Bilutleie Sandefjord

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sandefjord på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sandefjord

  1. Hjem
  2. Bilutleie Norge
  3. Sandefjord

EasyTerra Bilutleie Sandefjord er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Sandefjord

Bilutleie Sandefjord
Bilutleie Sandefjord

Innledning

Sandefjord er en historisk, men også en moderne by, og var viktig i vikingtiden. Fra den tiden, har flere rester er funnet. Mest kjente er Gokstadskipet, hvorfra det er en kopi i havna. Originalen er i Vikingskipshuset i Oslo. Videre brukte Sandefjord å være en hvalfangst by. I dag er skipet Southern Actor en hvalfangst museum. I dag er Sandefjord et populært sommer feriemål for nordmenn, som leier et sommerhus der eller fortøye båten deres i marinaen.

Innbyggere

Byen har en befolkning på 45.000.

Beliggenhet

Sandefjord ligger i sørøst-Norge på en røff kyst dannet av to odder: Østerøya (Eastern Island) og Vesterøya (Vest-Island). På grunn av denne uvanlige formen, har kommune Sandefjord ikke mindre enn 146 km kystlinje. Vest for vestlige Island er Sandefjord Fjord, øst for denne halvøya er Mefjord. Videre ligger øst (mye lengre og større) Oslofjorden. Kysten i nærheten av byen er veldig variert: sandstrender, bukter og steinete holmer (skjær).

Økonomi

Bygging av handelsskip - en gang svært viktig for den lokale økonomien - har helt forsvunnet fra Sandefjord. Men det er fortsatt yacht bygge selskaper. I dag er Sandefjord økonomi svært varierte: fra en maling fabrikk til en sjokolade fabrikk, og fra et bryggeri til et olje-og gasselskap. Videre, de tre største nettbutikker i Norge har sitt hovedkontor i Sandefjord. Også byen og dens omgivelser er en sommer turistmål, spesielt for nordmenn.

Flyplasser

Sandefjord flyplass ligger ti kilometer nordøst for sentrum Sandefjord Lufthavn er i hovedsak brukt av lavprisflyselskaper som et alternativ for Oslo Lufthavn. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via E18. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

Offentlig transport er levert av VKT (Vestviken Kollektivtrafikk). Selskapet driver ruter i provinsene Vestfold (der Sandefjord ligger), Buskerud og Telemark med busser, regionale tog og ferger.

Trafikk og transport

Om sommeren kan det være svært hektisk i Sandefjord, spesielt i nærheten av marinaen. For resten kan du enkelt kjøre rundt i leiebil. Det er selv de mest ideelle transportmiddel for å utforske området rundt byen. I sentrum må du betale for å parkere i gaten. Ikke overstige parkeringstiden: Det er streng kontroll.

Hoteller

Det er flere (små) hoteller i Sandefjord. Bortsett fra det, overnattingssteder består av leiligheter, sommerhus og campingplasser. Hvis du ønsker å besøke Sandefjord i sommer, anbefaler vi deg å bestille overnatting i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Sandefjord, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Sandefjord

EasyTerra Bilutleie Sandefjord sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Norge, men i en annen by enn Sandefjord, klikk deg frem til Bilutleie Norge-siden, der du kan velge byen i Norge der du vil leie en bil.