Bilutleie Frankfurt

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Frankfurt på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 14. april – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Frankfurt

 1. Hjem
 2. Bilutleie Tyskland
 3. Bilutleie Frankfurt
EasyTerra Bilutleie Frankfurt er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Frankfurt

Bilutleie Frankfurt
Bilutleie Frankfurt

Innledning

Frankfurt ligger på elvebredden ved elven Main. Byen er Tysklands finanshovedstad og i Kontinental Europa. De skinnende skyskraperne som dominerer byens sentrum minner oss om Manhattan i New York, derfor kalles også Frankfurt for "Mainhattan". Byen er et viktig knutepunkt for både vei og jernbane transport og lufttrafikk. 

Tyskerne refererer til byen generelt med sitt fulle navn, Frankfurt am Main, for å skille den fra det mindre Frankfurt an der Oder i den tyske delstaten Brandenburg.

Befolkning

Byen har vel over 650.000 innbyggere. Ikke færre enn 20% av befolkningen er utlendinger, varierer fra banksjefer til vandrende arbeidstakere. Det er bemerkelsesverdig at antall innbyggere nesten er uforandret siden 60-tallet. 

Beliggenhet

Frankfurt ligger sentralt i Tyskland på begge elvebreddene til elven Main (elven som sømmes i Rhinen, 35 kilometer vest for byen). Nordøst for byen ligger fjellkjeden Taunus.

Økonomi

Hjertet av økonomien i Frankfurt er finansielle tjenester. Den største børsen på det europeiske fastland har base i byen og Den europeiske sentralbanken, Den tyske sentralbanken og de største tyske bank grupperinger har sine hovedkontor i Frankfurt. Videre er byen et viktig sentrum for internasjonale kongresser og markeder, som Internationale Automobil-Ausstellung (verdens største bilutstilling) og Frankfurter Buchmesse (verdens største bokmesse).

Frankfurt er en av de europeiske byene som har høyest inntekt per innbygger.

Flyplasser

Den internasjonale Frankfurt Rhein Main Lufthavn ligger 12 kilometer utenfor byen. Men nærmere 55 millioner passasjerer årlig er det den tredje største flyplassen i Europa. 

Lavprisflyselskaper lander på Frankfurt Hahn Lufthavn, dette navnet er noe villedende da flyplassen befinner seg 120 kilometer vest for byen.

Offentlig transport

Frankfurt har et utmerket offentlig transport nettverk. Det finnes syv undergrunnsbaner (U-Bahn), ni sporvogn linjer og 42 busslinjer. På fredager og lørdager er det en buss tjeneste som kjører om natten.

S-Bahn (et forstads jernbanesystem) fører deg til destinasjoner utenfor Frankfurt og har gode forbindelser innenfor hele Rhine Main området.

Trafikk og parkering

På samme måte som andre tyske byer er sentrum i Frankfurt et såkalt "Umweltzone" (lavutslippssone). Bare biler som har et spesielt klistermerke i frontruten er tillatt i denne sonen. Kravene for biler som er tillatt i denne sonen skal strammes i de kommende år.

Det er ikke vanskelig å finne parkeringsplass i Frankfurt, unntatt under store internasjonale utstillinger. Byen har et dynamisk parkeringssystem som leder bilistene til ledige parkeringsplasser i et av de 19 parkeringshusene.

Ved utkanten av byen er det flere Park & Ride parkeringsplasser, du kan parkere bilen din og fortsette med offentlig transport til byens sentrum.

Hoteller

Frankfurt har et enormt stort utvalg av hoteller, i alle prisklasser. Vær oppmerksom på at det er vanskelig å finne overnatting under de store messene og forestillinger, og ikke minst blir prisene t.o.m. på de vanligste hotellene skyhøye.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Frankfurt, vi Google og følgende linker:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • AbsoluteCar
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Frankfurt

EasyTerra Bilutleie Frankfurt sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Tyskland, men i en annen by enn Frankfurt, klikk deg frem til Bilutleie Tyskland-siden, der du kan velge byen i Tyskland der du vil leie en bil.