Bilutleie Valencia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Valencia på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Valencia.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Valencia

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Valencia
EasyTerra Bilutleie Valencia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Valencia

Bilutleie Valencia
Bilutleie Valencia

Innledning

Valencia er en livlig og vennlig by, og den er kjent som en av Spania's beste steder å gå ut. Byen tilbyr også en mengde kunst og museer. Nylig har et nytt kulturelt og vitenskapelig kompleks blitt bygget.

Befolkning

Valencia er den tredje største byen i Spania, med ca. 740,000 innbyggere.

Beliggenhet

Valencia ligger midt i den spanske østkysten. Det er ikke på Middelhavet, men på Valencia golfen. Balearene befinner seg omtrent 200 kilometer fra Valencia. Turia elven strømmer igjennom byen. Denne elven har sin opprinnelse i fjellene nord øst for byen, rundt 100 kilometer ifra.

Økonomi

Valencia er kjent for sitt gateliv og nattliv. Det er mange festivaler og utesteder i denne byen som tiltrekker mange turister. I tillegg kommer turistene også for museene, kunsten og strendene. Alt i alt skaper turismen mange arbeidsplasser.

Den moderne delen av Valencia, com inkluderer det nye kulturelle og vitenskapelige komplekset, er et senter for handel og industri. Handel består i frukt og grønnsaks sektoren, som har med det faktum at Valencia ligger i et område med mye fruktbar jord som er gunstig for dyrkning av disse produktene. Valencia industri består i stor grad av keramikk industri.

Flyplasser

Valencia har en flyplass: Aeropuerto de Manises, som ligger 10 kilometer vest for byen. Hver dag prosesserer Aeropuerto de Manises flyreiser fra London, Paris, Milano og Lisboa. Innenlands flyginger skjer på daglig basis, blant annet til og fra Madrid, Ibiza og Palma de Mallorca.

Offentlig transport

Hvis du ikke har leiebil kan du benytte Valencias offentlige transportnettverk. Valencia har et integrert buss, trikk og metro nettverk. EMT busser betjener offentlig transport i byens sentrum. Metroen betjener den offentlige transporten i forstedene og har forbindelser til de omkringliggende bygdene. Trikken tar deg til strendene og til havnen. Fra Valencia går mange ferjer til Balearene. Hvis du ikke har leiebil, men du vil til Barcelona eller, for eksempel til Alicante, kan du enten ta tog eller buss. Metrobussen eller toget tar deg med fra flyplassen til byen.

Trafikk og Parkering

Å kjøre leiebil i Valencia vil ikke være noe problem, men å finne parkeringsplass kan bli det. En god måte å parkere på er å benytte den underjordiske parkeringsplassen, som befinner seg under Plazas de la Reina og Alonso el Magnanimo og i nærheten av Jernbanestasjon. Sistnevnte dekker området mellom Call Xativa og Gran Via.

Hoteller

Fordi Valencia er en forretnings by er det mange hoteller som tilbyr avslag under feriesesongene og i helgene. Dette gjelder også de dyreste hotellene, de billigste hotellene har vanligvis færre ledige rom på slike dager. Om man skal eller ikke bestille på forhånd avhenger av når du kommer. Uansett anbefaler vi å bestille på forhånd hvis du ønsker billig hotell, eller et dyrere hotell utenom høysesongen og helgene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Valencia, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Valencia

EasyTerra Bilutleie Valencia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Valencia, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.