Bilutleie Algeciras

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Algeciras på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Algeciras.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Algeciras

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Algeciras
EasyTerra Bilutleie Algeciras er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Algeciras

Innledning

De fleste kjører gjennom Algeciras bare for å ta fergen til Marokko og får knapt se noe av selve byen. Det er veldig synd, for Algeciras har et gammelt sentrum (der du vil finne få andre turister), og det er vakre landskap i nærområdet, deriblant de to naturparkene: Parque Natural del Estrecho og Parque Natural Los Alcornocales.

Befolkning

Algeciras har 120 000 innbyggere. Forstedene inkludert er befolkningstallet i og rundt byen dobbelt så høyt.

Beliggenhet

Algeciras ligger helt sør i Spania på Gibraltarstredet, stredet som skiller Europa fra Afrika. Byen ligger på vestsiden av bukten Algeciras; på den andre siden ligger det britiske Gibraltar.

Økonomi

Algeciras økomiske aktiviteter er hovedsakelig basert rundt havnen: Det er en viktig passasjerhavn for forbindelser til TangierMarokko og de spanske enklavene i Nord-Afrika: Ceuta og Melilla. Det blir også sendt mange varer via havnen, hovedsakelig landbruksprodukter fra innlandet. Algeciras har også en fiskeindustri og en relativt stor fiskeflåte.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Gibraltar Lufthavn omtrent 20 kilometer (med bil) øst for Algeciras. Flyplassen kan lett nås med leiebil: Fra Algeciras tar du først motorveien Mediterraneo (E-15) og deretter CA-34 til Gibraltar. Du kan ikke kjøre med leiebil fra Spania til Gibraltar, men du kan gjøre dette på tilbakeveien.

Offentlig Transport

Algeciras har god offentlig transport: Du kan nå praktisk talt alle reisemål i byen med buss fra Cooperativa de transporte de Marruecos. Dessuten er det naturligvis fergeforbindelser til den andre siden av Gibraltarstredet.

Trafikk og Parkering

I sommermånedene når mange mennesker reiser til og fra Marokko kan trafikken i byen være veldig travel. Særlig rundt havnen vil det i denne perioden være store folkemengder. I andre perioder vil du ikke ha problemer med å finne frem i Algeciras. Det er et stort, bevoktet parkeringshus nær havnen, men i sommermånedene kan det være vanskelig å finne en ledig gratis plass.

Hoteller

Algeciras har et tilfredstillende utvalg av overnattingssteder, særlig i lavpris- og mellomklassen. De billigste gjestehusene er å finne nær havnen, langs Avenida de la Marina. Algeciras har imidlertid også to firestjerners hoteller: det stilfulle Hotel Reina Cristina og det nyere AC Algeciras, øst for sentrum.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Algeciras anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Algeciras

EasyTerra Bilutleie Algeciras sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Algeciras, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.