• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Namibia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Namibia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Namibia

EasyTerra Bilutleie Namibia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Namibia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Namibia

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Når bestille en leiebil i Namibia

Bilutleiesteder i Namibia

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene på destinasjonene under

Bilutleie Namibia

Lokal informasjon for Namibia

Namibia oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 6 hentesteder i Namibia. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Namibia er et fascinerende land i sørvest av Afrika. Landet er tørr, varm og fabelaktiv vakker. Fra et politisk synspunkt Namibia har vært meget fredelig noensinne da det oppnådde dets uavhengighet i 1990. Mange forskjellige fellesskap lever sammen i dette rommelige landet. All dette lager det meget interessant å betale Namibia en visitt. I senteren av landet ligger dets hovedstad Windhoek. Annen viktig byer er Walvisbaai, Luderitz og Swakopmund.

Landskapet byr praktfull panoramasikter. Bemerkelsesverdig flora av Namibia er kokerboom og welwitschia. Det første er et ut av del vokst aloe, en typisk Afrikansk sukkulent. Welwitschia er en av de merkeligste anleggene på jorden. Den gjennomsnittlige alderen av welwitschia er fem hundre år, men det kan også bli to tusen år eller mer. Verdenens som som land lever dyr går Namibian jord: den Afrikanske Busk Elefanten. Nå til dags er øko turisme en hovedkilde av inntekten i Namibia. Afrikanske Buskelefanter og mange andre ville dyr kan bli identifisert i wildlife reservene. På natt kan turister bli i parkene, som blir omgitt av kilometere i tusenvis uberørt natur.

Historie

Huleveggmalinger bærer vitne til et tidlig bosted av området som er visst i dag som Namibia. Malingene daterer seg fra 29000 til siden 1500 år. De første Bantu-Taler fellesskapene ankom i nord av Namibia mellom 0 og 500 E.Kr. Det blir vanligvis akseptert at San eller Bushmen var det første å bebo landet. Disse folkene lever enda i Namibia.

Første Europeeren å sette fot var på land Portugiseren Diogo Cao. I 1485 fortøyde han på Namibia kyst, reiste et kors og fortsatte hans reise langs kysten av Afrika. Namibia ørken formet en naturlig barriere på grunn av som alle ekspedisjoner strandet på kysten.

I løpet av sekstende århundret migrerte Herero og Owambo til Namibia. Derpå kom Nama stammer fra sør i løpet av andre halvdelen av attende århundret. I løpet av den samme perioden fastsatte Kavango i nord. Under overskriften "Samfunn og kultur" ha de forskjellige stammene av Namibia blitt beskrevet.

I 1793 fikk de Hollandske myndighetene av Kappen tak av Walvisbaai. På slutten av attende århundrene Britene erstattet den Hollandske. Britene eller det Hollandske trengte gjennom det interiørt.

I nittende århundret oppdaget de Europeiske misjonær hinterland. Dette er hvordan Namibia som blir kommet under Tysk regel. I løpet av den tiden het landet "Tysk Sydvestlig Afrika". Walvisbaai, den mest viktige havneby forble under Britisk regel. Den innfødte beboer vehemently motsto den Tyske undertrykkelsene. I mellomtiden fastsatte et stort antall Tysk i den nye kolonien. En av grunnene for dette var oppdagelsen av diamantene. Tysk tok land fra de innfødt som et resultat av som forholdet mellom dem forverret.

Opprørene av den innfødte befolkningen ført til 1904 i Herero og Namaqua Kriger. Den berømte Hendrik Witbooi kommanderte Namaqua befolkning i deres krig mot undertrykker. Eventuelt sluttet krigen i et folkemord av Herero og Namaqua. Henholdsvis åtti og femti prosent av fellesskapene har dødd i denne massakren.

I løpet av det Første Verden Krigen Namibia havnet i Sør Afrika hender. Det forble et mandat til etter den Andre Verden Krigen. Sør Afrika så dets anledning og annektert Namibia. Igjen har befolkningen ikke frivillig oppgitt til dets skjebne. I 1966 ble militærgrenen av SWAPO (Sydvestlig Afrika Folks Organisasjon) grunnlagt. Denne geriljaen gruppen, kalte Folkets Frigjøringshær av Namibia, startet en krig av uavhengigheten. Det var ikke til 1988 som Sydlig Afrika ble enig å trekke seg tilbake fra Namibia. Virkelig uavhengighet kom i 1990. I 1994 Sydlige Afrika overga eventuelt Walvisbaai.

Samfunn og kultur

Det er mange forskjellige fellesskap som lever i Namibia. Owambo, Kavango, Damara, Nama, Caprivi, San, Baster og Tswana som all lever i dette landet. Med tiden blandet forhold utviklet seg som fødte en ny minoritet. Seks prosent av befolkningen er hvite.

San er det eldste folket som lever her. De er også kalt Bushmen. Deres kjærlighet for musikk og dans er karakteristikk for dem. Ordet "San" mulighets "utenforstående". Navnet ble gitt til dem ved deres konkurrent, Khoikhoi. Dette er hvorfor San foretrekker å hete Bushmen.

Nama lever i sør. I løpet av nittende århundret ankom de i Namibia. I fortiden ble de også det viset til som Hottentots. De pleide å leve nær til Elven Appelsinen, men ankomsten av diamantene gruvedriftene laget dem migrerer til nord. De har en lang tradisjon av oral lyrikk og fortelling. For disse folkene også former musikk en viktig del av deres identitet.

Det mest tallrik av all er Owambo. Nesten tilhører halvdel av Namibian befolkning denne gruppen. Det er åtte understamme i Namibia. De har all deres egen konge og språk. Fordi språkene likner hverandre, er de all klassifisert som tilhøre Oshiwambo språkfamilie.

Tross folkemordet av 1904 er det enda en liten gruppe av Herero levebrød i Namibia. Disse folkene er nær forholdt til Himba som også lever på landet. Av gammel, er folket av begge gruppehyrder. Deres språk, Otjiherero og Zemba, er meget liknende. Opprinnelig slet Herero i tillegg til Himba få klær. Nå til dags sliter Himba kvinner enda en type av lite skjørt. Herero kvinner på den annen side, kom å slite en Viktoriansk-Fortrinnsvalg kjole på grunn av deres hyppig kontakt med Europeere.

Damara bebodde sannsynlig området før Nama og Herero ankom i de attende og nittende århundrene. Opprinnelig kom denne gruppen fra Zambia eller Zimbabwe. Nå til dags, mer enn ett hundre tusen Damara lever i Namibia.

Baster lever i Rehoboth, omtrent 90 kilometer sør av Windhoek. De deriverer fra de Europeiske kolonistene, hovedsakelig den Hollandske, og lokale Afrikaneren Khoisan fellesskap. Disse fellesskapene består faktisk av Khoikhoi og San. Det er tilnærmet 35 tusen Baster som lever i et område av 14 tusen kvadratkilometere.

I Caprivi region lever Caprivi fellesskap. Dette er en generisk term brukt for alle de forskjellige stammene som lever her og kan avvike vesentlig blant hverandre.

Namibia er verdenens mest tynt befolket land, tross det store antallet forskjellig stammer. Mindre enn to millionfolks bebor Namibia. Mest Namibian lever i de landlige områdene.

Det er som mange språk i Namibia mens det er forskjellig stammer. Det offisielle språket er Engelsk. Imidlertid mindre enn en prosent av befolkningen kan tale Engelsk. De forskjellige gruppene bruker Afrikaneren om å kommunisere med hverandre. En betydelig gruppe taler Nama og Damara, Herero og Kavango språk.

Bortsett fra de tradisjonelle Afrikanske religioene er Kristendom allment spredd seg i Namibia. Åtti til nitti prosent av befolkningen er klebrig til denne religion. Mange Nama har omdannet til Islam. De er nå den største gruppen av Muslims i Namibia.

Politisk situasjon

Da 1990 Namibia har vært en republikk, delt i tretten distrikter. Den nåværende Presidenten er Hifikepunye Lucas Pohamba. Det regjerende selskapet er SWAPO. I 2005 Pohamba ble sverget inn i hans kontor. Han lyktes Sam Nujoma, første Presidenten av den uavhengige Republikk Namibia. Landet har forbundet Forenede Nasjoene og den Afrikanske Unionen. Namibia er et fredelig land.

En av spydspissene av SWAPO myndighet er omleggingen av landet til befolkningen. På grunn av de koloniale forløpne tre-fjerdedelene av det landet er i hendene av bare tjue prosent av befolkningen. Prosessen av å omfordele landet drar meget langsom, mens konstitusjonen bare tillater at landet å bli solgt når landeieren bevilger hans tillatelse.

Økonomi

Namibisk økonomi roterer hovedsakelig omkring gruvedrift og fabrikkmessig. Skjønt bare en prosent av Namibia jord kan bli dyrket, nesten finner halvdel av befolkningen dets inntekt i landbrukssektoren. Arbeidsløsheten raten er meget høy. Tretti til førti prosent av folket er arbeidsløs. Inntekten ulikhet er også meget høy.

På grunn av deres delet historie, det Sydlige Afrikanske og Namibia økonomi er nær strikket. Namibia er det femte størst produsent av uran. Utenom dette er det hovedleverandøren av kvalitets diamanter. Landet inneholder en masse av blyet, sølv, tinn og tungsten.

Turisme er en fremadstormende kilde av inntekten for Namibia. Hvert år omkring en millionfolks besøker landet. Turistene kommer hovedsakelig fra, Tyskland, Storbritannia, Italia og Frankrike. Namibia er visst for dets øko turisme. Spesielt parkerer wildlife med deres mange dyrart former en hoved tiltrekning.

Namibia valuta er Dollaren.

Geografi og klima

Namibia dekker 824.268 kvadratkilometere av land og løgner på den sørvestlige siden av Sør Afrika. Landet grenser til Angola, Zambia, Botswana og Sør Afrika. Til vest av Namibia ligger den Atlantiske Havet. Mellom Angola og Botswana er det en liten stripe av landet, tilnærmet 30 kilometere vid. Denne Caprivi Stripen tilhører Namibia. Området ble kalt etter en Tysk kansler Georg Leo von Caprivi di Caprara di Montecuccoli. Caprivi Stripen har vært teateret av uavhengigheten krigen som fablet fra 1960 til 1990. Caprivi Frigjøringen Hæren som er ønsket å bli separeredd fra Namibia. Nå til dags består regionen hovedsakelig av Nasjonale Parker.

Landskapet varebilen blir delt inn i adskillige områder med deres akkompagnerende karakteristikker. Langs den Atlantiske Havet vil du finne Namib Ørkenen. Kalahari Ørkenen kjører langs sørøst grensen med Botswana. I sentralt Namibia savanne og treaktigere regioner kan bli funnet. Eventuelt blir disse treaktigere regionene frodige skoger i nordøst.

Det er fem hovedelver som strømmer gjennom Namibia. Kunene, Okavango, Kwando og Zambezi former naturlige grenser med Botswana og Zambia. De første tre elvene kan være lokalisert ned til Angola. Siste begynner i Zambia. Elven Appelsinen kjører gjennom sør. Denne elven begynner i Drakensbergen på grensen mellom Sydlige Afrika og Lesotho. Eventuelt former den Oransje Elv grensen mellom Sør Afrikansk og Namibia. I sør vil du også finne Brandberg. Dette fjellet er det høyeste fjellet av Namibia. Det topp ligger på 2579 målere.

I sør ligger Fisken Elven Canyonen. Denne fabelaktigere canyonen blir omgitt av klipper.

Namibia er det eneste landet i verdenen som har inkludert beskyttelsen og bevaringen av det natur i konstitusjonen.

Namibia klima er arid. De varmeste månedene er januar og februar. Den gjennomsnittlige dag temperaturen ligger omkring tretti grader. I løpet av vinter fra mai til september, varierer temperaturen mellom minus seks grader Celsius om natten til tjue grader i løpet av dagtid. I generelle vinter dager er også solblank og klarer. Mest nedbører forekommer i sommer.

Trafikk og infrastruktur

Namibia veier kan av og til være skrekkelig. Passasjer som vil reise mellom landsbyer og utenfor de store byene er anbefalt til ta med noen reservedekk. Veien nettverket forbinder Namibia med de tilgrensende land Angola, Botswana, Sør Afrika, Zimbabwe og Zambia.

Bussene er begrenset. Fra Windhoek er det busser til Johannesburg og Cape Town. Minibuses forbinder Oshakati og Keetmanshoop.

Jernbanen nettverket er tynt. Hovedsporet kjører fra grensen med Sør Afrika gjennom Keetmanshoop og da til Walvisbaai. Da drar det til Windhoek, Okahandja og Swakopmund. Byene Omaruru, Otjiwarongo, Otavi, Tsumeb og Grootfontein blir også forbundet av jernbaner.

Walvisbaai og Luderitz er de mest viktige havnene av Namibia. Spesielt former Walvisbaais fiskende industri et betydelig bidrag til Namibias økonomi.

Det er åtte flyplasser i Namibia. Passesjer som flyr fra ytre Namibia vil ankomme på Hosea Kutako Internasjonale Lufthavn. ligger omkring femti kilometer sør av Windhoek.

Mat og drikke

Besøkende blir sannsynlig overrasket av Namibisk mat. En av ingrediensene av Namibisk kjøkken er insekter. En populær finhet for landlig men også den bymessigere befolkningen er mopane larven. Larven kan bli funnet på mopane treet, derfor navnet. i Oshiwambo, det oftest brukte språket, heter insektet omagungu. Omagungu er ofte tjent med korn porridge.

Mange Namibia fellesskap har deres egen spesiell måte av matlaging og populær ingredienser. Ofte er spissede grønnsak gresskar, søte peppere og løk. Kolonistene har ført deres egen spesielle mater til Namibia. Tysk har introdusert deres typisk søt bakervare og kjøtt. Bratwurst kommer sammen med Oktoberfest i oktober hvor øl og vin er også i overflod. Fra Sør Afrika begynner Boerworst: bondens kjøttpølse.

Typisk Namibisk drikker er for eksempel walende og mataku. Det første er vodka fortrinnsvalghåndflatedestillat. De som har klart å legge deres hender på mataku har drukket vin laget vannmelon.

Tidssone

Namibisk tid er GMT/UTC +1. I sommer er tiden GMT/UTC +2. Det er satt tilbake i vinter.

Bolig

Mens turisme er en fremadstormende kilde av inntekten, er det atmosfærisk og bra-bekymret-for hoteller i Namibia.

Eco turisme er også meget populær i Namibia. Turister kan bruke natten i primitive hytter eller telt. Ligging i telt i Nasjonale Parker er anbefalt. Det er mange ligger i teltsteder. Vill ligging i telt sterkt er anbefalt mot. Ofte er det også mulig å bruke natten på farmer. I telt men også innendørs en kan sove i gjesterom.

I byer er det Bed & Breakfast muligheter.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Namibia, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  South African rand, Namibian dollar
 • Kjøreretning
  Venstre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  120 km/h
 • Språk
  English, Afrikaans
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Bluu Car Rental
 • Bidvest Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 • Bobo Campers
 • Britz Motorhomes
 • KEA Campers
 • Maui Motorhomes
 1. Hjem
 2. Bilutleie Namibia