Bilutleie Wellington

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Wellington på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Wellington

 1. Hjem
 2. Bilutleie New Zealand
 3. Bilutleie Wellington
EasyTerra Bilutleie Wellington er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Wellington

Bilutleie Wellington
Bilutleie Wellington

Innledning

Wellington, hovedstaden i New Zealand, er en livlig by med mange kulturelle begivenheter, gode restauranter, en vakker havn og deler av landets imponerende natur. Kort sagt: Wellington er New Zealand i et nøtteskall.

Befolkning

Byen har nesten 400 000 innbyggere.

Beliggenhet

Wellington ligger på den mest sørvestlige spissen av North Island, på Cooksundet, det smale sundet som skiller North Island fra South Island. Nord for byen ligger fjellene i fjellkjeden Rimutaka Range; fjellkjeden Aorangi ligger øst for Wellington.

Økonomi

Fordi det er landets hovedstad er det ingen overraskelse at regjeringen er en av Wellington største arbeidsgivere. Byen er også det nasjonale utdanningssentrumet med mange institutter for høyere utdanning. Takket være en omfattende kampanje har turismen økt betydelig de siste årene. De fleste besøkende er newzealandere, men det kommer også flere og flere cruiseskip til Wellingtons havn. Det blir også holdt mange konferanser i New Zealands hovedstad. Omtrent 10 % av den yrkesaktive befolkningen jobber i turistindustrien eller relaterte tjenester.

Flyplasser

Wellington Internasjonale Lufthavn ligger 8 kilometer sørøst for sentrum og kan lett nås med leiebil. Flyplassen ligger i enden av Highway 1. Fra Wellingtons sentrum kjører du derfor enkelt og greit til Highway 1 (godt angitt overalt) og følger skiltene til Rongotai/Lufthavn. Du kjører via Mount Victoria Tunnel.

Offentlig Transport

Byen har et glimrende offentlig transportnettverk, bestående av busser og trolleybusser. For turister er det en spesiell buss, CitySights, som kjører langs de viktigste stedene av interesse, som Te Papa, Wellington Zoo, Carter Observatory og Zealandia Karori Sanctuary.  Wellington Cable Car (kabelbane) går også mellom Lambton Quay og Kelburn, og det er togforbindelser til andre steder på North Island. Fra togstasjonen går det interregionale busser, til for eksempel Auckland, New Plymouth, Napier og Hastings.

Trafikk og Parkering

Det er ikke vanskelig å finne veien rundt i Wellington med leiebil. I sentrum må du betale for gateparkering og ofte får du bare lov til å stå parkert i 1 eller 2 timer. Det er lettere å parkere bilen i et av parkeringshusene i og rundt sentrum. Utenfor sentrum er det ofte såkalt "kupongparkering". Dette innebærer at du kan parkere gratis de første to timene, men etter det må du plassere en kupong bak frontruten. Disse kupongene er å få kjøpt hos de fleste supermarkeder (i nabolagene). Fra Wellington kan du foreta flotte turer med leiebil, for eksempel til de vinregionene på North Island.

Hoteller

Wellington har et stort utvalg av overnattingssteder som spenner fra enkle gjestehus til hoteller i mellomklassen, såkalte aparthotels (leiligheter) og luksuriøse innkvarteringer. Det er noen grener av internasjonale hotellkjeder. I sommermånedene (desember til februar) blir mange ledige rom i studentboligene leid ut. Ideelt for budsjettreisende. Lower Hutt, på nordsiden av bukta, mindre enn 15 kilometer fra sentrum, er også et alternativ. Fra rommene i Petone Beach har du en flott utsikt over bukta.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Wellington anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Ezi-Rent Car Hire
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Wellington

EasyTerra Bilutleie Wellington sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i New Zealand, men i en annen by enn Wellington, klikk deg frem til Bilutleie New Zealand-siden, der du kan velge byen i New Zealand der du vil leie en bil.