Bilutleie Bucuresti Otopeni Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bucuresti Otopeni Lufthavn på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Bucuresti Otopeni Lufthavn.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bucuresti Otopeni Lufthavn

  1. Hjem
  2. Bilutleie Romania
  3. Bilutleie Bucuresti
  4. Bucuresti Otopeni Lufthavn
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Bucuresti Otopeni Lufthavn

Bucharesti Otopeni Lufthavn i et nøtteskall

Det fulle navnet til flyplassen i Bukarest er Coanda/Otopeni Internasjonale Lufthavn, og den ligger 16 kilometer nord for den rumenske hovedstaden. Flyplassen ligger i nærheten av byen Otopeni. Flyplassen vokser fort: i 2007 prosseserte den rundt 4,5 millioner passasjerer. Det finnes to terminaler (innenlands/utenlands), som er forbundet med en skyttlebuss.

Det er ingen togforbindelse (enda) til flyplassen, men er det planer om en høyhastighets-jernbaneforbindelse. Det er en spesiell buss som går fra flyplassen til sentrum av Bukarest. På grunn av mange stopp langs veien er dette ikke den raskeste forbindelsen.

Det er ikke hoteller ved flyplassen. I den internasjonale avgangshallen er det noen få snackbarer og restauranter. I tillegg er det flere kaffemaskiner, te, brus og godterier. Det er ikke mange butikker. VIP-lounger tilbyr fasiliteter som faks, kopiering og internett. Flyplassen har en bakside og i den internasjonale ankomst- og avgangshallene er det minibanker og vekslingskontor. Det er også postkontor, internettkaffe, frisør og apotek. Det er spesielle telefoner overalt som man bruker til å tilkalle førstehjelpsstasjonen. Flyplassen er også veldig godt tilrettelagt for handikappende.

I luftfartsindustrien er Bukarest Lufthavn indikert med forkortelsene OTP (IATA-kode) og LROP (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Bukarest Lufthavn

Andre bilutleiesteder i Bucuresti

I tillegg til Bucuresti Otopeni Lufthavn i Bucuresti sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Bucuresti: