Bilutleie Auckland

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Auckland på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Auckland

 1. Hjem
 2. Bilutleie New Zealand
 3. Bilutleie Auckland
EasyTerra Bilutleie Auckland er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Auckland

Bilutleie Auckland
Bilutleie Auckland

Innledning

Auckland er den største byen i New Zealand, og det var den første hovedstaden i landet, inntil den rollen gikk over i 1864 til byen Wellington (på grunn av sin mer sentrale beliggenhet). Det er en svært utvidet by. I de siste 15 år har mye blitt renovert i sentrum, for eksempel det 328 meter høye Sky Tower. Mennesker som ikke har vært i byen på flere år vil nesten ikke kjenne den igjen. En moderne bye med en kosmopolitisk følelse, en flerkulturell befolkning og omringet av vann på alle kanter. Nesten alle hjem i Auckland har en (seile) båt, som har gitt byen kallenavnet "seilerbyen". I områdene rundt er det også (utdødde) vulkaner.

Befolkning

Auckland, inkludert forstedene, har 1,3 millioner innbyggere. I tillegg til etterkommere av europeere huser byen mange etniske grupper: Maoriene (de opprinnelige innbyggerne av New Zealand) og også innvandrere fra Polynesia og Øst og Sør-Øst Asia.

Beliggenhet

Byen ligger nord i Nord Island på en landstripe mellom Hauraki-golfen og Stillehavet i øst og Tasmanhavet i vest. Byen har to havner: Waitemata i nord og Manukau i sør.

Økonomi

Aucklands økonomi består først og fremst av selskaper i tjenestesektoren og høyteknologi industrien. De såkalte kreative yrkene (grafisk design, media og kunst) er også sterkt representert. Videre bidrar også internasjonal handel til den lokale økonomien: Auckland har den største containerhavnen i New Zealand.
Turismen spiller en betydelig rolle, fordi de fleste besøkende ankommer Auckland når de kommer til New Zealand. Mange av dem blir i byen og i området i noen dager før de utforsker resten av New Zealand.

Flyplasser

Auckland Internasjonale Lufthavn ligger 21 kilometer sør-vest for byen og kan nås via hovedveien 20. Det finnes også regelmessige bybusser og en spesial flybuss som forbinder byen til flyplassen, og det er skyttle tjenester til forskjellige hoteller. Det er direkte internasjonale flygninger til Australia, Øst og Sør-Øst Asia, vestkysten i USA (Los Angeles, San Francisco) og til øyene i Stillehavet. I tillegg er det mange innenlandsflygninger hver dag.

Offentlig transport

For besøkende tilbyr de hvite Linkbussene den beste form for offentlig transport. Disse bussene går hver 10. minutt gjennom byens sentrum i en fast rute. De stopper ved turisthovedattraksjoner. Bussene går fra Britomart Transport Centre på Queen Elizabeth Square. Derfra går det også en gratis tjeneste (røde busser) til Sky Tower.

Interregionale busser går fra Sky Tower Coach Terminal ved Hobson Street. De to største selskapene er InterCity og Newmans. De tilbyr busstjenester til de største byene nord på øya.

Fra havnen nær byens sentrum (Waitemata) går det ferjer til forstedene av Auckland og til noen øyer.

Trafikk og Parkering

I New Zealand kjører folk på venstre side av veien, som betyr at rattet i leiebilen din er på høyre side. Du vil kanskje øve deg på et rolig sted før du kjører inn i byens ofte hektiske trafikk. Kjøp også et godt kart og studer reiseruten din før du kjører. Auckland har brede gater, men sørg for at du er i den rette filen ved visse avkjørsler.

Parkering i gatene er billigere enn i parkeringshus, men i byens sentrum er maks tillatt parkering ofte kun en time. Taksameter blir regelmessig sjekket og hvis du bryter reglene vil du bli bøtelagt. Rundt byens sentrum er det fem parkeringshus og flere parkeringsområder. Relativt billiger alternativer er Civic parkeringsområdene og undergrunns parkeringshusene nær Aotea senteret.

Hoteller

Fordi Auckland er en port inn til New Zealand, er det ikke mangel på hoteller. Alle de store internasjonale hotellkjedene er representert, spesielt i det sentrale forretningsdistriktet. New Zealand er berømt for sine koselige familie-feriesteder. Bureau turisme gir ut gratis brosjyrer med detaljer om de forskjellige mulighetene: Auckland Home, Farmstay og Bed & Breakfast. De beste familie feriestedene finner du i Devonport og Ponsonby. Høysesongen er fra november til april. Hvis du ønsker å besøke New Zealand i den perioden, da anbefaler vi sterkt at du bestiller hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Auckland, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • East Coast Car Rentals
 • Enterprise
 • Europcar
 • Ezi-Rent Car Hire
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • KEA Campers
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Auckland

EasyTerra Bilutleie Auckland sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i New Zealand, men i en annen by enn Auckland, klikk deg frem til Bilutleie New Zealand-siden, der du kan velge byen i New Zealand der du vil leie en bil.