Bilutleie Puerto del Rosario

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Puerto del Rosario på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Puerto del Rosario

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Fuerteventura
  4. Puerto del Rosario
EasyTerra Bilutleie Puerto del Rosario er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Puerto del Rosario

Bilutleie Puerto del Rosario
Bilutleie Puerto del Rosario

Innledning

Puerto del Rosario er hovedstaden på Fuerteventura, en av Kanariøyene. Inntil 1956 byen gjennomført en mindre prosaisk navn: Puerto Cabras (Goat havn). Selve byen er ikke spesielt attraktivt, men de vakre strendene og den tørre, ru, ørken som landskapet på øya trekke mange turister hvert år. Det er så mange som 150 strender på øya, som består både av fin, hvit sand og svart, vulkanske bergarter.

Befolkning

Om 20,000 mennesker bor i Puerto del Rosario.

Location

Puerto del Rosario ligger på østkysten av Fuerteventura. En av de mest populære turist sentre, Caleta de Fuste, ligger like sør for byen.

Økonomi

Turisme utgjør den viktigste inntektskilden. I tillegg storfe avl er en viktig pilar og dette er godt synlig på øya: geiter avlet for deres kjøtt og melken de produserer beite overalt. Tomater og poteter er også vokst og eksportert via havnen og Puerto del Rosario flyplassen.

Flyplasser

Flyplassen ligger fem kilometer sør for Puerto del Rosario og nær turistsenter Caleta de Fuste. Aeropuerto de Fuerteventura er lett tilgjengelig med leiebil. Både fra hovedstaden og fra Fuste følger du FV-2 (sør og nord henholdsvis). Flyplassen ligger direkte på denne veien. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Det er bussforbindelser mellom hovedstaden og de viktigste turistmål. Det er for eksempel en buss linje fra Puerto del Rosario til flyplassen, Correlejo, Caleta de Fuste, Morro del Jable og Cotillo. Ikke stol offisielle ankomst-og avgangstider blindt! Spør lokalbefolkningen for tidsplan for bussene.

Trafikk og parkering

Puerto del Rosario er en veldig vanlig gate mønster og det er derfor ikke vanskelig å finne veien rundt. En motorvei (FV-3) går nord, vest og sør for byen som forbinder de to hovedveiene på øya, FV-1 (nord for Puerto del Rosario) og FV-2 (sør for byen). Motorveien nettverk på Fuerteventura er bra, men de mindre grus eller skitt veier gjennom fjellene er fulle av hårnåler. Kjør forsiktig her.

Parkering er praktisk talt ingen problem overalt. Merk at det er forbudt å parkere ved siden av fortauskanter med en gul eller hvit linje. En blå linje betyr at du bare kan parkere på en belastning.

Hoteller

Hovedstaden har et begrenset tilbud av overnatting, men resten av Fuerteventura har en god tilførsel av hoteller og feriehus, men ikke passet alles vesken. Overnatting for budsjett reisende er nesten ikke-eksisterende. Øya er langt ikke like utviklet som for eksempel Gran Canaria. Fritidsboliger kan være ekstern (men utrolig vakkert!), En leiebil er da uunnværlig.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Puerto del Rosario, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Puerto del Rosario

EasyTerra Bilutleie Puerto del Rosario sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Puerto del Rosario, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.