Bilutleie Coimbra

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Coimbra på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 14. april – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Coimbra

 1. Hjem
 2. Bilutleie Portugal
 3. Bilutleie Coimbra
EasyTerra Bilutleie Coimbra er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Coimbra

Bilutleie Coimbra
Bilutleie Coimbra

Innledning

I Middelalderen var Coimbra Portugals hovedstad. Byen er hovedsakelig kjent for sitt universitet, som åpnet dørene i 1290 og er et av de eldste universitetene i Europa. Det er også relikvier fra romertiden, inkludert en godt bevart akvedukt og cryptoporticus (underjordiske konstruksjoner).

Befolkning

Byen har ca. 14 000 innbyggere.

Beliggenhet

Den historiske byen Coimbra ligger sentralt i Portugal, langs Mondego-elven. Elven renner ut i Atlanterhavet 40 kilometer vest for byen. Her finner du også badebyen Figueira da Foz. Coimbra er en vakker by, men det er også billedskjønne byer og landsbyer i nærområdene, som Lousã og Penacova.

Økonomi

Coimbra er et sentrum for utdanning og helsetjenester. Ikke mindre enn 35 000 studenter mottar høyere utdanning (20 000 ved universitetet), og det er to offentlige og en rekke private sykehus. Det er programvareselskaper samt andre high-tech-selskaper.

Flyplasser

Coimbra ligger langs Portugals viktigste hovedvei, A1, som forbinder hovedstaden Lisboa med Porto. Flyplassene i begge byene kan lett nås med leiebil. Portos flyplass, Francisco de Sá Carneiro Lufthavn, ligger 118 kilometer nordvest for Coimbra; Lisboas flyplass, Portela Lufthavn, ligger 170 kilometer sør for byen.

Offentlig Transport

Byen har glimrende offentlig busstransport, administrert av Serviços Municipalizados de Transportes Urbanos de Coimbra (SMTUC). Det går ordinære busser og trolleybusser (Coimbra er den eneste portugisisk byen med denne typen busstransport). Det er regionale bussforbindelser til omkringliggende områder, men også til Porto og Lisboa.

Trafikk og Parkering

Å kjøre rundt i Coimbra er lett, men å finne en gratis parkeringsplass i sentrum er vanskelig. Særlig ved universitet er praktisk talt alle plassene opptatt på virkedager. Heldigvis er det mange (ofte underjordiske) parkeringshus i og rundt sentrum der du kan parkere leiebilen din. På den andre siden av elven (i Santa Clara) finnes det noen gratis parkeringsplasser.

Hoteller

Fordi det er en by for unge mennesker og studenter, er det ingen mangel på billige overnattingssteder i Coimbra, spesielt i sentrum. Det finnes imidlertid også luksushoteller, inkludert noen såkalte pousadaer (hoteller i historiske bygninger).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Coimbra anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Guerin
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Coimbra

EasyTerra Bilutleie Coimbra sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Portugal, men i en annen by enn Coimbra, klikk deg frem til Bilutleie Portugal-siden, der du kan velge byen i Portugal der du vil leie en bil.