Bilutleie Madrid

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Madrid på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Madrid.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Madrid

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Madrid
EasyTerra Bilutleie Madrid er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Madrid

Bilutleie Madrid
Bilutleie Madrid

Innledning

Madrid er hovedstaden og den største byen i Spania. Det er en metropol hvor mange multinasjonale selskaper befinner seg, den huser det spanske parlamentet, osv. I tillegg tiltrekker byen mange turister, som tiltrekkes av, blant annet, de interessante museer og byens livlige nattliv.

Befolkning

Madrid har ca. 3 millioner innbyggere. Spania har totalt ca. 40 millioner innbyggere.

Beliggenhet

Madrid ligger omtrent midt i sentrum av Spania, langt ifra havet og på en høyde av ca. 600 meter, som betyr at vintrene er kalde og somrene er varme. Nord og øst for byen ligger to fjellkjeder: Sa de Gredos og Sierra de Guadarrama.

Økonomi

Madrid er en ekte verdensby. I Madrid befinner mange multinasjonale selskaper seg. Hovedstaden spiller også en stor (internasjonal) rolle i banksektoren. I tillegg er det også mange industrier. De fleste av Madrids industrier befinner seg sør i byen, hvor tekstil, mat og metall bearbeides.

Det er også mange arbeidsplasser i den offentlige sektoren, tilknyttet regjeringen, parlamentet, osv. Spanias kongefamilie bor også i Madrid.

Og, selvfølgelig, spiller turismen også en viktig rolle. Turister kommer til Madrid for kultur og kunst attraksjonene. I tillegg tiltrekker byens livlige nattliv også mange turister. Til slutt, Madrid huser også en del universiteter.

Flyplasser

Barajas Internasjonale Lufthavn er Madrid flyplass. Denne flyplassen forbinder den iberiske halvøya (Spania og Portugal) til resten av Europa. Barajas Internasjonale Lufthavn har prosessert 40 millioner passasjerer, som gjør den til en av de 20 største flyplassene i verden. For øyeblikket arbeides det med å utvide flyplassen, som vil forbedre servicen.

Offentlig transport

Hvis du ikke har leiebil kan du bruke Madrids offentlige transportsystem. Ved flyplassen kan du ta undergrunnsbanen elle buss til sentrum. Madrids busselskap kalles EMT. Regionale tog i Madrid som tar deg til forstedene betjenes av Ceranias. Den beste form for offentlig transport i Madrid er undergrunnsbanen, som er rask og enkel, og som tar deg "overalt".

Trafikk og Parkering

Madrid er en ganske vanskelig by å kjøre i. Det er best å unngå rushtidene: de beste tidene å kjøre på er mellom 14.00 og 16.00. Når du har ankommet sentrum, ta den første ledige parkeringsplassen. Parkeringsplasser er merket med P. Det koster opp til en euro per time. Det anbefales ikke å parkere leiebilen din på fortauene, det er en sjanse for at du får bot eller bilen blir tauet bort. Dersom dette skjer må du tilkalle Grua Municipal.

Hoteller

Madrid har en utmerket hotellsektor. Du finner alt, fra billig til luksus. Generelt sett er det ikke vanskelig å finne overnattingssted. Men spesielt på sommeren og feriedager anbefaler vi å bestille rom på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Madrid, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Madrid

EasyTerra Bilutleie Madrid sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Madrid, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.