Bilutleie Lucca

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Lucca på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Lucca

 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Lucca
EasyTerra Bilutleie Lucca er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Lucca

Innledning

Lucca er hovedstaden i den italienske provinsen ved samme navn og har en lang historie som strekker tilbake til etruskerne. I byen kan du fremdeles finne noen levninger fra antikken. Den brede bymuren er av nyere dato, fra renessansen.

Befolkning

Byen har ca. 90 000 innbyggere.

Beliggenhet

Lucca ligger i regionen Toscana i Italia, på elven Serchio som renner ut i Liguriahavet lenger sørvest. Byen har ekstremt fruktbare omgivelser.

Økonomi

Lokaløkonomien er mangfoldig: papirfabrikker, ingeniørvirksomhet, og kjemisk og farmasøytisk industri. Turisme er av stor betydning for Lucca; gamlebyen er selv en attraksjon, men også en ideell base for turer gjennom Toscana. Det er også noe varme kilder i og rundt byen, noen av dem med terapeutiske egenskaper.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Aeroporto Galileo GalileiPisa, 27 kilometer sørvest for Lucca. Du kan nå flyplassen med leiebilen på to måter: via A11 og A12, eller via SS12parr. Sistnevnte rute er mye kortere, men reisetiden er omtrent den samme som for motorveiene.

Offentlig Transport

Lucca har god offentlig transport. Bybussene kjører ofte, i alle fall i løpet av dagen. Det er også bussforbindelser til flere steder i nærområdet, blant annet Pisa og Firenze. Disse byene kan også nås med tog.

Trafikk og Parkering

Kun byens innbyggere har lov til å kjøre innenfor bymurene. Du kan parkere leiebilen på en av de store parkeringsplassene utenfor bymurene; de største ligger nær den nordlige og sørlige inngangen. Det er også noen (mindre) parkeringsplasser like innenfor bymurene. Gamlebyen er liten nok til å kunne utforskes til fots, men du kan også leie sykler.

Hoteller

Lucca har et stort utvalg av overnattingssteder, og romprisene er mye lavere enn i Firenze eller Siena. Dette er ideelt for budsjettreisende som ønsker å utforske Toscana. De attraktive, romantiske hotellene i det gamle sentrumet er dyrere enn gjestehusene og bed & breakfast-stedene like utenfor bymurene. Du kan også bo i gårdshus (landbruksturisme) i nærheten av Lucca; da er det nyttig med leiebil.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Lucca anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car

Bilutleiesteder i Lucca

EasyTerra Bilutleie Lucca sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Lucca, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.