Bilutleie Johannesburg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Johannesburg på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Johannesburg

 1. Hjem
 2. Bilutleie Sør-Afrika
 3. Bilutleie Johannesburg
EasyTerra Bilutleie Johannesburg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Johannesburg

Bilutleie Johannesburg
Bilutleie Johannesburg

Innledning

Johannesburg er ikke hovedstaden i Sør Afrika, slik mange tror (det er den byen lengre nord, Pretoria). Det er, likevel, landets største by, og regnes som den rikeste byen i det afrikanske kontinentet. Velstanden er ujevnt fordelt, derfor har Johannesburg mest kriminalitet i hele Sør Afrika. Byen er en veldig stor og beskytter sitt grønne image, spesielt forstedene i nord har mange trær.

Befolkning

Johannesburg har ca. 7 millioner innbyggere, ikke inkludert de "uoffisielle innbyggere".

Beliggenhet

Johannesburg ligger nord-øst i Sør Afrika, på den såkalte Witwatersrand, en fjellkjede. Byen ligger på 1,753 meters høyde, som gjør klimaet relativt kjølig. De nordlige og vestlige forstedene er åslendte, den østlige delen av byen er flat.

Økonomi

Byen har blitt stor på grunn av gull og diamantindustrien. Dette forklarer også beliggenheten: området er rikt på verdifulle materialer. "Gullfeberen" er grunnlaget for hva byen er i dag: Det økonomiske og finansielle sentrum i Sør Afrika. Bergverksindustrien er fortsatt viktig, men det finner også andre blomstrende sektorer (som stål og sement).
Johannesburg er ikke kjent som en turistattraksjon, men mer som et transportsentrum, for Kruger National Park. Byen prøver å tiltrekke turister, f. eks med muséer om Sør Afrika historie, som Apartheid Museum og Hector Pieterson Museum. De tidligere svarte "bysamfunn" i Alexandra og Soweto tiltrekker også besøkende. Soweto huser Nelson Mandela Museet.

Flyplasser

Johannesburg Internasjonale Lufthavn er den travleste flyplassen i det afrikanske kontinentet, og den ligger 25 kilometer øst for byens sentrum. Det er forbindelser til alle de største byene i verden. I 2010 vil det være en jernbaneforbindelse mellom flyplassen og byens sentrum.
Lanseria Lufthavn blir brukt til reiser til Cape Town, Botswanand Sun City. To mindre flyplasser - Rand Lufthavn og Grand Sentral Lufthavn blir brukt av privatfly.

Offentlig transport

Byen har et nettverk av metro og jernbaner, men dette nettverket har ikke klart å følge byens ekspansjon. I de kommende år vil nettverket utvides, og skal være ferdig til fotball VM i 2010.
Metrobusser betjener 84 busslinjer i Johannesburg. Det finnes også en spesiell turistbuss med åpent tak, den såkalte "City Slicker". I tillegg til disse offisielle busslinjene er det også mange privatpersoner som kjører rundt i byen med minivan, som noen ganger er overfylte.

Trafikk og Parkering

Johannesburg har en stor ringvei, som består av tre motorveier: N3 i øst fører til Durban (på kysten), N1 i vest har forbindelse til Pretoria og Cape Town, og N2 sør i byen. Noen steder har denne ringveien 12 filer, men noen ganger hindrer ikke dette at det oppstår blokkeringer i morgen og kvelds rushtiden.

Selv om kriminaliteten i Johannesburg er avtagende, er det likevel mye "biltyveri". For å forhindre dette må du alltid kjøre med vinduene lukket og dørene låst. La aldri bilen stå uten tilsyn. Det er mange måter å parkere bilen på en sikker måte, for eksempel under tilsyn av en "bil vakt". De offisielle kan kjennes igjen for de røde og gule refleksjakkene. Disse er registrert og kontrolleres av kommunestyret.

Hoteller

Fordi det er et forretningssenter i Sør Afrika har Johannesburg mange hoteller. Men fordi byen er det økonomiske, kulturelle og sosiale sentrum er hotellene ofte fullboket, derfor bestill på forhånd hvis du vil være sikker på at du har et rom.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Johannesburg, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • First Car
 • Hertz
 • National Car Rental

Bilutleiesteder i Johannesburg

EasyTerra Bilutleie Johannesburg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Sør-Afrika, men i en annen by enn Johannesburg, klikk deg frem til Bilutleie Sør-Afrika-siden, der du kan velge byen i Sør-Afrika der du vil leie en bil.