• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Windhoek

Lei en bil bekymringsfritt på 49 360 utleiesteder

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Windhoek på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

Hvorfor bestille gjennom oss?

 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 15% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Windhoek

EasyTerra Bilutleie Windhoek er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Windhoek

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Windhoek

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Windhoek

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Windhoek. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.3 (5743)
  Fra / dag
 • Bidvest Car Rental

  8.1 (175)
 • Budget

  8 (8487)
 • Europcar

  7.7 (6712)
 • Avis

  7.4 (4910)
  Fra / dag
 • Thrifty

  6.9 (4509)

Når bestille en leiebil i Windhoek?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Windhoek

Hvis du er ute etter en leiebil i Namibia, men i en annen by enn Windhoek, klikk deg frem til Bilutleie Namibia-siden, der du kan velge byen i Namibia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Windhoek

EasyTerra Bilutleie Windhoek sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Windhoek

Innledning

Windhoek er hovedstaden i Namibia, et land på vestkysten av Sør-Afrika. I kolonitiden var det hovedstaden i det tyske sør vest Afrika. Etter første verdenskrig var området under ledelse av Sør Afrika. I 1990 ble det erklært selvstendig og fikk navnet Namibia. Fra landet ble selvstendig har Windhoek vokst betydelig. I sentrum ble høye bygninger bygget, ved siden av de gamle bygningene i tysk stil.

Befolkning

Byen har omtrent 230,000 innbyggere, 10% av landets totale befolkning (som er 20 ganger på størrelsen av Nederland). Det er landets største bye, men har åpenbar "provinsiell" karakter.

Beliggenhet

Windhoek ligger midt i Namibia, på 1,600 meters høyde. Det er stedet hvor de fleste turister ankommer når de skal på safari andre steder i landet. Byen ligger på et platå som grenser i vest med en fjellkjede med en topp på ca. 2,000 meter høy. Lengre vest, på kysten, ligger den namibiske ørkenen. Øst for sentralplatået ligger en annen ørken, Kalahari.

Økonomi

Namibia rik på råmaterialer: mineraler, diamanter, sink og sølv. Det er gruvedrift i provinsene, men selskapenes hovedkontor befinner seg i Windhoek. Tilfeldigvis er mange av disse selskapene i utenlandske (tyske og sør afrikanske) hender.

Siden landet ble selvstendig har turisme spilt en økende rolle i økonomien. Namibia tiltrekker mange ECO turister, og er en inngang til landet til fordel for Windhoek. Landet tiltrekker over en million utenlandske besøkende i året.

Flyplasser

Den eneste internasjonale flyplassen i NamibiaHosea Kutako Internasjonale Lufthavn ligger 45 kilometer vest for Windhoek. Den har direkteflyginger til London Gatwick, Frankfurt og München. En reise til Johannesburg tar ca. to timer. Det er også en regelmessig tjeneste til Luanda, hovedstaden til nabolandet Angola.
Den internasjonale flyplassen er ikke landets travleste flyplass, det er Eros Lufthavn, som ligger nær sentrum av Windhoek. Her avgår små fly og innenlandsfly lander.

Offentlig transport

Offentlig transport i Windhoek består av små minivaner som kjører i byen i alle retninger. Noen selskaper har faste ruter, andre har ikke. Det kan ta en stund før du finner ut hvordan systemet virker. Du stopper en minivan ved å vinke med hånden. Du sier hvor du skal, og sjåføren vil nikke eller riste på hodet, avhengig av hvor du ønsker å gå. Under rushtiden kan det være vanskelig å få tak i en van til din destinasjon. Du kan stige av eller på hvor som helst langs veien.

Det er tog i Namibia, men de er veldig trege, og de blir hovedsakelig brukt som fraktbefordring.

Trafikk og Parkering

Den viktigste veien i Windhoek er Independence Avenue (på tysk: Kaiserstrasse). Parallelt med denne veien går hovedvei B1, til Okahanja i nord og Rehoboth sørover i hovedstaden. B2 går fra vest til øst (Gobabis), og er også kjent som Trans-Kalahari vei.

De fleste veiene i Windhoek har asfalt, men dette anvendes ikke veiene utenfor hovedstaden, som ofte er grusveier. De er enkle å kjøre på, men ikke bli for trygg og ikke kjør for fort. Farten er hovedårsaken til ulykker på disse veiene. Den andre årsaken er konsentrasjons mangel på grunn av de lange avstandene og liten trafikk. Sørg for å hvile nok og ha plenti drivstoff, mat og drikke.
Hold øye med villdyr som krysser veien: Namibia er rett og slett en villdyrspark! Kast ikke brennende sigaretter ut bilvinduet. Sjansen for brannstiftelse er ekstremt høy.
Turistkontoret i Windhoek har publisert en brosjyre som inneholder tips til bilkjøring i Namibia.

I Windhoek er det mange muligheter for parkering, men ha bilen overvåket. Det er alltid vakter i området som vil passe på bilen din for lite penger, også om natten.

Hoteller

De fleste hotellene i Windhoek ligger i eller nær sentrum. De fleste turistene bor ikke i byen særlig lenge og flytter på seg for å utforske landet. I de siste årene har antall overnattingsmuligheter i landet økt enormt. Det er et stort utvalg: fra gjestehus for backpackere til bed & breakfast, og fra utmerket middelklasse hoteller til luksus hytter. Sistnevnte finnes ofte ute i naturområdene og kan være ganske dyre. Det koster en del å bygge disse hyttene på slike fjerntliggende steder og å forsyne med daglig mat og drikke.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Windhoek, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  South African rand, Namibian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  120 km/h
 • Språk
  English, Afrikaans
 • Populær bilklasse
  suv

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Avis
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Bilutleie Namibia
 3. Bilutleie Windhoek