Bilutleie Algeciras

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Algeciras på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Algeciras

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Algeciras
EasyTerra Bilutleie Algeciras er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Algeciras

Innledning

De fleste kjører gjennom Algeciras bare for å ta fergen til Marokko og får knapt se noe av selve byen. Det er veldig synd, for Algeciras har et gammelt sentrum (der du vil finne få andre turister), og det er vakre landskap i nærområdet, deriblant de to naturparkene: Parque Natural del Estrecho og Parque Natural Los Alcornocales.

Befolkning

Algeciras har 120 000 innbyggere. Forstedene inkludert er befolkningstallet i og rundt byen dobbelt så høyt.

Beliggenhet

Algeciras ligger helt sør i Spania på Gibraltarstredet, stredet som skiller Europa fra Afrika. Byen ligger på vestsiden av bukten Algeciras; på den andre siden ligger det britiske Gibraltar.

Økonomi

Algeciras økomiske aktiviteter er hovedsakelig basert rundt havnen: Det er en viktig passasjerhavn for forbindelser til TangierMarokko og de spanske enklavene i Nord-Afrika: Ceuta og Melilla. Det blir også sendt mange varer via havnen, hovedsakelig landbruksprodukter fra innlandet. Algeciras har også en fiskeindustri og en relativt stor fiskeflåte.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Gibraltar Lufthavn omtrent 20 kilometer (med bil) øst for Algeciras. Flyplassen kan lett nås med leiebil: Fra Algeciras tar du først motorveien Mediterraneo (E-15) og deretter CA-34 til Gibraltar. Du kan ikke kjøre med leiebil fra Spania til Gibraltar, men du kan gjøre dette på tilbakeveien.

Offentlig Transport

Algeciras har god offentlig transport: Du kan nå praktisk talt alle reisemål i byen med buss fra Cooperativa de transporte de Marruecos. Dessuten er det naturligvis fergeforbindelser til den andre siden av Gibraltarstredet.

Trafikk og Parkering

I sommermånedene når mange mennesker reiser til og fra Marokko kan trafikken i byen være veldig travel. Særlig rundt havnen vil det i denne perioden være store folkemengder. I andre perioder vil du ikke ha problemer med å finne frem i Algeciras. Det er et stort, bevoktet parkeringshus nær havnen, men i sommermånedene kan det være vanskelig å finne en ledig gratis plass.

Hoteller

Algeciras har et tilfredstillende utvalg av overnattingssteder, særlig i lavpris- og mellomklassen. De billigste gjestehusene er å finne nær havnen, langs Avenida de la Marina. Algeciras har imidlertid også to firestjerners hoteller: det stilfulle Hotel Reina Cristina og det nyere AC Algeciras, øst for sentrum.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Algeciras anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Algeciras

EasyTerra Bilutleie Algeciras sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Algeciras, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.