Bilutleie Venezia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Venezia på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Venezia.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Venezia

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Venezia
EasyTerra Bilutleie Venezia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Venezia

Bilutleie Venezia
Bilutleie Venezia

Innledning

Gondolene, St. Mark torget, basilikaen, dusinvis av palasser, Sukkenes bro og Dogepalasset er noen få av de mange grunnene til å besøke Venezia. Det er Venezias kulturelle og arkitektirske rikdommer kombinert med sin unike beliggenhet som gjør Venezia så populær bland turistene.

Befolkning

Venezia har ca. 266,000 innbyggere (inkludert fastlandet i Venezia), som gjør den til den 11. største byen i Italia.

Beliggenhet

Byen ligger nord-øst i Italia, i provinsen Veneto. Den ligger på eller snarere i Adriaterhavet. Venezia er bygget på 117 øyer, og har 150 kanaler og 409 broer.

Økonomi

Venezias økonomi er basert først og fremst på turismen. Hvert år tar byen imot 20 millioner besøkende, fra alle deler av verden. Turister kan leie en Gondole, besøke museer, spasere i mange smale gater, kjøper suvenirer, nyte et deilig måltid, ta seg en drink på en piazza, osv. I tillegg er Venezia også kjent for arbeid med glass, som blir laget i byen og solgt til millioner av turister hvert år.

Flyplasser

Marco Polo Lufthavn er Venezias flyplass, som ligger 12 kilometer øst for byen. Denne flyplassen håndterer flyginger fra italienske byer, europeiske byer og New York. Noen flyginger, spesielt fra England og Brussel, benytter også den nærliggende Treviso San Guiseppe Lufthavn, som ligger 50 kilometer fra Venezia.

Offentlig transport

Offentlig transport i Venezia består hovedsakelig av Vaporetti, som er en liten passasjerbåt. En enveis tur koster ca. € 3,10. Det finnes også vann taxier, men disse er dyre. I tillegg finnes disse Targhettoene, gondoler som blir brukt av lokalbefolkningen til å transportere turister over kanalen til en billig pris.

Trafikk og Parkering

På øya Venezia (hvor turistene går) har ingen biler adgang. Den fjerneste destinasjonen er Piazzale di Roma, som har en rimelig (rundt € 18,00 per dag) underjordisk parkeringsplass (Autorimesso Comunale). De andre parkeringsplassene i dette området er privatiserte og dyrere. Det er også mulig å parkere på den kunstige øya Tronchetto. Lokale ferjer tar ombord passasjerer på øya, og parkering er billigere, ca. € 14,00 per dag.

Hoteller

Venezia er et dyrt sted å overnatte. Selv i lavsesongene kan prisene være høye. De flotteste hotellene befinner seg rundt St. Mark torget og langs Grand kanalen. De billigste hotellene i byens sentrum er gjemt i de små trange gatene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Venezia, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Venezia

EasyTerra Bilutleie Venezia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Venezia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.