Bilutleie Vigo

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Vigo på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Vigo.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Vigo

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Vigo
EasyTerra Bilutleie Vigo er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Vigo

Bilutleie Vigo
Bilutleie Vigo

Innledning

Vigo (uttalte: Bigo) er den største byen av den autonome regionen Galicia i nordvest av Spania. Vigo er en trivelig by, men spesielt omgivelsene ber å besøke med en leiebil: rolig landsbyer, strømmer, vakker natur og naturlig strander. Spesielt er sørvest av byen vakker strander: stor og rimelig travel, men også intim liten strander på små bukter. 

Av kysten løgnen tre øyer kalte kollektivt Islas Cíes, eller Øyene av Gudene. Det er en fugls paradiset, ut hvor skjønne vandringsstier er satt. Båten betjener til disse øyene seiler bare i sommer. 

Befolkning

Vigo har ca 300.000 beboere, men i det hele byen området og omgivelser nesten en halvt millionfolk lever.

Beliggenhet

Byen ligger i sørvest av regionen Galicia nordvest Spania, like på den Atlantiske Havet. Vigo har en rimelig beskyttet plassering, lage det tørrere enn resten av Nordvest Spania.

Økonomi

En stor fabrikk av Citroën-Peugeot er plassert i Vigo. Hava er også viktig: det er den største fiskende hava i den verdenen, hvor har en av de største fiskene produsentene (Pescanova) er basert. Dessuten i hava av Vigo er en trans-forsendelse av beholdere og et del er reservert for fornøyelse krysse. 

Flyplasser

Vigo-Peinador Internasjonale Lufthavn er plassert ca 10 kilometer øst av byen. Flyplassen er lett oppnåelig ved leiebil: det ligger like ved siden av AP-9 (gå ut 157). Ruten til flyplassen er tydelig angitt. Du vil være på flyplassen om 10 minutter fra midtpunktet av Vigo.

Offentlig transport

Byen har god offentlig transport: det er ingen mindre enn 43 bussledninger som forbinder alle deler av Vigo. Bussene kjører fra 6 er til ca 11 pm. 

Det er også ferjeforbindelser til Cangas og Moaña, og i sommermånedene til Cíes Islands.

Trafikk og parkering

Vigo er en rimelig travel by og driv rundt i byen det beste midtpunktet er unngått. Det er forskjellige parkerings og områder i og omkring midtpunktet. Du kan behagelig parkere din bil å undersøke resten av byen til fots.

I rekkefølge å undersøke de vakker omgivelsene, er en leiebil nødvendig, fordi den mest vakker naturen og de vakreste landsbyene er funnet på plass uten offentlig transport. 

Hoteller

Vigo har en stor forsyning av hotellene. Du vil ikke ha noen vanskeligheter som finner bolig, om du leter etter et billig gjestehus eller et luksuriøst hotell. Sørvest av byen er et par ligger i teltsteder. Hvis du drar til Vigo i løpet av høy sesong, blir det anbefalt å bestille din bolig godt i avanserer.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Vigo, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Vigo

EasyTerra Bilutleie Vigo sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Flyplasser

Jernbanestasjoner

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Vigo, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.