamezia Terme Lufthavn.

Offentlig transport

Offentlige busser betjenes av "Lamezia Multiservizi". Det finnes en regelmessig tjeneste til flyplassen, videre er det 18 buss linjer som fører deg til ønsket destinasjoner, men noen ganger kan en buss svikte...

Trafikk og parkering

Å kjøre rundt i Lamezia Terme utenom rushtidene er ingen problem. Men vær oppmerksom på hvor du parkerer fordi det er ikke alltid tydelig indikert om du må betale eller ei, og i så fall, hvordan.

Bil er for det meste den beste form for transport til å utforske området rundt omkring. Byen ligger langs den kystligne hovedveien A3 fra Salerno til Reggio di Calabria. Du kommer til Catanzaro, ved det joniske hav, via SS288.

Skulle du ha ekstra god tid, så reis sørover fra Lamezia Terme, veien langs kysten mellom Pizzo Calabro og Capo Vaticano, det er enestående vakkert. Kjør ikke forbi Tropea uten å stoppe, sentrum i denne karakteristiske byen har en praktfull utsikt utover havet.

Hoteller

Lamezia Terme har mange tilbud på hoteller og gjestehus. Men de fineste hotellene og feriehus befinner seg langs Tyrrenhavet, spesielt sørover vil du finne hoteller på vakre steder. Dersom du planlegger å besøke denne regionen i sommermånedene, da anbefaler vi deg å bestille overnatting i god tid på forhånd.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Lamezia Terme, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Lamezia Terme

EasyTerra Bilutleie Lamezia Terme sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Lamezia Terme, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.