Bilutleie Palermo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Palermo på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Palermo

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Bilutleie Sicília
  4. Palermo
EasyTerra Bilutleie Palermo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Palermo

Bilutleie Palermo
Bilutleie Palermo

Innledning

Palermo er en by som har mange problemer på grunn av mafia, ukontrollert vekst og fattigdom. Men dette tar ikke bort byens sjarm. Palermo har en tre tusen gammel historie, vakre steder og kirker, og et fantastisk kjøkken.

Befolkning

Palermo er den femte største byen i Italia, med ca. 650,000 innbyggere. Relativt mange medlemmer av mafia bor i Palermo. I lyset av den relativt fattige økonomiske situasjonen i Sicilia, sammenlignet med fastlandet, innvandrende arbeidstakere. Til tross for alt dette er Palermo en av de raskest voksende byene i Italia, på grunn av reduksjonen av jordbruksarbeidet på Sicilia flytter mange til de store byene, spesielt til Palermo.

Beliggenhet

Palermo ligger på øya Sicilia, som er semi selvstendig fra Italia. Palermo huser det Sicilianske parlamentet. Denne hovedstaden ligger på den nordlige siden av Sicilia og grenser til Tyrrene sjøen.

Økonomi

Palermos økonomi er avhengig fremfor alt av industri og handel. Industri omfatter hovedsakelig behandlet og konservering av jordbruksprodukter. Bomull er et annet produkt som blir behandlet. Handel omfatter spesielt eksport av italienske produkter som bomull, vin og hermetiserte grønnsaker. Også turister kommer til Palermo, men turisme er ikke særlig viktig for byens økonomi. Til tross for byens økonomiske mangfold er det likevel mye fattigdom.

Flyplasser

Palermos flyplass kalles Falcone Borsellino Lufthavn. Den ligger 32 kilometer vest for Palermo. Flyplassen prosesserer, blant annet, flygninger til og fra store europeiske byer.

Offentlig transport

Dersom du ikke har leiebil til disposisjon kan du ta en taxi til sentrum av Palermo for € 35,00. Eller du kan ta buss, som er mye billigere. Palermos bussselskap er AMAT. Bussnene er vanligvis presise. Palermo har også en undergrunnsbane, men kun med 10 stopp, som ikke er særlig gjeldende for besøkende.

Trafikk og Parkering

Hvis du har erfaring med å kjøre i Roma eller Napoli, vil du klare deg bra i Palermo. På samme måte som i Roma og Napoli er Palermo et hektisk sted med mange tutende biler på 4 tommers avstand bak deg. Biltyveri er ganske vanlig. Du rådes til å parkere bilen på en overvåket parkeringsplass dersom ditt overnattingssted ikke inkluderer parkering.

Hoteller

Uansett hvilken kategori av hoteller du er på jakt etter, Palermo har dem alle.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Palermo, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Palermo

EasyTerra Bilutleie Palermo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Palermo, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.