Bilutleie Puerto Rico

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Puerto Rico på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Puerto Rico.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Puerto Rico

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Gran Canaria
  4. Bilutleie Puerto Rico
EasyTerra Bilutleie Puerto Rico er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Puerto Rico

Innledning

Puerto Rico (må ikke forveksles med landet Puerto Rico) er et feriested på Gran Canaria bygget spesielt for turister. Bulevarden går like langs stranden. Puerto Rico er hovedsakelig et feriested for barnefamilier.

Befolkning

Fordi Puerto Rico er bygget spesielt for turister, er det få permanente innbyggere: Kun omlag 300 mennesker bor her.

Beliggenhet

Puerto Rico ligger på sørvestkysten av Gran Canaria, ved enden av riksveien GC-1 (Autovía Las Palmas-Puerto Rico). I nærområdet kan du besøke sjarmerende steder som fiskelandsbyen Arguineguin og den billedskjønne landsbyen Puerto de Mogan.

Økonomi

Feriestedet er bygget for turister så det er bare en inntektskilde: turisme.

Flyplasser

Gran Canaria Lufthavn ligger 50 kilometer med bil nordøst for Playa del Inglés. Den kan lett nås med leiebil, da flyplassen ligger like langs hovedveien GC-1 som går fra Puerto Rico, via andre populære badebyer på sørkysten, til hovedstaden Las Palmas. Avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Den offentlige transporten er god, både i Puerto Rico og til andre steder på Gran Canaria. Det er gode forbindelser til for eksempel Playa del Inglés og Las Palmas, Gran Canarias hovedstad.

Trafikk og Parkering

I sommermånedene er det travelt i Puerto Rico, men den er en moderne by rettet mot turister. Du vil ikke ha problemer med å finne veien rundt eller å finne en gratis parkeringsplass. En leiebil er et ideelt transportmiddel hvis du ønsker å se mer av Gran Canaria utenom sol, sjø og strand. Oppdag de små innenlandske landsbyene som for eksempel Cruz de Tejeda. Husk imidlertid at fjellveiene i innlandet er smale og svingete.

Hoteller

Utenom underholdningssteder og butikker består Puerto Rico utelukkende av hoteller, feriesteder og boligblokker. Det er derfor et enormt utvalg av overnattingssteder, men vi anbefaler likevel å bestille hotellrom god tid i forveien, spesielt i sommermånedene, da Puerto Rico er en av de mest populære badebyene på Gran Canaria.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Puerto Rico anbefaler vi Google og følgende kilder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Puerto Rico, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.