Bilutleie Formentera

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Formentera på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Formentera

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Formentera
EasyTerra Bilutleie Formentera er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Formentera

Innledning

Formentera er den minste øya i Balearene. Inntil nylig kunne den bare nås med båt fra Ibiza, men i dag er det fergeforbindelse med det spanske fastlandet. Formentera har flotte sandstrender og på de fleste strendene er naken bading tillatt.

Dykkere og snorklere kan oppdage en ny verden med Formentera. Øya er også et kjært reisemål for vindsurfere og sjømenn.

Innbyggere

Øya har bare 9000 innbyggere. I sommermånedene juli og august er innbyggerne undertallige på grunn av ferierende. Spesielt italienerne liker å komme til Formentera.

Sted

Formentera ligger 7 kilometer sør for Ibiza. Øya er bare 19 kilometer lang. Det høgaste punktet på øya er østkysten nær La Mola, der bratte klipper oppstår fra sjøen opp til en høyde av 192 meter.

Økonomi

Turisme er en grunnpilar i den lokale økonomien. I tillegg til at noen innbyggere lever av fiskeindustrien også druer og sitrusfrukter er dyrket. 

Flyplasser

Formentera har ikke en flyplass, og kan bare nås med ferge.

Kollektivtransport

I sommermånedene er det planlagt bussforbindelse (hver halvtime) fra fergehavnen til flere destinasjoner på øya. Obs: kontroller om bussen kjører til din destinasjon, siden ikke alle bussene stopper på samme stopp. 

Fergekryssingen fra eller til Ibiza tar en halvtime (høyhastighetsfergen), og opptil én time (bilfergen).

Trafikk og parkering

Å kjøre rundt i din leiebil i Formentera er ikke et problem i det hele tatt. Foruten de viktigste veiene er det mange naturskjønne landeveier og på den måten vil du se gamle vindmøller og vakttårn. Havet er aldri langt unna på denne øya, og med en leiebil kan du lete etter en liten strand helt for deg selv.

Hoteller

Formentera har et stort tilbud av overnattingssteder. Det finnes luksushoteller, men også leiligheter, villaer og hytter. Selv i de mindre byene vil du aldri ha et problem med å finne et rom, men dette ville sannsynligvis være i et enkelt gjestehus.

Eksterne kilder

For mer informasjon om  Formentera, anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
  • Avis
  • Budget
  • Europcar

Alle byer i Formentera

EasyTerra Bilutleie Formentera sammenligner leiepriser i følgende byer: