• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 210
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Los Angeles

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Los Angeles på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. november – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Los Angeles

EasyTerra Bilutleie Los Angeles er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Los Angeles

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Los Angeles

Bilutleie tilbud i Los Angeles

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Los Angeles
 • For eksempel: Chrysler Pacifica
  Mini klasse
  For eksempel: Chrysler Pacifica
 • Populær klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
  Økonomi klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
 • For eksempel: Ford Focus
  Kompakt klasse
  For eksempel: Ford Focus
 • For eksempel: Hyundai Elantra
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Hyundai Elantra
 • For eksempel: Volkswagen Jetta
  Standard klasse
  For eksempel: Volkswagen Jetta
 • For eksempel: Chevrolet Malibu
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Chevrolet Malibu
 • For eksempel: Mercedes A Class
  Luksus klasse
  For eksempel: Mercedes A Class
 • For eksempel: Toyota RAV 4
  SUV klasse
  For eksempel: Toyota RAV 4

Bilutleiefirmaer i Los Angeles

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Los Angeles. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Enterprise
  8.9 (1581)
  Fra / dag
 • National Car Rental
  8.6 (361)
  Fra / dag
 • Alamo
  8.5 (7335)
  Fra / dag
 • Hertz
  7.9 (5600)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.4 (2412)
  Fra / dag
 • Thrifty
  7.4 (4402)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car
  7.2 (3560)
  Fra / dag
 • Avis
  7.2 (4824)
  Fra / dag
 • Budget
  6.9 (8355)
  Fra / dag
 • Ace Rental Cars
  6.8 (12)
  Fra / dag
 • Fox Rent A Car
  6.2 (10)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Los Angeles?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Los Angeles

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn Los Angeles, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Los Angeles

EasyTerra Bilutleie Los Angeles sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

11901 Santa Monica Blvd
1755 North Highland
2021 Westwood Boulevard
2025 Avenue of the Stars
361 North La Brea
4334 West Pico Boulevard
5711 West Century Blvd
5855 West Century Blvd
888 S. Figueroa St. 130
West Hollywood

Lokal informasjon for Los Angeles

Innledning

Bebyggelsen av Los Angeles startet da den transkontinentale jernbanen ble ferdig i 1876. I dag er dette en ekspansiv byen, den største er staten California. Det kan ta to timer å reise fra den ene siden av byen til den andre. L.A., som byen ofte refereres som, er en samling av forskjellige områder. I sentrum er det fortsatt noen gamle bygninger, med en interessant blanding av helt nye kontorer. Om kvelden er denne delen av byen ganske øde. Men et besøk til Disneyworld, Hollywood studios, Beverly Hills og det nye Paul Getty museum er veldig spennende. Hvis du vil ut på handletur er den gamle delen av Pasadena det beste stedet.

Befolkning

Kommunen Los Angeles har nesten 4 millioner innbyggere, men i det større urbane området rundt byen er det minst 15 millioner innbyggere.
Befolkningen er veldig blandet. I starten var byen befolket av eventyrere som hadde forflyttet seg til vestkysten av USA. I dag finnes det også innvandrere fra Latin-Amerika ("Hispanics") og fra andre land rundt Stillehavet (Øst- og sør-øst Asia).

Beliggenhet

Los Angeles ligger på vestkysten av USA, på Stillehavet, ca. 150 kilometer nord-vest for grensen til Mexico. Byen har vokst seg sammen med andre byer som Long Beach, Pasadena og til og med med den enda østligere San Bernardino.
Det er noen ganger vanskelig å si hva som hører til byen og ikke. For eksempel: Hollywood hører til Los Angeles, men Vest-Hollywood og Beverly Hills er separate kommuner.
Nord for byen ligger San Gabriel fjellene, utenfor kysten ligger de ubebodde øyene Channel Islands. Fem av disse øyene danner en nasjonalpark.

Økonomi

Byen har en meget mangfoldig økonomi, viktige elementer er internasjonal handel, underholdningsindustrien (film, tv og musikk), luftfart, olje og turisme. Den felles havnen for Los Angeles og Long Beach er spesielt viktig for handelen med landene i Stillehavsregionen. Sammen danner de landets største havn.

En del av økonomien er usynlig, eller "svart". Mange innvandrere (spesielt fra Mexico) oppholder seg ulovlig i USA, og de er derfor tvunget til å arbeide ulovlig.

Flyplasser

Los Angeles har ikke færre enn fem flyplasser. Folk flest reiser til Los Angeles International (LAX), som har forbindelser til alle storbyene i verden, og selvfølgelig i USA. Flyplassen ligger 24 kilometer sør-vest fra byens sentrum. Flyplassen kan ikke nås med offentlig transport, men det går skyttelbusser til og fra metrostasjonene Aviation og Union.

Andre flyplasser er Long Beach Lufthavn, Bob Hope (Burbank) Lufthavn, Orange County/John Wayne Lufthavn (til Disneyland og strendene i Orange County) og Ontario Lufthavn, som ligger lengre østover.

Offentlig transport

Los Angeles County Metropolitan Transportation Authority (MTA) betjener all offentlig transport i byen. Det finnes et omfattende buss nettverk som, sammen med bilene ofte blir stående i trafikken. Unntatt busser som går under navnet "Metro Rapid". Disse bussene har forkjørsrett overalt og kjører mellom de mest kjente stedene i Los Angeles.
For byens besøkende tilbyr metroen eller bybaner den beste form for transport. Det er fem linjer og det er planer om å utvide to av disse linjene. Metroen hadde et dårlig rykte på seg fordi det var mange tekniske problemer, men de siste årene har systemet blitt mye bedre.

Regionale tog går fra den historiske Union stasjonen i sentrum. De raske langdistansebussene som betjenes av Greyhound går fra bussterminalen som ligger på East 7th Avenue. Denne terminalen ligge langt ifra severdighetene som er verdt og se og den er ikke særlig trygg spesielt på kvelden.

Trafikk og Parkering

Byen har et omfattende, men også komplisert nettverk av hovedveier. Tjuesyv hovedveier går igjennom byen, med mange ulike kryss hvor det er lett å svinge i feil retning. Vi anbefaler å kjøpe et detaljert veikart av Los Angeles og forberede deg godt før dy kjører noe sted i byen. Veiene er ovet overbelastet; mange bilister står mange timer til dagen i kø. I sentrum er det mange enveiskjørte gater.

Parkering i gatene er mot avgift. Du kan betale på telefon: du ringer et bestemt nummer (det er en liste på parkometeret) og oppgir kredittkort nummeret ditt. Uansett har du ikke lov å betale for lengre enn maks parkeringstid. Hybridbiler ("hybrid") kan parkere gratis hvor som helst i byen. Bilen på ha et spesielt klistremerke.

Biler som er parkert hvor eller når de ikke har lov blir tauet bort.

Hoteller

Velg et hotell som ligger i nærheten av det stedet du ønsker å besøke, ellers vil du måtte tilbringe flere timer i trafikken. Det er veldig mange hoteller i Los Angeles: fra veldig enkle billige overnattingssteder til ekstremt luksuriøse 5 stjernes hoteller, og alt imellom. Generelt sett blir områdene i sør og øst av Los Angeles betraktet som av lavest kvalitet; de bedre naboområdene (og hoteller) befinner seg på vestsiden. Spør om hotellet har parkeringsmuligheter eller ei før du bestiller rom.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Los Angeles, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  United States Dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  25 - 70 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 - 130 km/h
 • Språk
  English
 • Populær bilklasse
  suv
 • Populære bilutleiere
  Alamo

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Ace Rental Cars
 • Fox Rent A Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie California
 4. Bilutleie Los Angeles