• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Olbia Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Olbia Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Olbia Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Olbia Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Olbia Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Olbia Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Olbia Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.3 (7822)
  Fra kr 274 / dag
 • Leasys

  8.2 (900)
  Fra kr 325 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • LocautoRent

  8.1 (1578)
  Fra kr 310 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Fra kr 346 / dag
 • Sixt

  7.9 (2872)
  Fra kr 431 / dag
 • Centauro

  7.8 (4409)
  Fra kr 231 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2948)
  Fra kr 350 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4780)
  Fra kr 276 / dag
 • Hertz

  7.6 (6092)
  Fra kr 288 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1693)
  Fra kr 336 / dag
 • Ecovia Rent

  7.4 (282)
  Fra kr 258 / dag
 • Drivalia

  7.4 (199)
  Fra kr 200 / dag
 • Budget

  7.4 (8915)
  Fra kr 366 / dag
 • Maggiore

  7.4 (1576)
  Fra kr 312 / dag
 • Target Rent

  7.4 (29)
  Fra kr 213 / dag
 • Sicily by Car

  7.4 (2997)
  Fra kr 253 / dag
 • Moventur

  7.4 (15)
  Fra kr 197 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.3 (3785)
  Fra kr 276 / dag
 • Avis

  7.3 (5291)
  Fra kr 322 / dag
 • JoyRent

  7.3 (39)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 1265 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  7 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • B-Rent

  7 (210)
  Fra kr 223 / dag
 • Europcar

  6.6 (7227)
  Fra kr 469 / dag
 • Goldcar

  6.5 (5043)
  Fra kr 193 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3424)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Noleggiare

  6.3 (317)
  Fra kr 265 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Olbia Lufthavn

Olbia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Olbia Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Olbia Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Olbia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Olbia Lufthavn

Stedsinformasjon for Olbia Lufthavn

Olbia Lufthavn i et nøtteskall

Olbia Lufthavn er døren til Costa Smeralda, et av de flotteste kystområdene i Middelhavet. Det er et populært feriemål for de "rike & berømte", men tiltrekker også backpackere. Den ujevne, klippeformede kysten inviterer aktive ferie elskere til fotturer og fjellklatring. Etter slike turer gir de vakre sandstrendene et godt sted å slappe av. Flyplassen i Olbia blir brukt av noen få lavprisflyselskaper.

Flyplassen er lett ankommelig med bil og buss, Det er to bussforbindelser til togstasjonen. Det er også skyttelbusser til hoteller på flyplassens nærliggende områder. Det er et rimelig antall butikker, barer og restauranter på Olbia Lufthavn, inkludert en á la carte-restaurant. For forretningsreisende er det et konferansesenter, det er små og store møterom og komplett utstyrte kontorer. I tillegg har flyplassen banker og minibanker.

I luftfartsindustrien er Olbia Lufthavn indikert med forkortelsene OLB (LATA-kode) og LIEO (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Olbia Lufthavn

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Leasys
 • NÜ Car Rentals
 • LocautoRent
 • National Car Rental
 • Goldcar Key'n Go
 • Sixt
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Ecovia Rent
 • Drivalia
 • Budget
 • Maggiore
 • Target Rent
 • Sicily by Car
 • Moventur
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • JoyRent
 • Green Motion
 • Optimo Rent
 • InterRent
 • B-Rent
 • Europcar
 • Goldcar
 • FireFly Car Rental
 • Noleggiare
 • Rhodium Car Rental