Bilutleie Olbia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Olbia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Olbia

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Bilutleie Sardinia
  4. Olbia
EasyTerra Bilutleie Olbia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Olbia

Bilutleie Olbia
Bilutleie Olbia

Innledning

Olbia er en hektisk industriell by og har en travel havn. For de fleste er dette førsteinntrykket de får av den vakre øya Sardinia. Selve byen er ikke like imponerende som kysten i nærheten, derfor er det ikke mange som blir i Olbia.

Befolkning

Olbia har ca. 43,000 innbyggere, men gatene gir inntrykk av at det er mye større. Dette har med alle turistene som lander i Olbia, på vei til andre steder i Sardinia.

beliggenhet

Olbia ligger på nord øst siden av øya Sardinia, som ligger øst for fastlandet i Italia. Olbia er omtrent på samme høyde som Napoli og ligger på Tyrrene sjøen.

Økonomi

Tidligere ble havnen i Olbia brukt hovedsakelig til å eksportere korn, som førte til en økonomisk vekst. Nå forankrer mange turistbåter i Olbia. Turistsektoren er veldig viktig for Olbia. Først og fremst fordi de fleste turister ankommer Olbias havn eller flyplass når de skal til andre steder på øya, eller for å utforske Olbia.

I nærheten av Olbias havn er det mange barer og restauranter. Fordi områdene omkring er vakre, er det et av de flotteste kystområdene i Middelhavet, det tildekker mange forskjellige turister, fra jet settere til backpackere.

Flyplasser

Olbia Lufthavn, også kjent som Lufthavn Olbia Costa Smeralda, ligger noen få kilometer sør-øst for byen. Denne flyplassen opererer, for eksempel, flyginger fra andre store byer i Italia.

Offentlig transport

Det lokale offentlig transportselskapet er ASPO. Buss nr. 8 kjører til og fra flyplassen. ARST bussene går fra havnen og busstasjonen til nærliggende feriesteder, som Costa Smeralda. Det er også togforbindelse til andre store byer på Sardinia, som Sassari. Det går ferjer til Livorno og Civitavecchia. Sistnevnte er veldig populær, fordi den tilbyr en rask ferjetjeneste. Vi anbefaler å bestille en rask ferjetjeneste minst tre uker i forveien.

Trafikk og Parkering

Olbia har ikke trafikk problemer. Du kan reise med bilen på ferjen over til fastlandet. Fra Olbia kan du utforske resten av øya med bil.

Hoteller

Olbia har mange hoteller. Det er ikke noe spesielt å rapportere. Det er også mange hoteller og feriesteder i de omkringliggende områdene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Olbia, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Olbia

EasyTerra Bilutleie Olbia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Olbia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.