Bilutleie Pisa

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Pisa på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Pisa.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Pisa

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Pisa
EasyTerra Bilutleie Pisa er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Pisa

Bilutleie Pisa
Bilutleie Pisa

Innledning

Pisa konkurrerte med Venezia og Genova for maritime betingelser. I dag er Pisa verdenskjent for sin arkitektoniske bommert: Det skjeve tårn i Pisa.

Befolkning

Pisa er en mellom stor by i Italia med ca. 86,000 innbyggere. Takket være alle universitetene i byen er det mange studenter.

Beliggenhet

Pisa ligger i provinsen Toscana på det liguriske hav. Elven Arno renner gjennom Pisa, som har sin opprinnelse i Appenninene og renner også gjennom Firenze.

Økonomi

Turismen er veldig viktig for byen Pisa. Hovedattraksjonen er tårnet i Pisa, som er skjeft på grunn av en arkitektonisk feil. Det er en annen faktor som gjør at Pisa skiller seg fra de andre turistbyene: Pisas store mangfold av kunst. I tillegg til turistsektoren er også alle universitetene karakteristisk for Pisa. Takket være universitetene har har byen regelmessige vestfolk (internasjonale vitenskapelige) konvensjoner.

Flyplasser

Pisa Lufthavn (Aeroporto Galileo Galilei) ligger 2 kilometer sør for byens sentrum. Det er Toscanas viktigste internasjonale flyplass og betjener flygninger til og fra store europeiske byer.

Offentlig transport

Med buss eller tog kan du reise fra byen til flyplassen innen ca. 5 minutter. For å komme deg fra flyplassen til byens sentrum må du ta buss nummer 4, selv om det ikke er nødvendig å gjøre det fordi alt i Pisa er innen gåavstand.

Trafikk og Parkering

Det finnes store parkeringsplasser rett utenfor Pisa. Parkeringsplassen nord-vest for katedralen er ideell når du er på dagtur i Pisa.

Hoteller

I forhold til sin relativt beskjedne størrelse har Pisa et rimelig antall lavprishoteller, men ofte er det vanskelig å få rom. Fordi lavprishotellene er også populære blant studentene. Det er ingen ytterligere saker av interesse med hensyn til hoteller i Pisa.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Pisa, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Pisa

EasyTerra Bilutleie Pisa sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Pisa, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.