• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Venezia Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Venezia Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Venezia Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Venezia Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Venezia Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Venezia Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Venezia Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  7.8 (7918)
  Fra kr 623 / dag
 • Sixt

  7.8 (2940)
  Fra kr 649 / dag
 • Drivalia

  7.8 (228)
  Fra kr 387 / dag
 • Hertz

  7.6 (6172)
  Fra kr 551 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3863)
  Fra kr 449 / dag
 • Viaggiare Rent

  7.1 (7)
  Fra kr 334 / dag
 • Leasys

  7.5 (902)
  Fra kr 488 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2996)
  Fra kr 508 / dag
 • Ecovia Rent

  7.3 (292)
  Fra kr 285 / dag
 • LocautoRent

  7.2 (1583)
  Fra kr 585 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.1 (7338)
  Fra kr 464 / dag
 • Noleggiare

  7.1 (345)
  Fra kr 474 / dag
 • Target Rent

  7 (30)
  Fra kr 397 / dag
 • Enterprise

  6.9 (1710)
  Fra kr 679 / dag
 • JoyRent

  6.9 (39)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sicily by Car

  6.8 (3035)
  Fra kr 486 / dag
 • Budget

  6.7 (9010)
  Fra kr 589 / dag
 • Avis

  6.6 (5355)
  Fra kr 637 / dag
 • Thrifty

  6.5 (4898)
  Fra kr 517 / dag
 • Maggiore

  6.5 (1583)
  Fra kr 506 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3474)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6 (5111)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  5.6 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Cima Luxury

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7 (1715)
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Venezia Lufthavn

Venezia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Venezia Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Venezia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Venezia Lufthavn

Andre utleiesteder i Venezia

I tillegg til Venezia Lufthavn i Venezia sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Venezia:

Stedsinformasjon for Venezia Lufthavn

Venezia Marco Polo Lufthavn i et nøtteskall

På sammen måte som de fleste italienske flyplassene, Venezia Lufthavn er oppkalt etter en historisk helt: Marco Polo. Avstanden mellom byen og flyplassen avgenger av hvordan du reiser, via vann er avstanden 10 kilometer, via veien 12 kilometer.

Flyplassen har ingen togforbindelse, men det er flybussen mellom terminalen og Venezia Mestre jernbanetogstasjon, og Venezia Santa Lucia jernbanetogstasjon. Venezia kan også nås med bil, og, selvfølgelig, via vann, og du får kjøpt billetter i ankomsthallen.

Det er ikke hoteller ved flyplassen, de nærmeste hotellene befinner seg forstedene Mestre og Tessera. Det er mange butikker, inkludert noen spesialister på lokalprodukter. Det er også mange barer og restauranter. Ekte italienske espresso og cappuccino får du kjøper på en av de mange kafeer. Når det gjelder business-fasiliteter, flyplassen har møterom, små kontorer og konferansemuligheter.
Flyplassen tilbyr de vanlige tjenestene, inkludert bank, vekslingskontor, minibanker og et postkontor. På flere steder i terminalbygningen er det trådløst internett. I tillegg finnes en førstehjelpsstasjon og en sauna massage salong.

I luftfartsindustrien er Venezia Marco Polo Lufthavn indikert med forkortelsene VCE (IATA-kode) og LIPZ (ICAO-kode).

Link til den offisielle siden til Venezia Marco Polo Lufthavn

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Sixt
 • Drivalia
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Viaggiare Rent
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Ecovia Rent
 • LocautoRent
 • Optimo Rent
 • Europcar
 • Noleggiare
 • Target Rent
 • Enterprise
 • JoyRent
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Avis
 • Thrifty
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Cima Luxury
 • Rhodium Car Rental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Active Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Your Rent
 • Nur Rent a car
 • National Car Rental