Bilutleie Benidorm

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Benidorm på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Benidorm

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Benidorm
EasyTerra Bilutleie Benidorm er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Benidorm

Innledning

På 60-tallet gikk Benidorm fra å være en enkel fiskerlandsby til en av de viktigste til badebyene i Europa. Utvikling av turisme har resultert i en voldsom økning i høyhushoteller og boligblokker. Benidorm har det høyeste antall høyhus per innbygger i verden: For hver 180. innbygger er det en bygning på 35 meter eller mer.

Befolkning

Det bor over 70 000 mennesker i byen, men det tallet er overgått av det store antallet "midlertidige" innbyggere, turistene. Midt i sommersesongen bor det omtrent en halv million mennesker i Benidorm.

Beliggenhet

Benidorm ligger øst i Spania, på Costa Brava. Alicante ligger mer enn 40 kilometer sørvest for byen. Innlandet består av fjellrygger, og er dominert av den 1406 meter høye Puig Campana.

Økonomi

Benidorms økonomi er utelukkende basert på turisme. Det er ikke bare sommerturistene som sikrer en betydelig inntektsstrøm. Vinterturister, hovedsakelig pensjonister fra nordeuropeiske land, som tilbringer vintermånedene i Benidorm, er minst like viktige.

Flyplasser

Alicante Lufthavn er inngangsporten til Costa Blanca. Flyplassen blir også kalt El Altet (det tidligere navnet) og ligger 50 kilometer sørvest for Benidorm. Den kan enkelt nås med leiebil. Fra Benidorm tar du motorveien (Autopista) A-7. Avkjørselen til flyplassen er skiltet.

Offentlig Transport

Benidorm har et godt offentlig bussystem med flere stoppesteder i byen og forbindelser til omkringliggende byer som Altea, Alicante og Calpe. Vest for sentrum ligger busstasjonen for langdistanse-busser til andre europeiske land.

Trafikk og Parkering

I sommermånedene er det ekstremt travelt i Benidorm, og det er vanskelig å finne en parkeringsplass i gaten. Kun hvis du ankommer byen tidlig har du en sjanse til å finne en parkeringsplass i sidegatene på promenaden. Det er også parkeringshus, både over og under jorden. Noen parkeringshus er imidlertid reservert for hotellgjester. Det er et nytt parkeringshus nær gamlebyen, men nok en en gang: jo senere på dagen du kommer, desto vanskeligere blir det å finne en ledig plass. 

Hoteller

Fordi den er en av de største badebyene i Europa, er det ingen mangel på hoteller, feriesteder og leiligheter i Benidorm. Prisene er dessuten lave i forhold til resten av Spania. Det skyldes den enorme konkurransen. Hotellene nær stranden Levante er de mest populære, etterfulgt av overnattingssteder ved stranden Poniente. Hvis du ønsker å bo lenger unna utelivet, er det bedre å velge et hotell i forstaden La Cala Finestrat.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Benidorm anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Atesa
 • AurigaCrown Car Hire
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Solmar

Bilutleiesteder i Benidorm

EasyTerra Bilutleie Benidorm sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Benidorm, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.