Bilutleie Alicante Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Alicante Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Alicante Jernbanestasjon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Alicante
 4. Alicante Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Alicante Jernbanestasjon

Generell informasjon

Alicante er et av de mest kjente badestedene på Costa Blanca i Spania. Alicante Stasjon blir kalt Alicante Terminal, men blir også kalt RENFE Stasjon av lokalbefolkningen. Stasjonen ble innviet i 1858 da det første toget ankom stasjonen fra Madrid.

Transport

Stasjonen ligger kun 200 meter fra Middelhavet. Har du lyst til å besøke ikke bare de mange strendene, men også de vakre omgivelsene? Taxier og busser er tilgjengelige fra den sørlige utgangen. Du kan også leie sykler ved stasjonen. Hvis du vil fortsette å reise i Alicante med leiebil, kan du også gå til stasjonen. Her finner du bilutleieselskapene AVIS, Europcar og National.

Tjenester

Du finner det lokale turistkontoret ved stasjonens sørlige utgang. I tillegg til reiseinformasjon, har stasjonen en politimann på vakt, og det er en minibank og et utvekslingskontor. Wi-Fi er også tilgjengelig, og det er et postkontor.

Restauranter

Det er en kafé, og du kan velge mellom 3 restauranter der du kan spise eller drikke noe.

Butikker

Stasjonen har flere butikker, inkludert en motebutikk, en gavebutikk og en Relay-kiosk med tobakksprodukter og lesematerialer.

Åpningstider

Alicante Terminal er åpen hver dag fra 05.45 til 23.45.

Nyttige lenker

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Alicante

I tillegg til Alicante Jernbanestasjon i Alicante sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Alicante: