Bilutleie Funchal

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Funchal på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Funchal

 1. Hjem
 2. Bilutleie Portugal
 3. Bilutleie Madeira
 4. Bilutleie Funchal
EasyTerra Bilutleie Funchal er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Funchal

Bilutleie Funchal
Bilutleie Funchal

Innledning

Funchal er hovedstaden i Madeira, en portugisisk øygruppe med vulkanisme opprinnelser utenfor kysten i Nord-Afrika. Den største øya kalles også Madeira, den eneste andre bebodde øya Porto Santo er mye mindre. Det finnes noen andre små øyer som er ubebodde, det er bare noen holmer.

Navnet Funchal betyr "fenikkel". Dette vokser i store mengder på denne øya. I sentrum av byen ligger Sé katedralen, som ble bygget mellom 1493 og 1517. Det er noen fantastiske hager, som Botaniske hager (Jardim Botânico), og Orchid (Jardim Orquídea) og hagene av den tidligere Monte Palace hotel.

Madeira er berømt for vinene som lages her. I det 18. århundre var amerikanerne de største kundene. Når uavhengighetserklæringen ble signert i 1776 ble det utbring en skål med et glass fra Madeira.

Befolkning

Byen har 140,000 innbyggere, som gjør den til den største byen på øya. Hele øygruppen har 270,000 innbyggere.

Beliggenhet

Funchal ligger på sørkysten av øya mellom Santa Cruz og Câmara de Lobos. Andre bygder på Madeira er Faial (21 kilometer nord), Santana (25 kilometer nord) og Machico (17 kilometer nord-vest). Nord for byen ligger Pico Ruivo de Santana (1862 m).
Øya ligger nærmere Marokko (600 kilometer østover) enn til sitt moderland Portugal (1100 kilometer nord-vest).

Økonomi

Madeira er avhengig av landbruk, spesielt sukker, vindruer og bananer. Tropiske frukt vokser også på denne øya, som blir hermetisert på øya og eksporter. I tillegg er broderte tekstiler et viktig eksportprodukt. Fiske spiller en liten rolle i økonomien.
I den siste tiden har turismen blitt mer og mer viktig.
Madeira er en autonom region i Portugal. Dette betyr at den har sine egne reglementer, lover og avgifter. Den er kun avhengig av sitt moderland når det gjelder utenrikspolitikk og forsvar.

Flyplasser

Madeira Internasjonale Lufthavn ligger i nærheten av Santa Cruz ca. 30 minutter med bil fra hovedstaden. Rullebanen var veldig kort, men med støtte fra EU har den blitt forbedret. Det er daglige flygninger til Lisboa og til flere europeiske byer. Flyturen fra Lisboa til Madeira tar ca. en og en halv time. Porto Santo har også en flyplass. Flyturen mellom disse to øyene tar bare 15 minutter.

Offentlig transport

De fleste bussene stopper i båthavnen ved Avenida do Mar e das Comunidades Madeirenses. Det er utmerket forbindelser til resten av øya. Det går en ferje mellom Madeira og Porto Santo, som tar ca. 2.5 timer.

Trafikk og Parkering

Det finnes bare én "motorvei" på øya, fra Santa Cruz via flyplassen og fra Funchal til Câmara de Lobos. Nord for Funchal går denne veien gjennom tunneler i fjellene. En leiebil er en utmerket måte å utforske øya på. Husk at veiene er smale og svingete, og sterk vind er et vanlig fenomen på øya. Og det er praktisk talt ikke bensinstasjoner utenfor byene.

Funchal har flere parkeringsfasiliteter rundt sentrum, for eksempel i nærheten av båthavnen og Via à Cota 40.

Hoteller

I sentrum av Funchal er det noen få hoteller, men de fleste turisthotellene og feriestedene befinner seg vest for byen i det såkalte hotellområdet. Andre turiststeder er Câmara de Lobos og Ribeira Brava, begge stedene ligger vest for Funchal. Det er stor forskjell på priser i høysesongene og lavsesongene. Ofte er prisene dobbelt så høye i høysesongen, som er på sommeren og i julehøytiden, det er da du må bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Funchal, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Bravacar
 • Budget
 • Centauro
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Guerin
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Payless Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Funchal

EasyTerra Bilutleie Funchal sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Portugal, men i en annen by enn Funchal, klikk deg frem til Bilutleie Portugal-siden, der du kan velge byen i Portugal der du vil leie en bil.