• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Venezia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Venezia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Venezia

EasyTerra Bilutleie Venezia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Venezia

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Venezia

Bilutleie tilbud i Venezia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Venezia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Venezia

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Venezia. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  7.8 (7920)
  Fra kr 617 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 618 / dag
 • Drivalia

  7.6 (230)
  Fra kr 384 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3864)
  Fra kr 512 / dag
 • Hertz

  7.5 (6177)
  Fra kr 546 / dag
 • Leasys

  7.5 (902)
  Fra kr 484 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2997)
  Fra kr 499 / dag
 • Ecovia Rent

  7.4 (294)
  Fra kr 282 / dag
 • LocautoRent

  7.2 (1584)
  Fra kr 581 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.1 (7341)
  Fra kr 461 / dag
 • Viaggiare Rent

  7.1 (7)
  Fra kr 332 / dag
 • Noleggiare

  7 (345)
  Fra kr 479 / dag
 • Target Rent

  7 (30)
  Fra kr 371 / dag
 • Enterprise

  7 (1712)
  Fra kr 673 / dag
 • JoyRent

  6.9 (39)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sicily by Car

  6.8 (3035)
  Fra kr 468 / dag
 • Budget

  6.7 (9014)
  Fra kr 574 / dag
 • Avis

  6.7 (5359)
  Fra kr 616 / dag
 • Thrifty

  6.6 (4903)
  Fra kr 518 / dag
 • Maggiore

  6.5 (1585)
  Fra kr 506 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.3 (3477)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6 (5112)
  Ingen priser tilgjengelig
 • InterRent

  5.7 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Cima Luxury

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7 (1717)
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Ingen priser tilgjengelig
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Venezia?

Venezia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Venezia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Venezia) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Venezia), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Venezia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Venezia) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Venezia), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Venezia), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Venezia), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Venezia), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Venezia), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Venezia), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Venezia), er mars den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Venezia), er november den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Venezia) er november den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Venezia - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Venezia), er februar den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Venezia

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Venezia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Venezia

EasyTerra Bilutleie Venezia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Isola Nova del Tronchetto, 47
Rio Terà Sant'Andrea, 466D
Via Miranese, 154a
Via Torino 127

Lokal informasjon for Venezia

Innledning

Gondolene, St. Mark torget, basilikaen, dusinvis av palasser, Sukkenes bro og Dogepalasset er noen få av de mange grunnene til å besøke Venezia. Det er Venezias kulturelle og arkitektirske rikdommer kombinert med sin unike beliggenhet som gjør Venezia så populær bland turistene.

Befolkning

Venezia har ca. 266,000 innbyggere (inkludert fastlandet i Venezia), som gjør den til den 11. største byen i Italia.

Beliggenhet

Byen ligger nord-øst i Italia, i provinsen Veneto. Den ligger på eller snarere i Adriaterhavet. Venezia er bygget på 117 øyer, og har 150 kanaler og 409 broer.

Økonomi

Venezias økonomi er basert først og fremst på turismen. Hvert år tar byen imot 20 millioner besøkende, fra alle deler av verden. Turister kan leie en Gondole, besøke museer, spasere i mange smale gater, kjøper suvenirer, nyte et deilig måltid, ta seg en drink på en piazza, osv. I tillegg er Venezia også kjent for arbeid med glass, som blir laget i byen og solgt til millioner av turister hvert år.

Flyplasser

Marco Polo Lufthavn er Venezias flyplass, som ligger 12 kilometer øst for byen. Denne flyplassen håndterer flyginger fra italienske byer, europeiske byer og New York. Noen flyginger, spesielt fra England og Brussel, benytter også den nærliggende Treviso San Guiseppe Lufthavn, som ligger 50 kilometer fra Venezia.

Offentlig transport

Offentlig transport i Venezia består hovedsakelig av Vaporetti, som er en liten passasjerbåt. En enveis tur koster ca. € 3,10. Det finnes også vann taxier, men disse er dyre. I tillegg finnes disse Targhettoene, gondoler som blir brukt av lokalbefolkningen til å transportere turister over kanalen til en billig pris.

Trafikk og Parkering

På øya Venezia (hvor turistene går) har ingen biler adgang. Den fjerneste destinasjonen er Piazzale di Roma, som har en rimelig (rundt € 18,00 per dag) underjordisk parkeringsplass (Autorimesso Comunale). De andre parkeringsplassene i dette området er privatiserte og dyrere. Det er også mulig å parkere på den kunstige øya Tronchetto. Lokale ferjer tar ombord passasjerer på øya, og parkering er billigere, ca. € 14,00 per dag.

Hoteller

Venezia er et dyrt sted å overnatte. Selv i lavsesongene kan prisene være høye. De flotteste hotellene befinner seg rundt St. Mark torget og langs Grand kanalen. De billigste hotellene i byens sentrum er gjemt i de små trange gatene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Venezia, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Sixt
 • Drivalia
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Leasys
 • Keddy By Europcar
 • Ecovia Rent
 • LocautoRent
 • Optimo Rent
 • Europcar
 • Viaggiare Rent
 • Noleggiare
 • Target Rent
 • Enterprise
 • JoyRent
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Avis
 • Thrifty
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Cima Luxury
 • Rhodium Car Rental
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • Active Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 • Your Rent
 • Nur Rent a car
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Venezia