• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Olbia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Olbia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Olbia

EasyTerra Bilutleie Olbia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Olbia

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Olbia

Bilutleie tilbud i Olbia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Olbia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Olbia

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Olbia. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Leasys

  8.2 (902)
  Fra kr 434 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.2 (14)
  Fra kr 534 / dag
 • LocautoRent

  8.1 (1583)
  Fra kr 563 / dag
 • Alamo

  8.3 (7915)
  Fra kr 725 / dag
 • Sixt

  7.9 (2937)
  Fra kr 573 / dag
 • Drivalia

  7.9 (225)
  Fra kr 433 / dag
 • Centauro

  7.6 (4518)
  Fra kr 586 / dag
 • Maggiore

  7.9 (1583)
  Fra kr 606 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2995)
  Fra kr 518 / dag
 • Moventur

  7.5 (26)
  Fra kr 495 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4896)
  Fra kr 377 / dag
 • Viaggiare Rent

  7.3 (6)
  Fra kr 463 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Fra kr 553 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (291)
  Fra kr 525 / dag
 • Avis

  7.3 (5354)
  Fra kr 499 / dag
 • Budget

  7.3 (9008)
  Fra kr 577 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.2 (3862)
  Fra kr 363 / dag
 • Enterprise

  7.2 (1709)
  Fra kr 721 / dag
 • Hertz

  7.2 (6171)
  Fra kr 454 / dag
 • B-Rent

  7.1 (217)
  Fra kr 513 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen priser tilgjengelig
 • JoyRent

  7 (39)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Target Rent

  6.9 (30)
  Fra kr 477 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1711)
  Fra kr 611 / dag
 • InterRent

  6.9 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.9 (5111)
  Fra kr 481 / dag
 • Noleggiare

  6.5 (343)
  Fra kr 471 / dag
 • Europcar

  6.7 (7334)
  Fra kr 677 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3472)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Olbia?

Olbia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Olbia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Olbia) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Olbia), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Olbia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Olbia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Olbia), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Olbia), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Olbia), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Olbia), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Olbia), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Olbia), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Olbia), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Olbia), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Olbia) er desember den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Olbia), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Olbia

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Olbia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Olbia

EasyTerra Bilutleie Olbia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Olbia

Innledning

Olbia er en hektisk industriell by og har en travel havn. For de fleste er dette førsteinntrykket de får av den vakre øya Sardinia. Selve byen er ikke like imponerende som kysten i nærheten, derfor er det ikke mange som blir i Olbia.

Befolkning

Olbia har ca. 43,000 innbyggere, men gatene gir inntrykk av at det er mye større. Dette har med alle turistene som lander i Olbia, på vei til andre steder i Sardinia.

beliggenhet

Olbia ligger på nord øst siden av øya Sardinia, som ligger øst for fastlandet i Italia. Olbia er omtrent på samme høyde som Napoli og ligger på Tyrrene sjøen.

Økonomi

Tidligere ble havnen i Olbia brukt hovedsakelig til å eksportere korn, som førte til en økonomisk vekst. Nå forankrer mange turistbåter i Olbia. Turistsektoren er veldig viktig for Olbia. Først og fremst fordi de fleste turister ankommer Olbias havn eller flyplass når de skal til andre steder på øya, eller for å utforske Olbia.

I nærheten av Olbias havn er det mange barer og restauranter. Fordi områdene omkring er vakre, er det et av de flotteste kystområdene i Middelhavet, det tildekker mange forskjellige turister, fra jet settere til backpackere.

Flyplasser

Olbia Lufthavn, også kjent som Lufthavn Olbia Costa Smeralda, ligger noen få kilometer sør-øst for byen. Denne flyplassen opererer, for eksempel, flyginger fra andre store byer i Italia.

Offentlig transport

Det lokale offentlig transportselskapet er ASPO. Buss nr. 8 kjører til og fra flyplassen. ARST bussene går fra havnen og busstasjonen til nærliggende feriesteder, som Costa Smeralda. Det er også togforbindelse til andre store byer på Sardinia, som Sassari. Det går ferjer til Livorno og Civitavecchia. Sistnevnte er veldig populær, fordi den tilbyr en rask ferjetjeneste. Vi anbefaler å bestille en rask ferjetjeneste minst tre uker i forveien.

Trafikk og Parkering

Olbia har ikke trafikk problemer. Du kan reise med bilen på ferjen over til fastlandet. Fra Olbia kan du utforske resten av øya med bil.

Hoteller

Olbia har mange hoteller. Det er ikke noe spesielt å rapportere. Det er også mange hoteller og feriesteder i de omkringliggende områdene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Olbia, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Leasys
 • Goldcar Key'n Go
 • LocautoRent
 • Alamo
 • Sixt
 • Drivalia
 • Centauro
 • Maggiore
 • Keddy By Europcar
 • Moventur
 • Thrifty
 • Viaggiare Rent
 • Sicily by Car
 • Ecovia Rent
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Hertz
 • B-Rent
 • Optimo Rent
 • JoyRent
 • Target Rent
 • Green Motion
 • InterRent
 • Goldcar
 • Noleggiare
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Olbia