Bilutleie Madrid Atocha Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Madrid Atocha Jernbanestasjon på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Madrid Atocha Jernbanestasjon.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Madrid Atocha Jernbanestasjon

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Madrid
  4. Madrid Atocha Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Madrid Atocha Jernbanestasjon

Generell informasjon

Atocha Jernbanestasjon eller Estación de Atocha ligger i den sørlige delen av byen, nær byens sentrum. Det er den største og travleste stasjonen i den spanske hovedstaden Madrid og tar imot omtrent 16 millioner passasjerer hvert år. Den ligger i distriktet Arganzuela og ble innviet i 1851. Det enorme jernbanekomplekset tjener de spanske lokaltogene (Cercanías), samt fjern-, regions- og lyntog som kjører mot SevilleCórdobaBarcelona eller Valencia.

Atocha har vært mye i nyheten etter terrorangrepene i 2004, som drepte 191 mennesker og skadet 1800. 

Transport

Har du lyst til å overnatte i Madrid? Turistattraksjoner som Queen Sofia Museum, den botaniske hagen og Parque del Retiro, er alle innenfor gangavstand. Det er imidlertid også taxier og bybusser i nærheten av stasjonen på Plaza del Emperador Carlos V. I tillegg er det to T-banestasjoner: Atocha og Atocha Renfe. Du kan også leie en bil i Madrid.

Tjenester

Stasjonen, med dens imponerende 19. århundres glasstak, ligner mer på en moderne flyplass enn en gammel jernbanestasjon. Den er fullt utstyrt med en informasjonsskranke, et hittegodskontor, billettkontorer og flere reisebyråer.

Restauranter og butikker

Den gamle stasjonen, som ikke lenger var i stand til å etterleve nåtidens krav, ble renovert og omgjort til et kjøpesenter med mange (fast-food) restauranter og (utendørs) kafeer der du kan ta deg noe å spise og drikke ved den den tropiske hagen! Utenfor stasjonen finner du et bredt utvalg av fine og rimelige restauranter, med smørbrød og daglige menyer til € 13.

Nyttige lenker

Andre bilutleiesteder i Madrid

I tillegg til Madrid Atocha Jernbanestasjon i Madrid sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Madrid: